Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Pratik Çözümler Üretiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşkta yeni şeylere yer açmanın vakti gelmiş olabilir. Yeni insanlarla tanışmak, yeni sohbetler ve yeni etkiler bugün seni daha mutlu edecek. Karşındaki insana bir şans vermen sana çok daha iyi gelebilir bugün.

İş yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. Bu yenilikler sayesinde işyerinizdeki veriminizde artacaktır ve patronunuzdan övgüler alabilirsiniz.

Bütün paranı tek bir yatırıma koymak seni zora sokabilir. Birden fazla yatırım ve birikim yoluna para koyman seni daha mutlu edecek. Bugün tek bir kaynaktan para beklememelisin.

Yediklerine dikkat etmeli ve daha çeşitli gıdalar ile beslenmelisin. Tek tip yiyecekler, vücudunun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri almasına engel olabilir. Bugün yemek konularına özen göstermen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında büyük ve güzel bir değişime gidebilirsin bugün. Güzel enerjiler altında kendin için daha iyi kararlar verebileceksin. İş veya kişisel konular fark etmeksizin atacağın bütün adımlar büyük olacak bugün.

30 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün kendiniz hakkında harika hissediyorsunuz ve olduğunuz kişiyle gurur duyuyorsunuz. Uzun süredir adım atmaya cesaret edemediğiniz bir işinizi yeniden planlamak için harekete geçeceksiniz. Bu adımın sonunda başarının sizi bulacağından endişe etmemelisiniz.

30 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte duygusal konulardaki tavsiyeleri dikkate almayarak yaptığın hamlelerin sıkıntıları ile bugün yüzleşebilirsin. Fakat sakin karşılıyorsun. Kötü düşünceleri kendinden uzak tutmaya kararlısın. İlişkisi olan bir Kova burcuysan yaşadığın sıkıntılara pratik çözümler üretmen ikinizi de rahatlatıyor. Mide ağrıları hissedebilirsin. Yediklerine dikkat etmeli fazla yağlı yiyecekler tüketmemelisin.

30 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda bazı umursamaz tavırlarınızın olması karşı tarafta olumsuz bir izlenim bırakabilir. Aslında düşünmediğiniz, hissetmediğiniz şekilde davranmak yerine gerçek düşüncenizi belirtmek hem daha dürüst hem de daha sonuç odaklı bir tutum oluşturabilir. Aranızda geçen konuları havada bırakmak bugün ilişkinizde bazı pürüzler yaşamanıza neden olabilir.

30 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan pek rahat bir gün olmayabilir. Kafanızdaki detaylar yüzünden bazı endişeler hissedebilirsiniz. Ortak bir finansal konuda gerçekçi olmak gerekiyor.

30 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde beklemede kalmanızda fayda var. Aşk hayatınızla alakalı olarak sabırlı olmalı ve partnerinize karşı mümkün olduğunca anlayışlı olabilmelisiniz.

30 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 4. evinde yani aile evinde Uranüsyen Güneş tutulması var. Aileye ve ailevi değerlere daha fazla odaklanabilirsin. Aile içi konular daha fazla gündeme gelerek senin için önem kazanabilir. Ailenin etkisi hayatında daha fazla yer kazanabilir bugün.

30 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ikna etmek istediğiniz birini tarafınıza çekmeniz mümkün. Geçmişteki bazı aksilikler nedeniyle size güvenip güvenemeyeceklerinden emin olmayabilirler ama sonunda onlara kendinizi kanıtlıyorsunuz. Onları dinleyin ve ihtiyaçlarını anlamak ve konuşmalarınızı dengelemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bir araya gelmeniz gerekiyorsa, geleceksiniz. Zihninizin sizi gerçek olmayan şeylere ikna etmesi mümkündür. İnsanların size yalan söylediği veya sizden bir şeyler sakladığı izlenimine kapılabilirsiniz. Şüpheleri yenmek için elinizdeki en iyi silah, açık sözlü olmak olacaktır.

30 Nisan 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk ve duygusal ilişkilerinizde fazla seçici, mükemmeliyetçi olacaksınız. Bugün tenkit edilmekten nefret ettiğiniz bir gerçek. Üstelik ailenizden gelecek olan bu eleştiriler canınızın daha çok sıkılmasına neden olacaktır.

30 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

30 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün finans, okültizm, ameliyat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Maddi kazançlarınızla ilgili bazı aksilikler, engeller gerçekleşebilir. Ev, aile, gayrimenkulle ilgili ani güzel fırsatlar sizinle olacak. Harika bir gün dilerim.

30 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailede bazı dengelerin gündem kazanması söz konusu. Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Zor olanı seçmek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz. Duygusallığınızı denetlemelisiniz.

30 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>