Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sonuca Ulaşıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün arkadaşlarınızla zaman geçirmekten hoşlanabilirsiniz. Sosyalleşmek için iyi bir zaman. Sizi bir süredir görmeyen birini aramaktan çekinmeyin. Birbirinize bir şeyler anlatıp paylaşırken eğlenebilirsiniz. Son zamanlarda çok çalıştığınız için, biraz partilemeyi siz de hak ediyorsunuz! Son zamanlardaki endişelerinizden kurtulun ve kendinizi rahatlatın. Sevdiklerinizle birlikte olmanın sizi rahatlatmasına ve beslemesine izin verin.

Bugün gezegenler sizin ve partneriniz için eğlenceli zamanlar yaratabilir. Birlikte sosyal bir etkinliğe katılabilmeniz için işi erken bırakmak isteyebilirsiniz. Bir partiye ya da bir konsere gitmek için uygun bir ruh halinde olacaksınız. Her zamanki rutininizi bozan bir şey yapmak isteyeceksiniz. Yaratıcı düşünün ve özel bir şeyler yapmayı planlayın!

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Bugün nedensiz yere siniri bozuk mu hissediyorsun? Bu hiç şaşırtıcı değil çünkü günün enerjisi seni hayatında olan bitene yakından bakmaya sevk ediyor. Aniden, aldığın karar ne olursa olsun bunların hep ileriye dönük geniş etkiler bırakacağını düşünüyorsun. Bunun seni eylemden alıkoymasına izin verme. Bir kere de maceracı ol!Bugün yeni bir şeyler satın almaya karar verebilirsiniz. Muhtemelen bir süredir yeni bir araba almayı düşünüyordunuz. Ya da belki bilgisayarınızın belleğini yükseltmek için masraf yapmak olabilir aklınızda. Uzun süre kullanacağınız bir şey satın almanın tam zamanı. Biraz fiyat karşılaştırması yapın ve mükemmel bir pazarlıkla alışverişinizi yapın. Biraz uğraşırsanız, sizi mutlu edecek bir ürün bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha farklı ve güzel düşüncelerin olabilir. Risk alabilirsin. Daha iyi şeyleri kendine çekebilirsin. Güzel ve mantıklı gelişmeleri kendine çekmen o kadar da zor olmayacak bugün. Bunun keyfini çıkarmalısın.

3 Şubat 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün bir süredir hayalini kurduğunuz bir şey için para harcayabilirsiniz. Bu bir kıyafet olabilir, piyango bileti almak olabilir ya da bir iddiaya girmek olabilir. İstediğiniz şeylerin gerçek olma zamanı geldi. Geleceğe yönelik planlarınız şu anda gerçekleştirilemeyecek kadar büyükse, sonunda sıkı çalışmanızın karşılığını alabilmeniz için kendinize bir finansal plan hazırlamak için biraz zaman ayırın.

3 Şubat 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Derin bir nefes alıyorsun. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığın konular nihayet sonuca ulaşacak. Sevgilisinden yeni ayrılmış bir Kova burcuysan, sevgilinden ansızın gelen bir mesaj, kafanın karışmasına yol açabilir. Fazla eşyalarından kurtulmak ve evin dekorasyonunu değiştirmek kendini iyi hissetmene yardımcı olacak.

3 Şubat 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimlerinizde küçük hesaplar peşinde olabilir ve bu durumlar sizi biraz zorlayabilir. Gizlide kalmış konuları gün yüzüne çıkarak bunları konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Aslında bugün bir şeyleri açığa kavuşturmak için doğru bir gün, bu fırsatı iyi değerlendirin.

3 Şubat 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde üstlerinize karşı sorumluluğunuzu aksatmamaya çalışın. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz konularda daha ön görülü davranmaya çalışın. İlerleyen saatlerde ilişkiler ön plana çıkabilir. Sevdiklerinizle birlikte program yapabilirsiniz.

3 Şubat 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı tarafa soru sorma hakkı bile tanınıyorsunuz. Sabrınız ve dürüstlüğünüz nedeniyle her şeyi çok yönlü düşünmeniz herkes tarafından beğeniliyor...

3 Şubat 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Size kalmış olsaydı, yaşadığımız soğuk dünyada olmaktansa bir kitap eşliğinde yataktan çıkmazdınız. Biraz da olsa bu durum sosyalleşmeniz gerektiğini hissettirebilir size. Toplumun dışında kalmamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ama hiç sizin hissettiklerinizi hisseden birini bulup onlarla paylaşımda bulunmayı düşündünüz mü? Yatakta kalıp kitap okuyarak yine de bir çok bağlantı kurabilirsiniz.

3 Şubat 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal kırıklığına uğradığınızı hissettiğinizde insanlara bundan bahsetmenin yanlış bir tarafı yok. Atacağınız adımların ve ağzınızdan çıkan şeylerin işleri daha da kötüye götüreceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. İşler umduğunuz gibi gitmese bile, etrafınızdakiler çabanızı fark eder ve denediğinizi takdir eder. Herkesin özgüveni zaman zaman sarsılır, ancak şu an bunu aşmanız ve her şeyin yoluna gireceğine inanmanız gerekir.

3 Şubat 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızınyaşantınıza yapacağı katkıları önemsemelisiniz. Kendi bildiğinizden şaşmıyorsunuz. Yaşadığınız her duygunun farklı bir anlamı olduğu muhakkak. Eski hatalarınızı düşünmelisiniz. Cilt sorunlarınız olabilir.

3 Şubat 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

3 Şubat 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün parasal konular gündeminizde olacak. Bazı kararlar alıp hızlı bir şekilde uygulamaya koymak isteyebilirsiniz ancak biraz daha akışta kalmaya, koşullarınızı fazla zorlamamaya çalışın.

3 Şubat 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki gerginlik, tutku tanımlamalarını hak ediyor. Abartılı yaşadığınız duyguların yanında karakterleriniz arasındaki çekişme de söz konusu. Karşılıklı zoraki onaylamaları taviz olarak değerlendirmeniz pek duygulu karşılanmıyor. İş yerinizde tek başına hareket etmek istiyor, fakat başkalarının inisiyatifine bağlı kalmaktan kurtulamıyorsunuz. Bugün elinizdeki işlere konsantre olarak yapıcı çalışmalar ortaya koymanız mümkün. Parasal konularda istek ve ihtiyaçlarınız artıyor. Kolesterollü besinlerden uzak durun.

3 Şubat 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 44' 46" R
Ay
Başak
20° 44' 48"
Merkür
Koç
17° 05' 46"
Venüs
Koç
18° 44' 32"
Mars
Balık
22° 02' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 26"
Satürn
Balık
15° 38' 55"
Uranüs
Boğa
21° 47' 19"
Neptün
Balık
28° 35' 30"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 15"
Lilith
Başak
22° 14' 05"
True Node
Koç
15° 37' 52"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>