Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Telaşlısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişi ile daha fazla iletişime geçebileceğin bir gündesin. Bugün karşındaki insana nasıl hissettiğini ifade etmede fazla zorluk çekmeyeceksin. Ancak karşı taraftan bir cevap almak için acele etmemelisin.

Bir haber alıp çok ilgilenecek ve buna yoğunlaşacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin bir aile sorunu bu günlerdeyaşamınızı epeyce meşgul edecek gibi görünüyor.

Maddi konularda harcamalarına dikkat etmen gerekebilir bugün. Halihazırda yaptığın masrafları hesap ederek bir sonraki adımı ön görmen, parasal konularda seni daha rahata erdirecek. Kaygıları geride bırakacağın bir gündesin.

Vücuduna dikkat etmen ve nazik olman gereken bir gündesin. Egzersiz konularına önem veriyorsan eğer bugün vücudunu fazla yormadığına emin olmalısın. Kaslarının esnekliğini koruması gereksiz ağrılardan seni kurtaracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için iyi bir gün olacak. Bir süredir etrafında devam eden huzursuzluk bir son bulabilir ve kendine daha fazla vakit ayırabilirsin. Birçok konuyu yoluna sokabilecek ve daha rahat olabileceksin bugün.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, ailenizle daha fazla zaman geçirmeniz için oldukça uygun bir gün. Şehir dışında yaşayan bir yakınınız size sürpriz bir ziyarette bulunabilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaycı ve çalışkan bir gün içindesin. Evinde işine, sosyal yaşamından günlük işlerine kadar ihtiyaç listesi oluşturmak, ailedeki çocuklarla uğraşmak ön planda olacak. Aynı zamanda duyacağın haberler akşamüstü programını değiştirmeye neden olabilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nerede mutlu hissediyorsanız orada olma eğilimi gösterebilirsiniz. Ancak bugün bu mutluluğun farklı şekillerde ve ortamlarda olduğunu fark edebilirsiniz. Bundan rahatsızlık duymak yerine kabullenmeyi seçtiğinizde aile hayatınızı da olumlu yönde etkileyecek adımlar atabilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün teknik konulardaki sorunlar çözüme kavuşabilir. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Olaylara karşı tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oturtamadığınız bazı problemler bugünlerde kendiliğinden çözüme ulaşabilir. Yeter ki niyetlerinizi temiz bir dille ifade edin ve mutlu olmayı isteyin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Taşınma konuları bir anda gündemine gelebilir. Emlak piyasasını daha fazla araştırmaya başlayabilirsin. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır dediğin günler kapıda. Seçimlerini daha doğru yapabilirsin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gizli bir düşman, kendini önceden belli etmeden bir anda ortaya çıkabilir. Geçmişte sizi destekler gibi görünen biri, şimdi farklı bir şey söylüyor olabilir ve davranışlarınızda kafa karıştırıcı bir şekilde kusur bulabilir. Eleştirileri kendinize olan güveninizi zedeleyebilir ve inancınızı sarsabilir. Kendinizi bir kez daha kontrol etmek ve yaptıklarınızın doğru olduğundan emin olmak her zaman için iyi bir fikirdir ancak bunu çok ciddiye almaktan kaçının. Karşı tarafın sizi yanlış yorumluyor olması ve hatta kötü niyetli olma ihtimalleri yüksektir. Cevabınızda onların seviyesine inmediğinizden emin olun. Çatışma, bugün istediğiniz bir şey değil.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişe teslim olmamalısınız. Gücünüzü arttırma yolunda yeni bir döneme giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları benimseme konusunda tereddütleriniz var ve içsel savaşlarınızı, sizi rahatsız edecek boyutlara getirmemelisiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarının beklentilerine de bir göz atmanız gerekebilir. Bu özellikle yakın zamanda bir anlaşmazlık yaşamanız durumunda ortaya çıkacak. Biri sizi mükemmeliyetçi olarak görüyor ve sizin için yeterli olmadığını düşünüyor olabilir. Bu, bazı eleştirilerden kaynaklanan bir yanlış anlaşılma olabilir. Bugün başkalarıyla olan ilişkilerinizde ne istediğinizi düşün. Ayrıca, bunu muhattapına iletmek için zaman ayırmanız gerekebilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bilgilerinizi sergileme konusunda oldukça başarılısınız. Maddesel konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanızı karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Özellikle kelimelerinizi kullanırken, dikkatli olmak zorundasınız. Başarınızı gölgelemeyin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 43' 13" R
Ay
Yay
05° 12' 24"
Merkür
Koç
16° 01' 05"
Venüs
Koç
26° 18' 07"
Mars
Balık
26° 47' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 14"
Satürn
Balık
16° 13' 54"
Uranüs
Boğa
22° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 47' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 31"
Lilith
Başak
22° 54' 53"
True Node
Koç
15° 32' 08"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>