Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi, yaşadığınız ilişki içinde biraz sınırlamanız gerekebilir. Daha eşitlikçi yaklaşımlar daha mutluluk getirecek. Sağlam temellere oturmuş beraberliğinizdeki dengeleme çabalarının, daha çok karşıdan geldiğini kabul etmelisiniz.

Mesleğinizi geliştirme niyetleriniz, bu günlerde kısa aralıklı sık yolculuklar yaptırabilir. Kendinize duyduğunuz aşırı güvenle gereğinden fazla atak olabiliyorsunuz. Bu, size ilişki sorunları yaşatabilir.

Toplu bir parayla alakalı görüşmeler söz konusu. Bu ilişkide belirleyici olma çabalarınız olumlu sonuç verecek. Yatırım konularındaki gözü karalığınızı, şu sıralar dizginlemenizde yarar var.

İnsanlarla ilgili değerlendirmelerinizde koşullarınızın sizden fazla söz sahibi olmasına göz yumuyorsunuz. Daha çaplı ilişkilere yönelme niyetlerinizde, bu sıralar biraz hatalı bir kavşaktasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aksiyon alma gücünüz yükseliyor. Ancak siz zihin enerjinize ayak uyduramıyorsunuz. Kafanızda birçok plan var ama bedeniniz ve ruhunuz uyum sağlamıyor. Duygusal anlamdaki ihtiyaçlarınızı dinlemeniz gerekiyor. Siz çok duygusal bir burç değilsiniz. Buna rağmen bedende duygusal eksiklikler varsa hemen müdahale etmeniz gerekir.

10 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın boşlukta ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Yapmak istediğiniz işleriniz varsa Ay'ın Boğa burcuna geçtiği 10:09 sonrasını tercih etmelisiniz. Ailenize ve evinize vakit ayıracağınız bir gündesiniz. Ay'ın Uranüs ile kavuşumu sizlere sürprizler yaşatacak gelişmeleri önünüze getirebilir. Bu konu ailecek sevineceğiniz bir olay olabilir. Ailecek ümidi kestiğiniz veya hiç bilmediğiniz bir şey olabilir. Mars ve Neptün arasındaki uyumlu açıyla haftayı sakin bir enerjiyle tamamlıyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

10 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin kalmaya çalışıyorsun!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Bugün isteklerini sert bir imaj kullanarak yapmamalısın. Ailen ile ilgili sorunların gündeme gelmesi bazı çatışmalara neden olabilir. Onların istekleri senin yaratıcılığını engelleyebilir. İletişimde sakinliğini korumaya özen göstermelisin. Özverili yaklaşımlarının karşılığını alacaksın. Evliliğinde sorunları olan bir Kova burcuysan, eşinle birlikte gözlerden uzak, baş başa kalabileceğiniz bir tatil programı ayarlayabilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, ilerleyen zamanlarda yapacağın sergi, imza günü gibi etkinliklerin iptali ya da daha ileri bir tarihe alınması söz konusu olabilir.

10 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle aranızda beklenmedik ani sorunlar gündeme gelebilir. Sanki sizi bir şeylere yanlış yönlendiren onlarmış gibi sinirlerinize hâkim olamayabilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğleden sonra Boğa burcunda ilerleyen Ay, ailenizle, yakın çevrenizle daha olumlu bir ilişki içinde olabileceğinizi anlatıyor. Somut konular üzerinde de durabilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat etmeniz gereken durumlarda eşyalarınızın yerlerine bilhassa dikkat etmeniz gerekiyor. Kariyer basamaklarını tırmanırken olumsuz konuları gündemeyin.

10 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile yaşamınız açısından hareketli bir gün sizi beklerken özellikle sabah saatleri sürprizlere oldukça açık olabilir. Bir aile bireyinizden beklenmedik şekilde göreceğiniz bir tutum sizi şaşırtırken belki de değişimin kapısını aralayan anahtar olabilir.

10 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati ev meselelerine dikkatinizi yöneltecek. Taşınma, tadilat, elektronik aletlerin değişimi, elektrik kablolarındaki arızaların giderilmesi için uygun bir gündesiniz. Evde misafir ağırlayabilir, keyifli davetlere imza atabilirsiniz. Evde dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz. Cam aksesuarlar satın alabilirsiniz. Evde orijinal fikirlerin konuşulduğu sohbetler hoşunuza gider.

10 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenize karşı sahip olduğunuz görev ve sorumluluklar, sürekli olarak zihninizi meşgul edebilirler. Bunun, artık ailevi görevlerinizle ilgilenmeniz gerektiği yönünde bir işaret olabileceği ihtimalini de göz önünde bulundurun.

10 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 32' 01" R
Ay
Oğlak
26° 46' 49"
Merkür
Koç
16° 56' 09"
Venüs
Boğa
01° 08' 14"
Mars
Balık
29° 48' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 59"
Satürn
Balık
16° 35' 07"
Uranüs
Boğa
22° 21' 13"
Neptün
Balık
28° 54' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 55"
Lilith
Başak
23° 21' 00"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 30/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>