Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak bir dostunuzdan davet alabilir, kısa bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu gezide hoş gelişmeler çok mümkün. Duygusal açıdan yoğunluk yaşayacağınız günler içindesiniz.

Yeni görüşmeler, yepyeni umutlara çağrı yapabilir. Değerlendiremediğinizi düşündüğünüz fırsatlar sizi etkiliyor. Bu da elinizdeki yeni fırsatları potansiyel kayıplar gibi görmenize yol açabiliyor

Yükünüzün artması yeni, ama geçici zorluklar yaşatabiliyor. Bu konularda çok güvenli bir dayanışma içersindesiniz. Yakınlarınızın ısrarıyla önceden yaptığınız bir yatırım, bu günler içinde yüzünüzü güldürebilir.

Şu günlerde olaylara ve yaşamınıza daha da geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarınızla ilişkileriniz, her anlamda belirleyici oluyor. Yaşamınızda böyle özel bir öncelik var. İlginizi bölmeyi ve dağıtmayı bilemediğiniz zamanlar, biraz kırıcı olabiliyorsunuz. Bugün çok özlediğiniz bir dostunuzla haberleşebilirsiniz. Bu görüşmede bazı nedenler, duygularınızı ve özleminizi yeterince ifade edememenize yol açabilir.

10 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda hareket ediyor. Dışa dönük olduğunuz bir gündesiniz. Sadece günün başlangıcındaki Ay-Satürn kontağının negatif etkilerine dikkat etmek gerekli. Hayatı sorgulayacağınız, gerçeklerle yüzleşmeniz gereken bir süreç yaşayabilirsiniz. Bu sizin kendi içinde yaşadığınız bir durum da olabilir. Özellikle karşı taraftan bir etki gelmesi gerekmiyor. Günün devamında bu ruh halinizden eser kalmıyor. Ay'ın Jüpiter'le yaptığı olumlu açı gününüze neşe ve şans getiriyor. Kendinizi geliştireceğiniz eğitimler, kurslar araştırabilirsiniz. Saat 13:50'de Merkür Balık burcuna geçecek. 17 Nisan'a kadar maddi gelirinizi ilgilendiren konularda haberler alabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

10 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsızlıklara son vermek isteyeceksin!İletişim ve zekâ gezegeni Merkür, bugün burç değiştiriyor. Aşk ise aşk, eğlence ise eğlence dibine kadar dediğin bir güne uyanman hem kendini hem de etrafındakileri mutlu etmene neden olacak. Çocukların ile yaptığın planın bozulması onların canını sıksa bile hemen alternatif bir plan üzerine çalışmaya başlayabilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinin kararsızlığına bir dur demek isteyeceksin. Gezegenlerin seyri bugün her şeye hâkim olma ihtiyacı doğuracak. Gireceğin çevre sana yeni fırsatlar da getirecek. Kendini tam anlamıyla ortaya koyabilmek adına, gelen tekliflere sıcak bakabilirsin. Günün stresi, baş ağrısı olarak dönebilir. Ruhsal olarak kendini yıpratmamaya özen göstermelisin.

10 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla aranızda fikir birliği yapabileceğiniz bir zaman dilimi. Küslükler ve kırgınlıklar son bulabilir.

10 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde tartışmacı olabilirsiniz. Bugün kardeşlerle ya da komşularla ilgili işler dikkatinizi daha çok çekebilir. Ani uyanışlar içindesiniz.

10 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güneş tam tepenizde, sizi pırıl pırıl aydınlatıyor. Güzel haberler duymaya, çevrenizle mutlu zamanlar geçirmeye hazırlıklı olun. Evren sizi mutlu etmek için dönüyor. Kucak açın ve sarılın. Hayatınızda kötü şeyler oluyorsa da, bilin ki aslında yine sizi korumak ve mutsuz olmanızı engellemek için oluyor. Umut ekin, hayal biçin. Duygularınız sizi aşağı çekmeye çalışırsa da 'hayır' deyin.

10 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı harekete geçirecek haberler alabilirsiniz. Heyecan verici bir durumla karşılaşacak ve kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz. Yıldırım aşklar yaşayabilirsiniz. Sürpriz durumlar büyük değişikliğe yol açabilir.

10 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yüksek enerji ve canlılığınız etrafa yansıyacaktır. Yeniliğe açık olmak için tutumlarınızı gözden geçirmelisiniz.Rutin dışı etkinliklere katılabilirsiniz. Eksik bilgiye dayalı hassasiyetlerden ve dedikodudan uzak durmak faydalı olur.

10 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür?ün Balık burcuna geçişi size beklemediğiniz kazanç kapılarını açar. Önceden yaptığınız iyiliklerin karşılığını bu dönemde alırsınız. Sanatsal etkinlikler ve yardım kuruluşlarına yönelik çalışmalar odağınızı oluşturur. Partnerinizle aranızda koşulsuz sevgi ve fedakarlık bağı güçlenecektir.

10 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok eskilerde kalmış olan ilişkilerinizi tekrar canlandırmak ve kopan bağları tekrar kurmak için çeşitli araştırmalarda ve girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Unutulmaya yüz tutmuş dostluklar, bugün aniden tekrar canlanabilir ve sizi de geçmişte bir yolculuğa çıkarabilir.

10 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 42' 44" R
Ay
Başak
20° 20' 13"
Merkür
Koç
17° 06' 39"
Venüs
Koç
18° 41' 58"
Mars
Balık
22° 00' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 58"
Satürn
Balık
15° 38' 43"
Uranüs
Boğa
21° 47' 12"
Neptün
Balık
28° 35' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 08"
Lilith
Başak
22° 13' 51"
True Node
Koç
15° 37' 50"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>