Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Maksimum Verim Alıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2022, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Muhtemelen son birkaç gün içinde,yerinde ya da şans eseri olarak çok ilginç insanlarla tanıştınız. Bu temaslar, sizin bile hayal bile edemediğiniz yeni sözleşmelere veya anlaşmalara yol açabileceğinden, sizin için çok faydalı olabilir! Bu eğilimin devam etmesini bekleyebilirsiniz. Bugün network oluşturmak için de harika bir gün. Bu nedenle, katılabileceğiniz herhangi bir sosyal toplantıda cazibenizi ön planda tutun.

Bugün yapmak isteyebileceğiniz tek şey, kendinizi işinize adamak olacaktır. İşinizde sizi hedeflerinize erişmekten alıkoyan unsurları ayırmanın zamanı gelebilir. Bazı engelleri ortaya çıkarmaktan korkmayın, küçük bir sorunu önümüzdeki günlerde yeni bir çalışma biçimine dönüştürmenize izin verebilirler.

Bugün yolculuk sizin için yapacağınız şeyler arasında. Bir arkadaşınızla günübirlik bir gezi planlayabilirsiniz ve bu gezi muhtemelen kısa bir gezi olacak. Bir arkadaşınızı ziyaret edebilir ya da indirimlerden faydalanıp biraz alışveriş yapabilirsiniz. Zihniniz bugün oldukça aktif ve ev ortamınızı daha iyi hale getirme yollarıyla ilgili tüm fikirlere açıksınız. Rutin işler bitince, eve gidin ve kendi yaşam alanınızı bir inceleyin: Bu ortamı daha iyi hale getirmeniz için yapacak çok şeyiniz var.

Destek arayan biri senin varlığını arayabilir. Günün enerjisi sadakat ve bağlılığı ön plana çıkarıyor olacak. İnsanlar seni konuşulası buluyor olacak ve sen de sorunlarına çözümler getiriyor olacaksın. Bu rolü kendine yakıştıracaksın da. Bırak sorun çözme yeteneğin parlasın.Doğuştan bir yenilikçi olma özelliğiniz bugün ortadan yok olmuş gibi görünüyor. Aslında, otomatik olarak gerçekleştirebileceğiniz rutin görevlerin dışında bir şey yapmak istemeyebilirsin. Sadece düşük vücut ritminizden muzdaripsin, bu yüzden tembel bir serseriye dönüştüğünüzü hissetme tuzağına düşme. Bugün ve yarın dinlenirsen, yarın her zamanki enerjik ve yaratıcı kendin olacaksın. Bu akşam takip ettiğin dizileri izle ve bugünü unut.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün olabildiğince aktif kalmak sana iyi gelebilir. Fiziksel olarak daha da kuvvetlenebilmek için bu aktif hayat tarzı şart olabilir. Biraz daha yürüyebilir, ufak değişimlerle hareket kabiliyetini artırabilirsin.

8 Şubat 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün sessiz ve derinden ilerleyeceksiniz. Sağlam ve istikrarlı adımlarla işinizde başarıya ulaşacaksınız. Arada kendinizi rahatlatmayı es geçmeyin. Derin nefesler alıp vermek iyi gelecektir. Sosyalleşmek yerine sessizce derin düşüncelere dalmak geleceğiniz hakkında yeni fikirlerin kapısını aralayacaktır.

8 Şubat 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun ortamlardan kendin için maksimum verimi alacaksın. Eğer çalışmayan bir Kova burcuysan, kendini geliştirmek istediğin bir alanda çalışma fırsatı karşına gelebilir. Bugün kalabalıklar hiç etrafından eksik olmazsa, şaşırma! Liderlik özelliklerini yansıtarak, insanları çevrende toplamayı başaracaksın. Yeni yerler görmek ve keyifli vakit geçirmek için seyahat planları yapabilirsin.

8 Şubat 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir aşk ilişkisine adım atıyorsunuz. Duygularınızın karşılık görmesi hayatınızda sizleri gelecek adına yeni bir yol ayrımına sürükleyecektir. Yaşadığınız mutluluğu herkese haykırmak isteyeceksiniz.

8 Şubat 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular önem kazanabilir. Bazı işlerinizi bu nedenle ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Ev hayatınızda değişiklikler meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde konuların üstesinden daha rahat gelebilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekler var. Planlarınızdaki değişiklikler uzun vade de iyi sonuçlar getirebilir.

8 Şubat 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadığınız yorgunluğu çevrenizdeki kişiler anlayışla karşılıyor ve size destek çıkmaya çalışıyorlar. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor...

8 Şubat 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önemli hissetme isteğiniz bugün yükselebilir ve kendinizi biraz gösteriş yaparken bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız muhtemelen bugün de etkin olacaktır, bu yüzden eşyalarınızı sergilemek hiç de zor olmayacaktır. Tabii ki, niyet ettiğiniz şeyin tam tersine de başarabilirsiniz. Kalabalığın dışında kalmak bazen karmaşık bir durum olabilir, özellikle birisi bir günah keçisi arıyorsa. Bugün kararlarınızı daha iyi kullanın.

8 Şubat 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz burada, orada ve her yerde dolaşırken, günün çoğunluğunda odaklanmak zor olabilir. Daha iyi hissetmenize yardımcı olmak için gerekirse güvenli alanınıza çekilmenizde sorun yok. Acele etmek yerine, biraz geride durup kendinizi uzun vadede olacaklara hazırlamak iyi bir fikir olabilir. Düşüncelerinizle biraz yalnız kalmak, bu düşüncelerin tam olarak ne olduğunu netleştirmenize izin verecektir ve bu, onları harekete geçirmenin ilk adımıdır!

8 Şubat 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Romantizm sizi saran duyguların başında olacaktır. Gizli arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Bugün çevrenizden ilgi görüyorsunuz.

8 Şubat 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

8 Şubat 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Uranüs ile Mars arasında pozitif etkileşim var. Ev alım-satım ya da kiralama konularıyla ilgili bir süreçteyseniz adım atmak için uygun bir dönem. Parasal anlamda da kazançlı çıkabilirsiniz.

8 Şubat 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatında hak ettiğiniz mutluluğu yakalamak için anlayışlı davranmanız gerekiyor. Hoşlandığınız kişiye karşı biraz daha sakin olun, gergin ortamlardan uzak durun. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın fikirleri, üzerinizde olumsuz etki yapıyor ve karar almanızı zorlaştırıyor. Kararlarınızda mantığınızın sesine kulak verin. İş hayatında beklediğiniz atılım için uygun bir gün değil. Biraz daha beklemeniz gerekiyor. Parayla ilgili konularda gecikmeler söz konusu.

8 Şubat 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 26' 28" R
Ay
Başak
17° 03' 39"
Merkür
Koç
17° 13' 55"
Venüs
Koç
18° 21' 25"
Mars
Balık
21° 47' 55"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 09"
Satürn
Balık
15° 37' 04"
Uranüs
Boğa
21° 46' 17"
Neptün
Balık
28° 34' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 09"
Lilith
Başak
22° 12' 00"
True Node
Koç
15° 37' 29"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>