Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çevrenin Desteğini İstiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün dışadönük bir ruh halinde olabilirsiniz. Kendinizi göstermeye ve fark edilmeye hazırsınız. En göze çarpan ve en şık kıyafetinizi giymek isteyebilirsiniz. Bu karmaşık görüntüyü daha da abatın! Tüm gözlerin üzerinizde olmasının verdiği hissin tadını çıkaracaksın. Dikkat çekmeyi seviyorsunuz ve ilgiler toplama sırası sizde. Bugün herhangi bir sosyal etkinliğe katılıyorsanız, yıldız olmanın keyfini çıkaracaksınız.

Bugün havadaki inanılmaz gerginliği herkesten daha fazla hissediyorsunuz. Bu fikirler dile getirilsin ya da getirilmesin, bazı fikir ayrılıkları sebebiyle önünüzde öfke patlamaları gerçekleşebilir. Konuyla ilgili net bir duruşa sahip olmamanız, insanları öfkelendirecek. Huzursuzluğunuzun şu anda aceleyle karar vermenize neden olmasına izin vermeyin.

Bugün, yeni tanıştığınız ilginç bir insandan sorra sizi heyecan verici fiziksel bir tutku sarabilir. Çok belli etmemeye çalışın - genelde kendinizi ele vermeyi pek sevmezsiniz! - Ayrıca, bu kişinin fazla inatçı olduğunuzu düşünmesini istemiyorsunuz. Odaklanın ve objektif olun. Sonrasında düşünün, bu tutkunun peşinden gitmek iyi bir fikir mi?

Birisiyle hararetli bir tartışmaya girebilirsin. Günün enerjisi seni cesur kılıyor olacak. Kendi bakış açını savunmak konusunda yürekli hissediyorsun. Eğer biri karşıt bir görüşü savunursa, hemen karşılarına dikileceksin!Görüşlerini somut verilerle destekleyebilirsin. Gördüğün gerçeği ifade etmekten çekinme. Çevrendekileri de böylece aydınlatabilirsin.Normalde olduğunuzdan daha maceraperest olun. Yanınıza harita almadan ya da aklınızda belirli bir istikamet olmadan yollara koyulmaktan çekinmeyin. Bilinmeyenin verdiği katıksız heyecan size korku ya da kafa karışıklığı değil nefes kesen bir coşku getirecek gibi görünüyor. Durumdan aldığınız keyif sizin yaklaşımınızla ilgili. Hangi kartların dağıtılacağını bilemeyebilirsiniz ancak elinizi nasıl oynacağınızı kesinlikle kontrol edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutininden biraz sapabilirsin. Başka şeylere odaklanman olası. Keyifli gelişmelere vakit ayırman da tabii. Bu süreçte kendini ve zihnini yormadan sakin bir gün geçirmeye odaklanman daha keyifli gelebilir.

10 Şubat 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, gökyüzünde dolaşan bazı dengesiz enerjiler sayesinde güne başlarken kendinizi derin düşünceler içinde bulacaksınız. Bu titreşimler sizi aşağı çekebilir. Neyse ki, sizi benzersiz yapan şeyleri kabul etmeniz önemli olsa da öğle saatlerinde bu durumdan sıyrılacaksınız. Biraz yüzeysel gelse bile moda, yemek, müzik ve diğer tüm sevdiğiniz şeylerle moralinizi yükseltin. Gün sona ererken, en iyi dostlarınızdan biriyle akşam yemeği için bir araya gelmek için plan yapabilirsiniz. 

10 Şubat 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fiziksel anlamdaki yorgunluğunu üzerinden atabilmek için hafta sonunu şimdiden planlamak isteyebilirsin. Ailesinden ayrı yaşayan bir Kova burcuysan, aileni ziyaret etme gibi planların olabilir. Üzerinde çalıştığın projeleri çevrene anlatacak ve onlardan destek bekleyeceksin. Kendini her ne kadar yeterli görsen de sektöründeki gelişmeler, seni daha fazla araştırma yapmaya itebilir.

10 Şubat 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde olgun davranışlar sergilemek sizlere düşmek zorunda kalabilir. Büyüklük gösterilecek ve alttan alınacak konularınız olacaktır. Yapacağınız bu incelik aslında sizin karakter yapınızı gösterir. Herkes kendinden sorumludur. İnsanlardan da aynı sorumlulukları beklemeyin.

10 Şubat 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönlenebilirsiniz. Bu konularda mücadele vereceğiniz zamanlar var. Uğraştığınız konularda bitişler olabilir. Bu durum sizi kabullenmeye itebilir. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

10 Şubat 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönemdesiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi değiştirebilir ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz...

10 Şubat 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün büsbütün olaylı geçecek. Muhtemelen, sıkıcı birtakım işlerle uğraşmak zorunda kalacaksın: bir projenin detayları veya özel hayatını ilgilendiren bir problem olabilir bu. Bu meselenin sonunu getirmeden dinlenemeyeceksin ve her ne kadar başkaları tarafından ayartılmaya çalışsan da buna müsaade etmeyeceksin. Gözün sadece bu problemi görecek ve çözmek için odaklanacaksın.

10 Şubat 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle de hayatınıza olumlu ya da yararlı bir şekilde katkıda bulunmuyorsa, başkalarının sizinle ilgili düşünceleriyle fazla meşgul olmamaya çalışın. Bunun yerine sağlığınıza dikkat edin. Aşk bugün sizi şaşırtabilir. Kalbinizi açık tutmanın neden önemli olduğuna dair güzel bir hatırlatma alabilirsiniz. Yaratıcı hayatınız açısından, çok ihtiyaç duyulan bir ilham kıvılcımı geliyor.

10 Şubat 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş’ten olumlu etki alıyorsunuz. Sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için, gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız.

10 Şubat 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

10 Şubat 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle iletişim kurarken kullandığınız dile dikkat etmeniz gereken bir gün. Eleştirellikten ve kendi doğrularınızı dayatmaktan uzak durun. Sonradan üzüleceğiniz cümleleri telaffuz etmeyin.

10 Şubat 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Herkes her zaman hata yapabilir. Önemli olan bunları tekrarlamamaktır. Özel hayatınızda gösterdiğiniz inat ve ısrarla bir şey kazanamazsınız. Bir kere de karşınızdaki kimsenin sizin lehinize düşündüğünü kabullenin. İş hayatınızın yıpratıcı temposu bugünlerde azalabilir. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içine girmeniz mümkün. Bu topluluktan kazanımlarla çıkacaksınız. Alacak verecek işlerinde bugünlerde bazı küçük zararlar olabilir.

10 Şubat 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 58' 35"
Ay
Kova
17° 19' 38"
Merkür
Koç
17° 35' 16"
Venüs
Boğa
02° 58' 05"
Mars
Koç
00° 57' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 49"
Satürn
Balık
16° 42' 54"
Uranüs
Boğa
22° 26' 19"
Neptün
Balık
28° 57' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 55"
Lilith
Başak
23° 30' 54"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>