Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Empati Kuruyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Kendinizi geçmiş ilişkileriniz konusunda çok duygusal hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, hala çözülmesi gereken konuların olması olabilir.Kalbinizdeki duygulara kulak asmaz ve kendiniz için huzurlu bir yer bulamazsanız, bu hisler yıllarca tekrarlayabilir. Belki birinin şimdi gitmesine izin vermiştiniz ve şu an pişmansınız ya da belki içinizde size zarar vermeye devam eden bir acı vardır. Sezgilerine değer verdiğiniz güvenilir bir arkadaşınızla bu konuyu konuşun.

Yıldızlar sizin lehinize sıralanıyor ve etkilerini hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Kapının önündesiniz, ziller çalışıyor ve kapılar açılıyor. Harekete geçmeye hazırsınız! Tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız: birkaç hafta önce bunları düşünüp ve planlıyordunuz, birkaç gün önce organize oldunuz, şimdi de harekete geçme zamanı. Cesur olun! Kendinizi ortaya koyun, liderlikte hakkınızı arayın, böylece yarışı daha iyi bir noktada bitireceksiniz.

Anne-babanız ya da sizinle ilgisi olan başka bir çift bir dizi ev içi sorunlarla boğuşuyor. İkisi de sizinle derdini paylaşabilir ve siz ortada kalmak istemiyorsunuz. Söylediklerini dinleyin ama kesin yargılarda bulunmayın, tavsiye veya görüşlerinizi söylemeyin ya da bir taraf tutmayın. İkisiyle de aranızı bozmak istemezsiniz, fakat şu an, ikisi de size kolaylık sağlamayacak.

Ego ve fantezilerinin şişmesine bugün ne kadar izin verirsen, başkalarıyla da o derecede sürtüşme yaşarsın. İnsanlar ne kandırılabilecek; ne de kabalıkla uğraşmak isteyecektir. İçsel enerjine odaklan ve kontrolü bir başkasının almasına izin ver. Durup durmadık yerde ağlamaya başlarsan da şaşırma. Bu göz yaşlarının çıkması önemli. Gerekli bir temizlenme süreci.Bu akşamın programında ziyaretinize gelecek olan misafirler olabilir ya da belki ateşli bir randevu, ama öğleden sonra kendinizi dışarı çıkamayacak kadar yorgun hissettiğinizden durumu iptal edip edemeyeceğinizi düşüneceksiniz. Aktivitelerinizi daha sakin ve ılımlı tutmak sizin için en iyisi olacaktır. Birlikte dışarı çıkmak yerine bir kahve alıp kek yapın, hatta kekiniz pastaneden bile olsa olur! Akşamınız heyecan verici konuşmalarla dolu geçecek. Yani planlarınıza sıkı sıkıya bağlı kalmadığınız için memnun olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğin şeye odaklanmak senin için yorucu olabilir. Dikkatini işine vermek senin için önemli olacak. Seni işinden alıkoyacak her şeye hayır demek gerekebilir. Arkadaşlarından sana yardımcı olmasını isteyebilirsin.

9 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizi endişelendiren bir şeyle ilgili ufacık bir değişiklik yaparak büyük bir değişime öncülük edebilirsiniz. İşlerin kötü gidebileceğine odaklanmak yerine, nasıl düzeltebileceğinize odaklanarak her şeyi değiştirebilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimde ön yargılı olmak yerine empati yaparak, hareket edeceksin. Ay bugün burcunda hareket ediyor. Telefonunla geçirdiğin vakitler artarken, boş vakitlerini daha verimli değerlendirmeyi düşüneceksin. Eğer ailesi ile yaşayan bir Koç burcuysan, sorumluluklarının gündeme gelmesi, tartışmalara yol açabilir.

9 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yorgunluğunuzu dinlenerek çözün. Bu size doğru kararlar vermeye tetikleyecektir. Baskı yaratan şeylere dikkat!Kafanızı dinlemeye gerçekten ihtiyacınız var.

9 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha şanslı olabilirsiniz. Kişisel işlerinizi ilerletmek açısından uygun koşullar içindesiniz.

9 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizi etkileyecek önemli bir anlaşmayı karara bağlayacaksınız. Yakın bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştıracak.

9 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınızdaki özel insanlarla dışarı çıkmak ve onlarla bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Günün gezegen açıları, bugünü, insanları bir araya gelecekleri mükemmel bir gün haline getirmek için planlar yapıyor! Merak ettiğiniz ve ziyaret etmek istediğiniz bir yer var mı? Eğer öyleyse, bugün gidin oraya. Ailenizi ya da arkadaşlarınızı toplayın ve eğlenceli bir gün geçirmek için dışarı çıkın.

9 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fikirsel bir tartışmada kendi en büyük düşmanınız olabilirsiniz, çünkü savunduğunuz görüşler aslında kendi özel duygularınızın bazılarından farklı olabilir. Bununla birlikte, saygı duyduğunuz bir otorite figürü, size yararlı olacak şekilde bazı düzenlemeler yapabilir. İçinizde tuttuğunuz duygu her ne ise de onu keşfedip çözümlerseniz, hedeflerinize giden yoldaki en büyük engeli kaldırmış olacaksınız.

9 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Özgürce davranışlarınız yüzünden bazı işleri riske atıyorsunuz. Yanlış anlaşılmaktan korkmuyor gibisiniz.

9 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

9 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzdaki transitine devam ediyor. Bir yandan kendinize odaklanmaya çalışırken diğer yandan partnerinizin beklentileri ve ilişki sorumluluklarınız arasında kalabilirsiniz. Çatışmalara müsait bir gün.

9 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizden beklediği ilgiyi bulamıyor. Kendi sorumluluklarınızın fazlalığı yüzünden partnerinizin bu isteğini karşılayamıyor olabilirsiniz ama yine de ona karşı biraz daha fedakar davranın. İş yerindeki sorumluluklarınızın artması yüzünden kendinizi baskı altına sokmamalısınız. Bu durum sizi gereğinden fazla karamsarlığa sürükler. Olumlu beklentiler içinde bulunmak zamanla isteklerinizin gerçekleşmesini sağlayacak. Bazı yanlış anlaşmalar yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir.

9 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 34" R
Ay
Başak
08° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 34' 11"
Venüs
Koç
17° 28' 29"
Mars
Balık
21° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 20"
Satürn
Balık
15° 32' 50"
Uranüs
Boğa
21° 43' 56"
Neptün
Balık
28° 33' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 39"
Lilith
Başak
22° 07' 14"
True Node
Koç
15° 36' 32"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>