Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Öz Eleştiri Yapıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün omuzlarınızdan büyük bir yük kalkacak. Şüpheler yok olmaya, iletişim ve keşif rüzgarları yeniden esmeye başladı. Havadaki vızıltıları yakından dinleyin. Diğer insanların hayal güçlerinden çok şey öğrenebilirsiniz. Açık fikirli ve ve paylaşımcı olduğunuzdan emin olun. Başkalarına katılın ve onlarla son yapılan başarıları tartışın. Hem sizin hem de başkalarının bu etkileşimlerden öğreneceği önemli şeyler olacak.

Coşkun bir modda olacaksınız. Hayatınızda neler yapmak istediğine bakacaksınız. Ev yenileme veya marangozluk işleri gibi fiziksel projeleri düşünebilirsiniz. Ya da kişisel ilişkilerinizde neler yapmak istediğinizi düşünebilirsiniz. Romantik yaşamınızda daha güçlü bir temel geliştirmek isteyebilirsiniz. Şimdi, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak bazı olumlu stratejiler geliştirmek için iyi bir zaman.

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Günlük projelerinden keyif almaya çalış. Pozitif bir modda olacaksın ve insanlarla keyif verici deneyimler yaşayacaksın. Zaman güzel geçecek. Egon ve derin duyguların da uyumlu hareket edecek. Gülümsemecek için yeterli sebebin var; o halde ağzın kulaklarına varana dek gülümse! Bu seçimin sana birçok başarı da getirecektir. Hazırlan, yelkenleri hazırla ve denize açıl.Bugün içinizden geldiği gibi hareket etmekten çekinmeyin ve mantıklı düşüncelerinizin iyi vakit geçirmenize engel olmasına izin vermeyin. Tesadüfen girdiğiniz yolların hiçbirinden pişman olmayacaksınız, bu yüzden otobandan çıkın ve yeni bir güzergah keşfedin. Yolculuğu en unutulmaz kılan şeyin bu küçük macera dolu yollar olduğunu göreceksiniz. Toprak yolun nereye uzandığından korkarak basit zevkleri kendinizden esirgemeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tek başına yaşıyor ve başkaları ile muhatap olmuyorsan kendine göre aldığın kararlar bir sorun yaratmayabilir. Ama başkaları ile aynı evde yaşıyorsan onları da bazı şeylere dahil etmen gerekebilir. Daha yapıcı davranmalısın.

6 Şubat 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İnsanlar için aşırı çaba sarf etmeyin ve onlardan da aynı şeyi bekleyin. Bir şeyi önemsediğiniz için yapıyorsanız sorun yok, ancak iyilik yaptığınız kişiden bir beklentiniz olduğu için yapmamalısınız. Bugün büyük dram ve duygu gösterileriyle bir yere varamazsınız, bu yüzden denemeyin bile. Lafla peynir gemisi yürümez.

6 Şubat 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öz eleştiri yapacağın bir gündesin. Eksikliklerini görmek isteyecek ve onlara odaklanacaksın. Bugün senin için harekete geçme günü. Bir süre önce ara verdiğin spora bugün yeniden başlıyorsun. Aile içerisinde özel bir gün kutlaması için yapılan hazırlıklarda sorumluluk almak isteyebilirsin. Meditasyon yaparak mental olarak kendini rahatlatmak isteyeceksin.

6 Şubat 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün konuşmalarınıza ekstra dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Hayatınızda sizi hedeflerinizden şaşırtmak için uğraşan insanlar olabilir. Söylediklerinizi veya yaptıklarınızı yanlış anlatan bazı insanları fark edebilirsiniz. Kiminle konuşup görüştüğünüze dikkat etmelisiniz.

6 Şubat 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler ve konuşmalar sizi oldukça meşgul edebilir. Ancak konuşmalarınızda psikolojik açıdan yorucu olabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

6 Şubat 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çocukluk günlerinizi ve eski davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Özlediğiniz dostlarınızla bir araya gelmenin yollarını arayacaksınız.

6 Şubat 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

6 Şubat 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda bazı adımlar atmak istemeniz anlaşılabilir, ancak bunun koşu yarışı olmadığını hatırlamanız gerekir. Sizin için yararlı olan şeyleri önce biraz sindirmeniz gerekir. Özellikle de mali durumunuz söz konusu olduğunda bazı şeyleri ağırdan almak isteyebilirsiniz. Gerektiğinde mantıklı olabilirsiniz ama bunun için kendinizle bir konuşma yapmanız gerekebilir. Kendinizi mutlu etmenin yeni ve pahalı deneyimlere sürekli para harcamayı içermek zorunda olmadığını hatırlamaya çalışın.

6 Şubat 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjik yapınızın belli bir düzene ihtiyacı var. Ay’ın konumu size istediğiniz disiplini sağlayacak. İç dünyanızı yeniden tanzim etmek zorundasınız. Çevrenizde size destek verecek gerçek dostlarınızla bir arada olacaksınız.

6 Şubat 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

6 Şubat 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizdeki kişilerle bir araya gelebilirsiniz ya da onlarla ilişkili bir gündeminiz oluşabilir. Keyifli zaman geçirmeniz mümkün ancak tartışma ve gerilim yaratabilecek durumlardan uzak durun.

6 Şubat 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin bazı planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzmüş görünüyor. Bugün elinize onun gönlünü almanız için fırsatlar çıkabilir. Değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanacak. İş hayatında çok yardımı dokunacak bir kimse ile kuvvetli ilişkiler içine gireceksiniz, bu ilişkiyi sürdürmelisiniz. Yeni yatırımlar için uygun bir zaman değil. Kendinizikonusunda fazla zorlamanız, aşırı yorgunluğa bağlı strese neden olabilir. Dikkat edin.

6 Şubat 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 13' 44"
Ay
Akrep
25° 14' 07"
Merkür
Koç
26° 28' 57"
Venüs
Balık
21° 41' 28"
Mars
Balık
05° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 32"
Satürn
Balık
13° 18' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 54"
Neptün
Balık
27° 48' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 37"
Chiron
Koç
18° 47' 51"
Lilith
Başak
19° 48' 15"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>