Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Düşündürücü Gelişmeler Yaşanabilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, büyük bir adım atabilir ve kalbinizde aşkı hissedebilirsiniz. Sevgilinize olan aşkınız çok fazla. Ona güzel bir sanat eseri veya mücevher gibi bir hediye alabilirsiniz. Ya da ikiniz için romantik bir kaçamak yapmaya karar verebilirsiniz. Mevcut ilişkinizi kutlamak ya da yeni ilişkilere yelken açmak isteyeceksiniz. Aşk yaşamınızda atılımlar yaşayacağınız bir gün olacak.

Ofisinizdeki işleri organize etmek için iyi bir gün. Dosyalamaya veri güncellemeye veya e-postalarına cevap vermeye odaklanırsanız daha sakin hissedeceksiniz. Satış görüşmeleri yapmak, toplantı düzenlemek veya başkalarıyla iletişim kurmak için iyi bir gün değil. İnsanların dikkatleri çok dağınık olabilir ve bu güçlü duyguları yansıtabilirler. Bu enerjiden sıyrılmaya çalışın ve kendinizi koruyucu bir balonun içinde tutun. Bu şekilde, gününüzü en iyi şekilde geçireceksiniz!

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Kendine ve ihtiyaçlarına özen göster. Başkalarının yaralarını sarmadan önce kendi duygularını dikkate aldığına emin ol. Hislerin bugün oldukça kuvvetli, diğer insanların ise senin inançlarına muhalif hareket ettiğini görebilirsin. Kendini savun ve güçlü dur. Bir durum hakkında nasıl hissettiğini karşındakine aktarmak için son dakikaya kadar bekleme.Bugün birisine göz kulak olabilirsiniz. Belki mahallenize yeni tanıştığınız birileri taşınmıştır. Onlara etrafı gezdirip insanlarla tanıştıracak kişi siz olabilirsiniz. Belki de bu insanlara çevreyi ve onlara sunulan hizmetleri tanıtma görevini üstlenirsiniz. Ya da bugün saatlerce bebek bakıcılığı yapmak zorunda kalacağınız bir gün de olabilir. Eşinizin çocuklar konusunda yardıma ihtiyacı olması muhtemel veya kardeşiniz yeğeninizle ilgili bir durumda desteğinizden faydanalabilir. Onlara yardımcı olmaktan keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dengenin bozulduğu üç haftalık bir periyoddan çıktın. Kendinden ödün vermeden kültürel yaşamın bir parçası olmanın ve toplum içinde bir yer talep etmenin zorluklarından birkaç kez bahsetmiştik. Başarıya ulaştın mı? İşte şimdi atlattığın bu periyodun bir değerlendirmesini yapmanın tam zamanı. Kendinle yüzleş ve dürüst değerlendirmeler yap.

9 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Beraberliğinize gittikçe yerleşen tekdüzelik, alışılması durumunda risk taşıyabilir. Daha hareketli günler için bugünden önlem almanız gerekiyor. Elinizdeki imkanların değerini iyi bilmemeye başladınız. Sizin durumunuzu kıskananlar var. Gelecek için ümidinizi sürdürmeniz, bu imkanları değerlendirmekle mümkündür. Yatırım konusunda acele ederseniz zararlı çıkabilirsiniz. Spor yapmanız bedensel ve zihinsel olarak kendinizi tazelenmenize ve güçlenmenize olanak tanıyacaktır.

9 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilgi sahibi olduğun konularda sana destek olmasını istediğin insanlardan ekstra bir yardım alabilirsin. Hukuksal işleri olan bir Kova burcuysan, beklenmedik bir gelişmeyle planların sekteye uğrayabilir. Bugün katılacağın bir davette tanışacağın birisi senin için yeni bir fırsat olabilir. Yeni birarayışın varsa bu fırsat sana farklı bir bakış açısı kazandırabilir. Harcamalarının arttığını düşünebilir, bunun için kendince önlemler almak isteyebilirsin. Bugün kardeşin ile uzun soluklu bir telefon konuşması yapabilir, belli konular hakkında söyledikleri seni düşündürebilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış bazı konuları öğrenmeniz sizleri oldukça şaşırtabilir. Öğrendiklerinizi şimdilik kendi içinizde değerlendirmeli, kimseyle paylaşmamalısınız. Bazı konuların gün yüzüne çıkması için zamana ihtiyaç vardır ve şu an doğru zaman olmayabilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda dolunay gerçekleşiyor. Eşiniz ya da ortağınızla ilgili bir konuda önemli değerlendirmeler, kararlar gündeme gelebilir. Daha iyi bir dinleyici olmaya bakın.

9 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi çok verimli hissedebilirsiniz. Bilhassa ilişki içerisinde kendinizi ifade edebilmekte hiç tereddüt etmeyebilir ve başarılı olabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

9 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşkın ne kadar çeşitli şekillerde hayatınıza dahil olabileceğiniz öğreniyorsunuz. Bu durum heyecan verici olabilirken kafanızı da karıştırıyor olabilir. Bu noktada ilişkinin başlangıcında biraz daha yavaştan almanız gerektiğini hatırlamanız önemli.

9 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat etmekte olan Güneş ile, karşıt burcunuzda seyahat eden Ay arasında bir Dolunay meydana geliyor. Partnerinizle veortaklarınızla ilişkilerinizi hassasiyetle yönetmeniz gereken bir dönemden geçiyorsunuz.İlişkilerinizde bireysellik meselesiyle ilgili konular gündeme gelebilir. Bağımsız hareket etme ihtiyacınız artacaktır.

9 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışverişlerinizde kullanışlılığa değil, güzel görüntüye para harcama eğilimine girebilir, birkaç gün sonra da yaptığınız masraf için üzülebilirsiniz. Maddi konularla ilgili olarak titz davranmalı, ani dürtülerle değil, ince düşünülmüş programlar çerçevesinde hareket etmelisiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş tam tepenizde, sizi pırıl pırıl aydınlatıyor. Güzel haberler duymaya, çevrenizle mutlu zamanlar geçirmeye hazırlıklı olun. Evren sizi mutlu etmek için dönüyor. Kucak açın ve sarılın. Hayatınızda kötü şeyler oluyorsa da, bilin ki aslında yine sizi korumak ve mutsuz olmanızı engellemek için oluyor. Umut ekin, hayal biçin. Duygularınız sizi aşağı çekmeye çalışırsa da 'hayır' deyin.

9 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; karşıt burcunda gerçekleşen dolunayın etkisi ile süregelen ilişkini daha ciddi bir evreye taşıyabilir veya sonlandırabilirsin. Avukatlık, danışmanlık hizmetlerine ihtiyacın olabilir; yapacağın araştırma neticesinde işinde deneyimli kişilerle karşılaşabilirsin. Karşındakilerin iyimser ve abartılı tavırları seni bir karar aşamasına getirebilir.

9 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 47' 15" R
Ay
Akrep
10° 25' 40" R
Merkür
Koç
16° 01' 36"
Venüs
Koç
23° 51' 14"
Mars
Balık
25° 14' 55"
Jüpiter
Boğa
22° 36' 39"
Satürn
Balık
16° 02' 49"
Uranüs
Boğa
22° 01' 08"
Neptün
Balık
28° 43' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 40"
Lilith
Başak
22° 41' 40"
True Node
Koç
15° 37' 27"
Son Güncelleme : 24/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>