Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çok Çalışıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün biriyle barışmak için iyi bir zaman. Sorunlu ilişkilerinizi iyileştirmeye hazırsınız. Aile üyelerinizle sıkıntı yaşıyorsanız, bugün onları çözmek isteyeceksiniz. Kalbinizi açmaktan korkmayın. Sevdiklerinizle dürüstçe konuşmak isteyeceksiniz. Geçmişi bırakıp geleceğinize odaklanmaya çalışın. Yükünüzü hafifletmeye başladıkça kendinizi harika hissedeceksiniz.

Bugün gerçekten konsantre olmak zorundasınız. İş yerinde, tüm dikkatinizi önünüzdeki göreve odaklamanız ve herhangi bir kesinti veya dikkat dağıtıcı bir şey olmadan bitinceye kadar üzerinde çalışmanız gerekebilir. Ancak, işleri yapmak söylenenden daha kolay olabilir. Szin burcunuzda olan insanlar genellikle biraz dağınıktır, ancak iyi yönünden bakarsanız, bu sizin için iyi bir pratik olacak. Kendinizi aşırı heyecanlı hissediyorsanız, sadece yüzünüzdeki gülümsemeyle baş edin yeter.

Bugün, bütçenizde bazı dengeleri kurmaya çalışabilirsiniz. Maddi geleceğiniz hakkında düşündükçe, para konusu kafanızı kurcalıyor olabilir. Belki de, tasarruf planınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İstediğiniz miktarda bir para birikimiminiz olmayabilir. Şu an daha iyi bir plan yapmak için harika bir zaman. Borsaya bazı yatırımlar yapma konusunda da düşünebilirsiniz.

Biraz sert bir gün. Gerçekler seni alıp bir maceraya çıkarmak üzere bekliyor. Senin hakkında hiçbir şey gerçekçi değil. Ve eğer hala bir miktar çocuksan veya sorumsuzsan, bugün senin için zor geçecektir. Bu çok da büyütülecek bir şey olmayacak; o yüzden kaygılanma. Yine de, köşeye sıkıştığını hissediyorsan da, tepki gösterme. Başına gelenleri sakince kabul et.Nasıl hissettiğini ifade etmek için harika bir gün. Düşüncelerin keskin ve berrak. Bir kez ağzını açtın mı hiç durmayacağını göreceksin. İnsanlar da dediklerine daha da dikkat ediyor olacak. Çevrendekiler üzerinde büyük etkin var. Bunu göz önünde bulundurmalısın. Böylece birçok şey başarabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisine göz kulak olabilirsiniz. Belki mahallenize yeni tanıştığınız birileri taşınmıştır. Onlara etrafı gezdirip insanlarla tanıştıracak kişi siz olabilirsiniz. Belki de bu insanlara çevreyi ve onlara sunulan hizmetleri tanıtma görevini üstlenirsiniz. Ya da bugün saatlerce bebek bakıcılığı yapmak zorunda kalacağınız bir gün de olabilir. Eşinizin çocuklar konusunda yardıma ihtiyacı olması muhtemel veya kardeşiniz yeğeninizle ilgili bir durumda desteğinizden faydanalabilir. Onlara yardımcı olmaktan keyif alacaksınız.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çalışma ortamınızdaki değişiklikler gelirinizde artışa neden olabilir. Bu konuda kendinizi geliştirmek için çok çalıştınız ve bunu süresiz olarak yapmaya devam etme olasılığınız yüksek. Doğal iletişim becerileriniz size iyi hizmet etmeye devam ediyor ve fiziksel enerjinizin uzun süredir olduğundan daha güçlü olması muhtemeldir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fazla mesailerle boğuşacağın bir gündesin. Hem kendi işlerini bitirip hem de diğer arkadaşlarının işlerini de yapmak seni bir hayli yorabilir. Bu sebeple emeklerinin karşılığını almak istiyorsun. Emeğinin karşılığını alamadığını hissedersen gerilebilirsin. İşyerindeki çalışkan tavırların patronunun dikkatini çekebilir. Maddi anlamda seviye atlamak için ekstra işler de yapabilirsin. Yalnız yaşayan bir Kova burcuysan, ev arkadaşı arayabilirsin. Sanatla ilgili bir Kova burcuysan bugün gitmeyi çok istediğin bir tiyatroya gidebilirsin. İlişkilere vakit ayıramadığını düşünebilirsin.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde ani ve hızlı başlangıçlar söz konusu olabilir. Radikal kararlar alabilir ve yeni başlangıçlara yelken açmak isteyebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu durum sizi duygusal yönden bağlayıcı olabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Uğraştığınız konular hakkında yeterince bilgi edindiğinizden emin olun. Kriz yaratma olasılığı olan konulara dikkatli yaklaşmanızda fayda var. Parasal konularla uğraşabilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sessiz kalmak istediğiniz bir dönemde olsanız da sevdikleriniz buna izin vermeyebilir. Duygusallık ve gerçek hayatın dengesini kurma becerileriniz ön...

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışkan, sebatlı ve bir o kadar da güçlü ve azimli kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Siz de mücadeleci yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. İş yaşamının getirebileceği psikolojik baskıyı kontrol etmelisiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aldığınız önemli bir kararı ailenize açıklamadan önce onların nasıl tepki vereceğini ölçecek ufak testler uygulayın ve ona göre neler söyleyeceğinizi planlayın.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati ile finansal konular ön plana çıkıyor.Borç, kredi, miras, nafaka konuları gündeminizi meşgul edebilir. Birlikteyaptığınız kişiler varsa gelir paylaşımı ve ödemelerle ilgili konular hakkında konuşmalar yapabilirsiniz. Ay ile Merkür karşıtlığını finansal kararlar almak için değerlendirebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok eskilerde kalmış olan ilişkilerinizi tekrar canlandırmak ve kopan bağları tekrar kurmak için çeşitli araştırmalarda ve girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Unutulmaya yüz tutmuş dostluklar, bugün aniden tekrar canlanabilir ve sizi de geçmişte bir yolculuğa çıkarabilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal olarak kendinizi analiz ediyor, duygularınızı tartıyor, ne hissettiğinizi anlamaya çalışıyor olsanız da haftaya güzel bir başlangıç yapacaksınız. Kendinizi hem iyi hissedecek hem de iyi ifade etme fırsatları yakalayacaksınız. Haber trafiğiniz oldukça yoğun. İnsanlar için bir şeyler yapmaktan çekinmeyeceksiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın dostlarınızla ilişkileriniz, her anlamda belirleyici oluyor. Yaşamınızda böyle özel bir öncelik var. İlginizi bölmeyi ve dağıtmayı bilemediğiniz zamanlar, biraz kırıcı olabiliyorsunuz. Bugün çok özlediğiniz bir dostunuzla haberleşebilirsiniz. Bu görüşmede bazı nedenler, duygularınızı ve özleminizi yeterince ifade edememenize yol açabilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 08' 23"
Ay
Akrep
24° 07' 01"
Merkür
Koç
26° 26' 37"
Venüs
Balık
21° 34' 46"
Mars
Balık
04° 57' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 23"
Satürn
Balık
13° 17' 56"
Uranüs
Boğa
20° 39' 39"
Neptün
Balık
27° 48' 28"
Plüton
Kova
01° 49' 32"
Chiron
Koç
18° 47' 32"
Lilith
Başak
19° 47' 39"
True Node
Koç
15° 36' 02"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>