Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Giyim Tarzını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 10%
Sağlık 60%

Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Herhangi bir sosyal etkinliğe davet edildiyseniz, katılmaya özen gösterin. Sosyal çevrenizi genişletmeniz gerekiyor. Bazı yeni insanların yanında olmasından keyif alacaksınız. Öğrenmeyi ve farklı bakış açılarına maruz kalmayı seviyorsunuz. Bir partiye, konsere veya aile toplantısına katılırsanız, bu ilham verici olabilir.

Bugün idealizmi ve pratikliği dengelemeniz gerekebilir. Hedefinizi yüksek tutmuş olsanız da, dikkatinizi daha çok yere odaklamanız gerekebilir. Başlatmak istediğiniz bir proje için harika bir fikir olabilir. Her ne kadar bu plan işe yarasa da, hazırlanmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Acele etmeden önce araştırmanızı yaptığınızdan ve insanların sizi desteklediğinden emin olun.

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Müzikten güç alabilirsin. Müzik aracılığıyla bazı duygularını özgürleştirmek sana ilaç gibi gelecektir. Eğer duygusal hissetmiyorsan, müziği enerji almak için kullanabilirsin. Ayrıca bugün seni bekleyen ev işleri var ve bu işler müzikle daha kolay biter!Kendinize bu aralar hayatınızda olan bütün pozitif şeyleri hatırlatın. Zira muhtemelen bugün öz güveninizi tehdit edecek gerilim ve zorluklarla karşılaşacaksınız. Etrafınızda tartışmalar ortaya çıkabilir ve hangi tarafı tuttuğunuz konusunda kafanızda soru işaretleri olabilir. Durumu sezgisel olarak kavramak için inanılmaz içgüdülerinizden ve altıncı hissinizden faydalanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her türlü pratik meselede eyleme geçmekte zorlanabilirsiniz. Durumun bu olduğunu görürseniz, bir şeyleri hiç zorlamaya çalışmayın. Bugün daha çok hayatın fantastik tarafıyla ilgileniyorsunuz. Gündüz düşleri - hem fiziksel hem de zihinsel - bugün sizin için harika bir kaçış olabilir; sizi şu anki ruh halinizden çıkaracak bir şeyler yapın. Bu akşam bir film ya da oyun izlemeye gidin.

9 Ağustos 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün size stres ve sıkıntı veren konular gündeminize gelebilir. İçe çekilmek isteyebilir, günü isteklerinize göre planlayabilirsiniz. Gerilim ve negatif enerji ise daha sıkıcı/zorlayıcı bir gün geçirmenize neden olabilir.

9 Ağustos 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendin ile ilgili aldığın kararlarda son derece yenilikçi olabilirsin. Giyim stilini radikal bir şekilde değiştirmek istiyorsun. Taşımakta başarılı olabileceğin tarzları inceliyorsun. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan hoşlandığın kişiye duygularını açıklayabilirsin. Karşı tarafında sana karşı boş olmaması yeni bir ilişkinin habercisi olabilir.

9 Ağustos 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer verdiğiniz veya sevdiğiniz bir dostunuzla iletişim biçiminize dikkat etmenizde fayda var. Bir şeyleri düzeltmek isterken ters düşmeyin. Bazı sorunların üstesinden gelmek için önceden planlama yapıyor olmanız sizi başarıya ulaştıracaktır. Öngörü yeteneğiniz ve güçlü hisleriniz kariyerde doğru yolu bulmanızı sağlayacak. Yeni bir aşk hikayesine başlayabilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Mars Koç'ta birleşirken biraz önlemci olmakta fayda var. Kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Ancak acelecilik kazalara yol açabilir.

9 Ağustos 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda özgüven ve istikrarla ilerlemeniz partneriniz ya da karşı cinsin oldukça hoşuna gidebilir.Bir ilginiz varsa bu ilgi açığa çıkabilir.

9 Ağustos 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birinin gözünü korkutmak istiyorsunuz ve bunun nedenini anlamak zor. Öfkenizin sizi ele geçirmesine izin verirseniz, asla istediğinizi elde edemezsiniz. Bu yüzden sakinleşmeye çalışmalısınız.

9 Ağustos 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında burcunuzda seyahat etmeye devam edecek.Kişisel hedeflerinizi gözden geçirebilir, hedeflerinize yönelik harekete geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Mars ile kavuşumu enerjinizi yükseltecektir. Bugün dürtüsel ve ani kararlar almaya yatkın olacaksınız, kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

9 Ağustos 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

9 Ağustos 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin size karşı farklı davrandığını hissetmeye başladınız, bunun sebebini öğrenin. İş hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve artık daha rahatsınız. Geçmişte yaşadığınız kötü anıları unutmaya çalışın ve geleceğe umutla bakın.

9 Ağustos 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Adımlarınızı sağlam atıyor ve en küçük detayları bile ustaca değerlendiriyorsunuz. Toplumsal ilişkilerinizde sizi gücünüzü yansıtabilecek çalışmalarla çevrenizi etkileyebilirsiniz. Olayları inceleyerek yaklaşıyor ve kişisel becerinizi istekli bir şekilde işinize yansıtıyorsunuz. Bugün, bilinçaltı tepkilerinizi dizginlemek zorundasınız.

9 Ağustos 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 07' 41" R
Ay
Koç
04° 03' 47"
Merkür
Koç
19° 32' 18"
Venüs
Boğa
06° 58' 17"
Mars
Koç
03° 27' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 30"
Satürn
Balık
16° 59' 23"
Uranüs
Boğa
22° 37' 32"
Neptün
Balık
29° 03' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 45"
Lilith
Başak
23° 52' 31"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>