Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çevrene Destek Oluyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Ticari ve finansal çıkarlarınızın yükselmeye devam ettiği bir dönemdesiniz. Bazen her şey bir anda gerçekleşiyor gibi hissedebilirsiniz. Fakat yapabileceğiniz tek şey akışına bırakmak. Sonuçta, şanslı gününüzdesiniz! Arkadaşlık ve sevgi konuları da hızla değişiyor, genelde doğrusu bu olsa da uzun süreli arkadaşlıklarınızı arkanızda bırakabilirsiniz. Metin olun!

İlerlemek ve sosyoekonomik meseleleri halletmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz ancak bu zorlukların, kontrol edemeyeceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Bir arkadaşınız ya da akrabanız hasta, işe gelmemiş ya da genel olarak stresli olabilir ve ona yardımcı olabilmek için elinizden gelen her şeyi yapmak isteyebilirsiniz. Bu durum sinir bozucu olabilir fakat elinizden geleni yaptığınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Unutmayın, kendi sorumluluklarınızla da yüzleşmeli ve onlarla başa çıkmalısınız.

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

İşlerini bitirmek konusunda bugün çok kaygılanma. Daha çok hislerine ve insanlarla ilişkierine odaklan. İhtiyaç duyulan şey dikkatli ve hassas bir yaklaşım. Katı olma. Sefkatli ve anaç bir tutum takınırsan insanlar da sana karşı anlayışlı olacaktır.Birileri seni zihinsel bir mücadeleye çekmeye çalışabilir, o yüzden savaşmaya hazır ol. Durum üzerinden dev bir üretim yapma yetisine sahip olduğunu görebilirsin. Olayları hakettiklerinden fazla büyütme. Hatta uğruna savaşmayı haketmeyen bu konu için mücadeleyi bırakman en iyisi olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeylerin yoluna girmeye başladığını fark etmek sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Kendine daha iyi davranmaya başlayabilir, kendi önceliklerine odaklanabilirsin bugün.

4 Şubat 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün herkese karşı eşit ve net bir duruş sergileyeceksiniz. Bugün planlar yapıp komutlar vermekten çekinmeyin. Üzerinizdeki etkileyici enerji sayesinde istediklerinizi çok da zorlamadan yapabileceğinizi fark edeceksiniz.

4 Şubat 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne uykusuz bir şekilde başlamak temponu artıracak. Hızlı hareket etmek zorunda kalabilirsin. Çevrenin sana ihtiyaç duyduğu konular gündeme gelebilir. Onlar için çaba sarf etmekten çekinmeyeceksin. Eğer kardeşi olan bir Kova burcuysan, maddi konularda kardeşine destek olmak isteyebilirsin. Son dönemde aldığın kiloları vermek için diyete başlamak isteyeceksin.

4 Şubat 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluk almaktan yoruldunuz. Hayat içerisinde artık bazı şeylerin kendiliğinden oluşmasına ihtiyacınız var. O yüzden bir şeyleri artık görmek istiyor oluşunuzda sitemlerinizin haklı olduğuna inanıyorsunuz. Biraz sabırlı olmalısınız. Sizin için en hayırlısı olan şeyler yakın zamanda size gelecektir.

4 Şubat 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizle ilgili işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha çok çalışabileceksiniz. Başkalarından alacağınız destekler de rahatlatıcı olabilir. Koşullara hızlı ayak uydurabilirsiniz. Parayla ilgili planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha keyifli organizasyonlar ve fırsatlar söz konusu.

4 Şubat 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınız dönme yolunda merak etmeyin. Sabrınız ve dürüstlüğünüz nedeniyle her şeyi çok yönlü düşünmeniz herkes tarafından beğeniliyor.

4 Şubat 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir şeyler satın almaya karar verebilirsiniz. Muhtemelen bir süredir yeni bir araba almayı düşünüyordunuz. Ya da belki bilgisayarınızın belleğini yükseltmek için masraf yapmak olabilir aklınızda. Uzun süre kullanacağınız bir şey satın almanın tam zamanı. Biraz fiyat karşılaştırması yapın ve mükemmel bir pazarlıkla alışverişinizi yapın. Biraz uğraşırsanız, sizi mutlu edecek bir ürün bulacaksınız.

4 Şubat 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal olarak kendinize ve gereken konumlara karşı açık ve dürüst olmak bugün ihtiyacınız olan bir şey. Gerçekten zor durumda olduğunuzda size yardımcı olabilecek birileri bulacaksınız. Öte yandan, hoşunuza giden bir şeyi karşılayamayacağınız için daha fazla paraya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, daha sağlam kaynaklara sahip olana kadar beklemek isteyebilirsiniz.

4 Şubat 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda olacak. Arkadaşlarınız, ev değiştirme sorunları konusunda sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar konusunda doğru kararlar almalısınız.

4 Şubat 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

4 Şubat 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konularla ilgili olarak kendinizi sıkışmış, bloke olmuş hissedebilirsiniz. Şimdilik koşullarınızı zorlamamaya çalışın. Akşam saatlerinde yakın çevrenizdeki kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

4 Şubat 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Üçüncü şahısların müdahalesi özel hayatınızı karıştırmaya başladı. Güvenli ve sağduyulu yaklaşımlar ilişkinin dışından gelen sorunların ilişkiyi yıpratmasını engelleyebilir. Kariyerinizde ulaşmak istediğiniz hedeflere yönelik projelerde birtakım değişiklikler olabilir. İş arkadaşlarınızla görüş ayrılıklarına düşebilirsiniz. Kendinizi ve sinirlerinizi fazla yıpratmamaya, olaylar karşısında sakin kalmaya çalışın. Sağlık ve eğitim ile ilgili bazı masraflarınız olabilir.

4 Şubat 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 47" R
Ay
Yay
04° 40' 43"
Merkür
Koç
16° 00' 53"
Venüs
Koç
26° 15' 02"
Mars
Balık
26° 45' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 39"
Satürn
Balık
16° 13' 40"
Uranüs
Boğa
22° 07' 42"
Neptün
Balık
28° 47' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 23"
Lilith
Başak
22° 54' 37"
True Node
Koç
15° 32' 16"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>