Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dinlemenin Önemini Görüyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 100%

Konuşmadan önce düşünmeye çalışın. Günün enerjisi sevdikleriniz veya meslektaşlarınızda aşırı hassasiyet yaratabilir. İnsanlar, onlara nazikçe davranmanızı isteyecek ve yaptığınız iyilğin karşılığını verecekler. Onlara karşı eleştirel veya alaycı olmayın. Anlayşlı ve empatik olmanın işe yaradığını göreceksiniz. Çok temkinli davranıyor gibi hissedebilirsiniz, ancak gösterdiğiniz bu ekstra dikkat buna değecek.

Bugün sonuç alabileceğiniz bir gün. Geçen ay boyunca, ilerlemeniz size nispeten daha kolay gelmiş olabilir çünkü daha önce olaylar sanki hiç çözülemeyecekmiş gibiydi. Tüm bunlar kariyerinizi ve meslek yaşamınızı ya da kişisel yaşamınızdan hangisini ilgilendirirse ilgilendirsin şimdi tüm bu zorlu çalışmaların hasadını toplama zamanı geldi. Ancak günün heyecanından sonra, sakin zamanlar için hazır olun, çünkü atmosfer tekrar değişecek.

Bugün sizin için duygusal olarak zor bir gün olabilir. İlginiz çeken bir konu hakkında araştırma yaparken içinizdeki çok eski duyguların tekrardan canınızı sıktığını görmek sizi şaşırtabilir. Bu duygularla başa çıkmak zor olabilir. Hepsini bir mantık çerçevesine dayandırmaya çalışmayın. Aynı zamanda, sizin için duygusal bir fırtınayı tetikleyen durumlar konusunda temkinli olun. Bazı sözler söylendiğinde çok kırıcı olabilir. Ne pahasına olursa olsun bunda kaçınmaya çalışın.

Büyük olasılıkla, dikkatli olmamanın bedeli olarak oldukça duygusal dramaların içinde kendini bulacaksın. Sakin ve kendine hakim olmak ve öyle kalmalısın. Rahatlayıp yalnız kalabileceğin bir yer bul. Enerjin güzel evet, ama böyle bir günde daha ketum ve gösterişsiz olabilirsin. Çevrendekilerle iyi geçin.Dengenin bozulduğu üç haftalık bir periyoddan çıktın. Kendinden ödün vermeden kültürel yaşamın bir parçası olmanın ve toplum içinde bir yer talep etmenin zorluklarından birkaç kez bahsetmiştik. Başarıya ulaştın mı? İşte şimdi atlattığın bu periyodun bir değerlendirmesini yapmanın tam zamanı. Kendinle yüzleş ve dürüst değerlendirmeler yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz bir akraba veya komşu bugün sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Başkalarına yardım etmekten zevk aldığınız için kişinin ihtiyaç duyduğu şeyi ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Çabalarınız takdirsiz kalmayacak - aslında arkadaşınızın şükran duyguları sizi çok utandırabilir! Unutmayın ki, bunu yapıyor olmanızın nedeni bu olmasa bile, benzer bir durumun içinde olmanız halinde, bu kişi sizin için orada olacaktır.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mali durumunuzu düşünmek için biraz zaman harcayabilirsiniz. Gerçekten ihtiyaçlarınız için mi harcama yapıyorsunuz ya da biraz savurgan mısınız? Bunları düşünün. Gelecekte zorlanmamak için harcama alışkanlıklarınıza iyi bakın.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata dair belli sorunları konuşurken, alien de dinleyip onları sinirlerine dokunmadan konuşmak bugün yapacağın en doğru hareket olacak. Ne kadar haklı olsan da dinlemeden konuşmanın seni haklıyken haksız bir pozisyona sokacağını biliyorsun. Miras konularının çokça geçmesi, senin ve ailenin ekonomik anlamda yeniden planlama yapmasına sebebiyet verebilir. Ticaretle ilgilenen bir Kova burcuysan, bugün aklına yeni bir fikir gelebilir. Uzun süredir ilişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgiline bu akşam sürpriz bir ziyaret yapabilirsin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda iddialısın. Yakın bir arkadaşınla tartışmalara girebilirsin. Verdiğin kararları iki kez düşünmen gerek.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın bir ilişkiniz ya da eşinizle ilgili bir konu nedeni ile daha hassas olabilirsiniz. Karşılıklı konularda karar vermek, muhasebe yapmak gerekiyor.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklediğiniz sizi güvende hissettirecekteklifleri bugünlerde kapınızı çalabilir. Ayrıca maddi konularla ilgili her türlü atılım için uygun bir gün...

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte oldukça aktif ve hareketli bir döneme ilerlerken sportif ve fiziksel aktivitelerden çok hoşlanabilir ve bunlara ağırlık verebilirsiniz. Sözlerinizle dikkat çekip etkili olabileceğiniz bir dönem başlıyor.

8 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen sırf daha sosyal olmanız gerektiğini düşündüğünüz için normalde hiç iletişim kurmayacağınız insanlarla aynı ortamda bulunuyorsunuz. Bunu yapmamalı sadece sohbetinden hoşlandığınız insanlarla zaman geçirmelisiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle karşıt burcunuz Aslan'da seyahat etmeye başlıyor. Bugün partnerinizle ve birlikteyaptığınız kişilerle olan ilişkileriniz önem kazanacaktır.İlişkilerinizde ego savaşları yaşayabilirsiniz. Süregelen hukuki davalarınız yarın gerçekleşecek olan Dolunay'ın etkisiyle önümüzdeki günlerde sonuçlanabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta her şeyi başarıyor fakat bir şekilde kendinizi eksik veya tamamlanmamış hissediyordunuz. Duygusal anlamda da kendinizi iyi hissedeceğiniz ve birtakım eksikliklerinizin tamamlandığı bir gün olacaktır. Akarken doldurmanız gerekiyor. Bu dönem çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Maddi anlamda güzel gelişmeler olacaktır.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda eksik hissediyor olabilirsiniz. Bir anda âşık olmak veya romantik anlamda daha yoğun duygular yaşamak isteyebilirsiniz. Sizin için marjinal istekler de olsa bunlar, gayet normal istekler. Sadece fazla aceleci davranmayın. Kendinize zaman tanıyın. Sürpriz hediyelere, sürpriz kazançlara açık olun.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün özgüvenli ve direkt konuşmaların karşındakilerin güvenini kazanmanı sağlayabilir.  Koşulları her ne kadar karşındakiler belirliyor olsa da senin de bunda payın olabilir. Fakat yaptığın organizasyonlar ailende ya daortamında yaşanan ani gelişmeler yüzünden ertelenebilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 54' 57" R
Ay
Akrep
12° 02' 59" R
Merkür
Koç
16° 00' 57"
Venüs
Koç
24° 00' 60"
Mars
Balık
25° 21' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 29"
Satürn
Balık
16° 03' 33"
Uranüs
Boğa
22° 01' 35"
Neptün
Balık
28° 43' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 08"
Lilith
Başak
22° 42' 33"
True Node
Koç
15° 37' 11"
Son Güncelleme : 24/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>