Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kolay Sinirleniyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Senden hoşlanan ancak sana duygularını ifade etmekte zorlanan birisine karşı daha anlayışlı olman gerekebilir. Eğer bir ilişkin varsa, sevdiğin kişiye karşı duvarlar örmemen senin için önemli olacak.

Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış olması ve bunun farkında olmanız, yaratıcılığınız ve enerjinizi had safhaya ulaştırıyor. Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz.

Maddi konularda kazancını daha sağlama alman için etrafındaki insanlarla daha diplomatik bir iletişim kurman gerekebilir. Kimse ile gereksiz yere samimi olmamalısın bugün para konusunda.

Stres ve gerilim kaslarını rahatsız edebilir bugün. Esneme hareketleri ve bol su tüketimi, tutulmalara ve kas ağrılarına karşı iyi gelecek. Bugün stres kaynağından uzak kalamasan bile etkilerini azaltman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zekanı ve mizah anlayışını kullanarak gergin ortamları yumuşatmak isteyeceksin bugün. Ancak esprili yaklaşımın bazı gerginlikleri ertelemek dışında fazla bir işe yaramayabilir. Bugün bazı sıkıntılar ile yüzleşmek daha iyi etkilere yol açacak.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir aile üyesinin morali biraz bozuk olabilir ve siz de onu motive etmek için bir moral konuşması yapmak isteyebilirsiniz. Sakın yapmayın; zira buna karşılık vermeyecek, ayrıca bu durumun evde gerginlik yaratması da mümkün. Öz güveniniz muhtemelen hiç olmadığı kadar düşük. En iyi durumda bile kendinizin en kötü eleştirmeni olma eğilimindesiniz ancak bugün biraz kafanız karışık. Etrafınızdaki herkese adil olmaya çalışın; özellikle de kendinize.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde düzen ve tertip konusunu biraz ihmal etmiş olabilirsin. Bu durumu fark edip, harekete geçeceksin. Gergin bir ruh haline sahip olmanın verdiği etkiyle hemen her şeye sinirlenebilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan bu durumu karşı tarafa yansıtmak istemesen de kendine engel olamayabilirsin.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızın üzerinizde bıraktığı etkiyi nasıl kullanacağınızı düşünebilirsiniz. Kurduğunuz hayalleri, ilerletmek istediğiniz fikirleri bu etkilerin iyi yönde olması için geliştirebilirsiniz. Bunun getirdiği rahatlık bugünü daha sakin ve hatta eğlenceli geçirmenizi sağlayabilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da karşılıklı konular içinde biraz daha düşünceli ve sakin kalmaya bakmalısınız. İnatlaşmamak gerekiyor.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizdeki niyetleri gerçekleştirmek için kendinize zaman tanıyın. Sonuca değil sürecin vereceği zevke odaklanmak sizi hayatta gerçekten başarılı yapar.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenle seyahat planları yapabilirsin. Gidilmemiş yerlere gitme zamanı gelip çatmış olabilir. Sevdiğin insanlarla bu tür planlar yapmak sana çok büyük bir enerji verebilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutininiz ya da rutininizin olmaması bir başkasına kıyasla oldukça sıra dışı görünebilir. Belki de pozitif, yaratıcı zihniyetiniz, bugün tanıştığınız biri özgürlüğünüzü dengesiz hissettiren sözler söylediğinde sizi daha spontane bir rota izlemeye hazırlamıştır. Belirlenmiş bir rutin olmadan hayata daha özgür bir yaklaşımın tadını çıkarmak sorun değil! Herkesin farklı istekleri ve ihtiyaçları var ve kendinizi başkalarıyla karşılaştırmanıza gerek yok. Kutunun dışında yaşamaktan çekinmeyin. Sizi siz yapan ve diğerlerinden farklı kılan özelliklere sahip çıkın. Herkes sizin kadar özgün ve bunu yaşayabilecek kadar cesaretli olsaydı, dünya daha farklı ve güzel bir yer olurdu.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güzel ve hoş konuşmalarınızla dikkat çekecek bir gün içindesiniz. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmişte ne kadar güzel anılarınız olursa olsun, geçmişi yeniden yaşayamazsınız. “Ya öyle olsaydı” tuzağına kapılıp kendinizi geçmişe hapsetmeyin. Yeniye ve yeniliklere açık olmak, geleceği kucaklamak size daha iyi gelebilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı son günlerde çok kırıcı davranmaya başladınız ve bunun farkında değilsiniz. Önümüzdeki günlerde bu durumu bir düşünün ve harekete geçin. İşyerinizde bugün ortak çalışmalardan uzak durup, yalnız çalışmak isteyeceksiniz. Burnunuzun dikine gitmeyin, biraz da sizi seven, tecrübeli dostlarınızı dinleyin. Siz ilgi gösterince size candan yardımcı ve destek olacaklar, daha kolay feraha çıkacaksınız. Harcama konusundaki dengesizliğiniz zaman zaman sizi zor duruma düşürebilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 22" R
Ay
Oğlak
09° 45' 20"
Merkür
Koç
16° 30' 34"
Venüs
Koç
29° 34' 47"
Mars
Balık
28° 50' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 19"
Satürn
Balık
16° 28' 24"
Uranüs
Boğa
22° 16' 53"
Neptün
Balık
28° 52' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 37"
Lilith
Başak
23° 12' 36"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>