Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Önemli Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2022, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Hisler söz konusu olduğunda sen mi daha çekingen olacaksın yoksa sevdiğin kişi mi belli değil bugün. Ancak aşkta bir iletişim kurmak ve bir yolda ilerlemek çok zorlaşabilir. Bu konularda daha özenli davranman gerekebilir.

İş çevreniz başkalarının yarattığı sorunları sizin çözmenize alışmış gibi. İnsan ilişkilerindeki samimiyetiniz ve pratik zekanızla bu konuda yine de güçlükler çekiyorsunuz. İş yaşamınızda yaşanan bir iletişim sorunu sizin sayenizde çözülecek

Ödenmesi gereken faturalar, yatırılması gereken krediler veya boşaltılması gereken kredi kartları... Her ne kadar can sıkıcı gelse de kulağa bu durumla başa çıkmak için kendini toparlayabileceksin bugün. Her ne kadar hoş gelmese de kulağa bunlara öncelik vermen gerekebilir.

Bugün kendini gereksiz yere yormaman en iyisi. Angarya işlerden uzak durmak, dinlenmek ve kafanı toparlamak sana çok iyi gelecek. Zihnini de bedenini de olduğundan daha fazla yormaman en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlara akıl vermemek için kendini biraz zorlaman gerekebilir. Her ne kadar mantıklı çözüm sende olsa da karşı taraf bunu gerçekten talep etmedikçe onunla bunu paylaşmamalısın. Kıymeti bilinmeyecek paylaşımlarla kendini yormaman en iyisi.

8 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal anlamda çevrenizdekileri ve kendinizi tanıma konusunda zorluk yaşayacağınız bir gün olacak. Çünkü beklemediğiniz ve alışkın olmadığınız tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerin kalbini kırmadan problem olduğunu düşündüğünüz noktalara mutlaka değinmeye çalışın. Aksi halde sorunları anlatmamak uzun vadede daha büyük problemlerin çıkmasına yol açabilir.

8 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan eski ilişkinde kapanmayan konular tekrar gündemine gelebilir. Bugün beklenmedik haberler kapını çalabilir ve hayatını etkileyecek kararlar almak zorunda kalabilirsin. Bu kararlarla birlikte yaşam alanında önemli değişiklikler yapabilirsin. Bugün toprak burcunda Ay tutulacak. Taşınma konuları gündemine gelebilir.

8 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünplanlarınız ve bazı yatırımlarınız için araştırmalar yapabilirsiniz. Bunun için yeteri kadar zaman ayırmakla birlikte bulduğunuz veriler üzerinden hareket etmeye de başlamalısınız. Ani gelişen durumlar karşısında üzerinde düşünerek hareket etmenizde fayda var.

8 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda başkalarından yardım alabileceğiniz bir gündesiniz. Uzaklarda bir ilişki gündeme gelebilir. İşlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerden para kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Sanatsal organizasyonlar keyfinizi yerine getirebilir. Gün içinde tartışmalardan uzak durun.

8 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınıza önem vererek işi aksatmak ya da işe tamamen meşgul olup sevdiklerinizi bir kenara bırakmak gibi durumlarınızı görerek dengelemeniz çok önemli.

8 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca dikkatini dağıtacak şeylerden uzak durman gerekebilir. Kendini işine tam olarak vermeni engelleyecek durumlardan çıkmak isteyeceksin. İstediğin gelişmeyi sağlamak için programına sıkıca sarılmak iyi olacak.

8 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyanın şu anda sizi nasıl gördüğü konusunda hassas hissedebilirsiniz. Bu, sizin için iyi olacak bir şekilde bile başkalarıyla bir araya gelme isteğinizi etkileyebilir. Güvensizliğiniz, sert otorite figürleri tarafından haksız muameleye maruz kalmanın geçerli geçmiş deneyimlerinden kaynaklanabilirken, belki de o zamandan beri çok şey değişti. Her ne olduysa her şey bitmiş gibi davranmanıza gerek yok! İnsanlara nasıl hissettiğinizi bildirirseniz her şey daha kolay olabilir.

8 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi yeniden yapılandırma yolunu seçebilir ve eski şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Başarma iç güdüsü ile hareket etmeyi amaç edindiğiniz için, şans kapılarınız açık.

8 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

8 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; para, kazançlarla ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Bazı kazanç kaynakları sonlanırken, yerine yenisi gelecek. İş hayatınızda, maddi kazançlarınızda ani beklenmedik değişimlere hazır olun. Ayrıca krizsel bir zamanda olduğumuz için harcamalarınıza yine de dikkat etmelisiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncesiz davranışlar sergilemeniz ilişkinize zarar veriyor. Sevgilinizin sorunları karşısında, sabırlı davranmaya çalışmalı ve atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz. İş disiplininiz mükemmel. Bugün çevrenizdeki kişileri etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken, daha temkinli olmanızda fayda var. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edeceksiniz. Aileden birinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir.

8 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 45' 51" R
Ay
Akrep
22° 50' 49" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 05' 27"
Mars
Balık
26° 01' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 34"
Satürn
Balık
16° 08' 27"
Uranüs
Boğa
22° 04' 31"
Neptün
Balık
28° 45' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 08"
Lilith
Başak
22° 48' 21"
True Node
Koç
15° 35' 06"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:55

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>