Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ufak tefek sorunlar ve tatsızlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. daha çok sizden kaynaklanacak bazı sorunlar olacaktır ve iç dünyanızda çeşitli endişeler duyabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle bir anlaşmazlık yaşayabilir ve gelişmeler kontrolünüz dışına çıkabilir. Aşk hayatınızda ummadığınız hatalar yapabilir ve sonradan pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz. Yoğun duygusallığınız olayları değerlendirirken hatalar yapmanıza yol açabilir.

İş yaşamınızda sakin hareket etmeyi tercih edeceğiniz ve elinizdeki işleri tamamlamaya yöneleceğiniz bir gündesiniz. Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Özellikle karamsar bir ruh halinde olmanız işlerinize olan ilginizi azaltacaktır. Yaşayacağınız sorunlar çok büyük olmamasına rağmen sizin keyfinizi kaçıramaya yetecektir. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz.

Maddi konularda dikkatli davranmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz ve geleceğinize ilişkin bazı kaygılar duyabilirsiniz. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Bugün kendinizi yormamaya çalışın ve gerekirse bulunduğunuz ortamdan bir süre uzaklaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde ilginç tanışmalar var. Uzun vadeye yaydığınız beklentilerinizin bir kısmına acele müdahalesi etmeniz gerekebilir. Gündelik sorunlardaki kanıksamış tavrınız, yüreğinizin üzerinde koruyucu bir kılıf gibi duruyor. Beğenmediğiniz bazı huylarınızla ilgili, kendinize haksızlıklarınız var. Fakat bazı hatalarınızı da görmekte zorluklar çekebiliyorsunuz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, sizin burcunuzda ilerliyor. Güne başladığınızda enerjiniz yüksek hem fiziksel hem psikolojik olarak kendinizi bitkin hissettiğiniz günler bitiyor. Bugün kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Uzun zamandır vakit bulamadığınız şeyler için bugün harekete geçebilirsiniz. Ay-Venüs açısının etkili olduğu sabah saatlerinde gönül ilişkilerinde gergin bir zaman diliminde olacağız. Sinirlendiğiniz anda vereceğiniz tepkiler kalp kırabilir. Sandığınız durum aslında gerçekten çok farklı olabilir. Önce partnerinizle konuşup sonra söyleyecekleriniz varsa söyleyin. Burcunuzun karakteri gereği hemen ani tepkiler verip sonuç almak istemeniz bugün sorun yaratabilir. Sevgiler, Astromeri

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mutlu edecek haberler alıyorsun!Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Bugün sıklıkla elektronik postalarını ya da telefonunu kontrol etmende fayda var. Müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan, ikna kabiliyet beklemediğin kadar işe yarayabilir. Borç verdiğin birileri varsa geri alabilirsin. Gün içerisinde seni mutlu edecek haberler alabilirsin. Çevrendeki insanların ve canını sıkabilecek haberlerin bu mutluluğu gölgelemesine izin vermemelisin. Gün içinde hayatının iler ki dönemlerini etkileyebilecek kararlar alabilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin kıskançlıklarına maruz kalabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Koç burcuysan, ailecek hem kısa bir alışveriş hem de kültürel etkinliklere katılabilirsiniz. Akşamüzeri kısa bir alışverişe çıkabilir, yakın arkadaşınla buluşabilirsin.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Motivasyon sağlamanız gereken konular gündeminizde olacaktır. Cesaretiniz oldukça göz doldururken, kendinize güveniniz tam olmalıdır.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken oldukça girişken ve yenilikçi olabilirsiniz. Ancak aklınıza geldiği gibi de hareket edebilirsiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş ve aile çevrenizde verdiğiniz emeklerin taktir edilmemesi, özverilerinizin karşılığını alamamanız moralinizi bozabilir.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yoğunlaşan isteksizlik akşamüstü yerini yenilenmeye bırakabilir. Teknolojik alışveriş ihtiyacı olabilir. Sosyal ihtiyaçları gözetirken, ilişkilerde hareket, hassasiyetler açığa çıkabilir.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatınızdaki ilişkileri mercek altına yatırıp gözden geçirseniz de, karar almakta zorlanabilir. Karşınızdakilerin fikirlerinden dolayı bocalayabilirsiniz. En doğrusu her şeyi zihninizin arkasına atıp günü kişisel enerjinizi yükseltmeye odaklayarak geçirmelisiniz. Aletli jimnastik, koşu size iyi gelir.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi içinizdeki duyguların yoğunlaşarak tüm dikkatinizi üzerlerine çekmeleri sonucunda dış dünyadan çekilebilir ve içinize kapanabilirsiniz. Çevrenizle girdiğiniz kısa iletişimler de, iç gerilimin neden olduğu sert tepkilerle sınırlanabilir. Mantığınızdan yardım almalısınız.

9 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 27"
Ay
Kova
18° 59' 02"
Merkür
Koç
17° 38' 46"
Venüs
Boğa
03° 06' 49"
Mars
Koç
01° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 28"
Satürn
Balık
16° 43' 31"
Uranüs
Boğa
22° 26' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 19"
Lilith
Başak
23° 31' 41"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>