Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Bakış Açın Değişiyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Etrafınızdaki insanlar neşeli bir havada olacak. Günün enerjisi keyifli bir atmosfer yaratıyor Bu güzel hissi kapılmaya çalışın ve bazı saçma konuşmalara yer açın. Hayatın daha eğlenceli yönlerini görmek isteyeceksiniz. Zekice şakalar ve fıkralar anlatarak espritüel mizahınızı ortaya koyun. Sizi dinleyenleri eğlendirmekten ve alkışlanmaktan zevk alacaksınız.

Bu tür bir gün Kova için özel olarak planlandı. Konsantrasyon, disiplin ve görev duygusu hepsi birleşip aklınızı çelecek. Özellikle kariyer planlarınızın gelişimi meselesi ise, akranlarınız arasında neredeyse hiç çaba sarf etmeden öne çıkacaksınız. Elbette, risklerin dikkatli bir hesaplamasını yaptıktan sonra, bazı ek inisiyatifler almaya bile cesaret edebilirsiniz!

İş ve maddi konularda kendinizi daha güvende hissettiğinize göre, ruhani ve metafiziksel yönlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgisel ve fiziksel becerileriniz çok yüksek düzeyde bu da bazı canlı rüyalar ve hayaller görmenize ve hatta bunlardan kaynaklanan sezgilere sebep oluyor. İlginizi çeken her hangi bir konudaki kitaplar ve konferanslar sizin için aydınlatıcı olabilir. Keşfedilmek için sizi bekliyorlar!

Baş gösteren sorunlar seninle ilgili değilmiş gibi görünse de, bunların ucunun sana dokunacağı su götürmez bir gerçek. Duyguların oldukça yoğun ve bu yoğunluğun sebebini göremeyebilirsin. Otur ve parçaları birleştir. Belki, birinden aldığın olumsuz yorumlar sebebiyle öfke seviyen artabilir. Ya da iyiliğini önemsediğin bir arkadaşının yaşadığı travmalar seni de etkileyebilir.İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin bir insana destek olman gerekebilir bugün. O kişi için biraz hareket etmen olası. O kişinin işine yardım etmen aranızda daha keyifli bir enerji yaratabilir. Paylaşımcı ve destekleyici olman sana çok daha iyi gelecek.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, güne zehir gibi başlıyorsun. Aklından geçenlerin hızına yetişmekte zorlanabilirsin hatta. Ancak bu kadar hız içinde kaybolup yanlış insanlarla bağlantı kurma ihtimalin var. O yüzden aklından geçenleri tartmadan uygulamaya geçmemende fayda var.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinle vakit geçirmek, onlarla sıkıntılarını paylaşmak sana iyi gelecek. Gireceğin diyaloglar aynı zamanda farklı bakış açılarına da sahip olmana yardımcı olabilir. Haberleşme gezegeni Merkür’ün geri hareketi sona eriyor. Çevrende dağınık şekilde hareket eden kişilere uyarılarda bulunabilirsin. Uzun süredir devam eden ilişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinden gelecek evlilik teklifi seni şaşırtabilir.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle aranızdaki maddi konular yeniden gündeme gelebilir ve beklentilerinizin gerçekleşmemesinin sizde büyük bir hayal kırıklığı yarattığını dile getirebilirsiniz. Verilen sözlerin ve davranışların samimiyetini sorguladığınız bir süreçte olabilirsiniz.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerliyor. Düşüncelerinizde oldukça cesur ve direkt davranmanız gerekebilir. Ziyaretler ve görüşmeler açısından hızlı bir gündesiniz.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda düşüşe geçtiniz. Küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Önemsediğiniz kişiden haberler gelebilir.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birileri seni zihinsel bir mücadeleye çekmeye çalışabilir, o yüzden savaşmaya hazır ol. Durum üzerinden dev bir üretim yapma yetisine sahip olduğunu görebilirsin. Olayları hakettiklerinden fazla büyütme. Hatta uğruna savaşmayı haketmeyen bu konu için mücadeleyi bırakman en iyisi olur.

5 Şubat 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyleri ertelemek normalde bir kaçış ve kötü bir şey olsa da bugün, bazı şeyleri başka bir zaman ilerletmek gerçekten gerekli olanlar için daha fazla zamana sahip olmanızı sağlayabilir. Her şey yolunda görünüyor olsa bile içinizde bazı kaoslara sürüklenebilirsiniz. Bu durumu görmezden gelmek yerine durup düşünmek ve köklerine inmek, büyük bir patlama yaşamadan çözmeniz için iyi olabilir.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Olumsuzluklardan fazla etkilenmeyerek, daha kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Daha temkinli olmaya yönelmelisiniz. Kazançlı çıkacaksınız.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizdeki kişilerle bir araya gelebilirsiniz ya da onlarla ilişkili bir gündeminiz oluşabilir. İlişkisel olarak zorlayıcı gökyüzü etkileri olduğundan tartışma ve gerilim yaratabilecek durumlardan uzak durun.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle küslük yaşıyorsunuz. Küskün tavırlar doğru kararlar almanızı engelleyebilir. Açık ve çok iyi niyetli yaklaşımlar, problemleri paylaşmadan yana, uzlaşmacı tavırlar sergilemenizde yararlı olacak. Bugünlerdehayatınızda daha sakin olmanız gerekecek. Bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Maddi problemlerinizi çözmek için biraz sıkıntı çekmeniz gerekiyor. Ayrıca bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat etmelisiniz.

5 Şubat 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 44' 19" R
Ay
Aslan
26° 27' 16"
Merkür
Koç
18° 07' 02"
Venüs
Koç
16° 12' 25"
Mars
Balık
20° 26' 54"
Jüpiter
Boğa
21° 11' 16"
Satürn
Balık
15° 26' 43"
Uranüs
Boğa
21° 40' 34"
Neptün
Balık
28° 31' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
19° 58' 02"
Lilith
Başak
22° 00' 24"
True Node
Koç
15° 35' 13"
Son Güncelleme : 18/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>