Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Engelleri Ortadan Kaldırıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile keyifli bir vakit geçirebilirsin. Ortak hayaller kurabilir veya kendinize bir hedef belirleyerek bu hedef için çaba gösterebilirsiniz. Birbirinize olan tutkunluğunuz artacak bugün.

Ayağınızı özellikle bu günlerde sağlam basmalısınız. Sizi yerinizden kıpırdatma niyetinde olan birileri var gibi. Yakında eski birarkadaşınız tarafından aranacaksınız. Sizden biraz zorlanacağınız bir isteği olabilir.

Maddi konularda kendini gereksiz yere yorabilirsin bugün. Bazı şeyleri başarmak ve hedeflerine ulaşmak için gerek olmayan zorluklar çıkarabilirsin kendine. Bugün kendine zaman tanımak sana daha iyi gelecek.

Bugün sakin ve huzurlu bir vakit geçirmek zihnini boşaltmaya ve kendine odaklanmana daha fazla yer açabilir. Stresten uzak kalmak kaslarının da rahatlamasına yol açacak. O yüzden kendin için zaman ayırmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için çok keyifli bir gün olabilir. Sevdiklerinle keyifli muhabbetler edebilir veya birlikte eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. İnsanlarla aranda daha güzel bir iletişim olacak bugün, bunu iyi değerlendirmen gerekebilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dikkatli olmazsanız bugün sizin için endişe dolu bir gün olacak. Başkalarının sıkıntılarını ve dertlerini içselleştirmeye meyillisiniz. Artan hassasiyetiniz sizi tüm gün diken üstünde tutabilir. Dünyanın geri kalanıyla uyum içinde olmayı deneyin. Hayatınızda neler olup bittiğine çevrenizdekileri hariç tutarak bir baktığınızda, her şeyin aslında ne kadar mükemmel olduğunu göreceksiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi sıkıntılar aklındaki fikirleri gerçekleştirmekte engel yaratıyor. Bu engelleri aşmak adına kendine finansal kaynaklar arayabilirsin. Yakın arkadaşlarından alacağın telefonlar uzun zamandır karar veremediğin konularda karar vermeni sağlayacak. Kendi işinin sahibi bir Kova burcuysan bir çalışanının isteği seni epey düşündürecek.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi nasıl ifade eder ve tanıtırsanız ona göre karşılık bulabilirsiniz. Dolayısıyla uğraşlarınız, girişimleriniz ve çevrenizle olan ilişkilerinizin belirleyici olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. Aile meclisinde parasal konular, gayrimenkuller gündem olabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz veya ortaklarınızla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz için daha fazla çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Gündeminize yeni işler eklenebilir. Mahkeme ile ilgili konularınız gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Yaşanan olayları iyi değerlendirmenizde fayda var.

27 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir çaba gösterdiğiniz ve kendinize çok inandığınız bir konuda, biraz zorlanıyor olabilirsiniz. Yakınınızdaki insanlar, bu hedefin sizin için fazlaca yüksek olduğunu düşünebilir. Böyle durumlarda işinin ehli olmayan kişilere güvenmemeli ve biraz kendinizi dinlemelisiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Spekülatif yatırımlara oldukça kafa yorduğun bir dönem olabilir. Bugün bu konularda dikkatli davranman gerekecek. Edindiğin kazancı emeklerine dayandırman sana daha fazla şey kazandırabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir aile üyesi, şu anda yararlanabileceğiniz bir bakış açısına sahip olabilir. Hayatınızda, bir sonraki hamlenizi nasıl planlayacağınızdan emin olmadığınız, kafa karıştırıcı bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ailenizden veya evinizde yaşayan ve daha önce benzer bir durum yaşamış olan biri, kendi sorunlarını nasıl çözdüklerini anlatarak size yol gösterebilir. Onları dinleyerek bir zamanlar yaptıkları hatalardan korunabilirsiniz. Elbette herkesin kendine has bir yolu vardır ve siz de kendinize özgü bir alternatif seçme hakkına sahipsiniz ancak denenmiş olanın dışında, daha başka bir ilham yaratmanız da mümkün.

27 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken; duygusal yönlerinizin de, tatmin olmasını isteyeceksiniz. Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz size başarı getiriyor. Doğallığınız işinizi kolaylaştırıyor.

27 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner, ortaklık, mahkeme konularıyla karşı karşıya gelebilirsiniz. Evinizle ilgili eşinizle bazı tartışmalar yaşansa da uzlaşacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşktan yana şansınızın kapandığını düşünüyorsunuz fakat bugünlerde karşınıza çıkacak olası gelişmeler, aşk yaşamınıza yön verecek. İşle ilgili çalışmalarınız yoğun bir şekilde devam ediyor. Ama bir sonuç elde edebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınıza sert davranmanız nedeniyle eleştirilebilirsiniz. Ödemeyi unuttuğunuz bir harcama, maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. Fazla kilolarınızı vermek için, egzersiz yapın.

27 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>