Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Cesur Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün,ve finansla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir ve bu durum birazcık göz korkutucu olabilir. Bir yığın bitmemiş işiniz m var? O halde paçaları sıvayın, işleri hallettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu eski işlerinizi halledince, hayatınızda yeni fırsatlar için yer açıldığını göreceksiniz. Ancak, sonraki günlerde sevgilinizle ilgili ekstra çaba göstermeniz gerekiyor, onu sonsuza dek ihmal edemezsiniz.

Sahne arkasında çalışmanın daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Bazı güçlü kişilikler zaman ve dikkat için rekabet edebilir. İzlemenin ve beklemenin daha kolay olduğunu keşfedebilirsiniz. Patronunuz strese girdiğinde veya sinirlendiğinde, kenara çekilin ve herhangi bir dramdan kaçının. Veyaarkadaşlarınız yoğun bir tartışmaya karışmışsa, çılgınlığa girmeyin. Kendinize saklayın ve bağımsız takılın.

Yeniprojeleriniz henüz hazır değil. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Eğer biri size "4 ay daha bekleyin" derse, sinirlenebilirsiniz. Projelerinizi doğru bir şekilde başlatmak istiyorsanız, bu zamana ihtiyacınız var. Bu hazırlık süresi canınızı sıksa da, inanın netice almanız için bu çok önemli.

Kendini geliştirmekle ilgilenmeye başlamış olabilirsin. Şu anda, göksel enerjiler hayatında daha iyi bir düzen oluşturma gereksinimini vurguluyor. Belki dini inancını geliştirmelisin. Ya da spiritüel bir konsept veyahut bir felsefe sana rehberlik edebilir. Mevcut kaygılarının bazılarına karşı farklı bir bakış açısı benimsemelisin. Eğer bu yüksek rehberlik teklifine açık olursan kaotik enerji de uçup gidecektir!Bugün büsbütün olaylı geçecek. Muhtemelen, sıkıcı birtakım işlerle uğraşmak zorunda kalacaksın: bir projenin detayları veya özel hayatını ilgilendiren bir problem olabilir bu. Bu meselenin sonunu getirmeden dinlenemeyeceksin ve her ne kadar başkaları tarafından ayartılmaya çalışsan da buna müsaade etmeyeceksin. Gözün sadece bu problemi görecek ve çözmek için odaklanacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir üstünde çalıştığın bir proje varsa bugün bu konuda güzel gelişmelerle karşılaşabilirsin. Emeklerinin karşılığını alman olası. Yaratıcı fikirler üreterek daha güzel gelişmeleri kendine çekebilirsin.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, zekanızın egonuzu beslemesine izin verin. Haklıysanız konuşmaktan korkmayın. Zihninizi dinlendirmeyi unutmayın. Yaratıcılık sizi bularak, yatırım yapmayı düşündüğünüz herhangi bir tutku projesinde çalışmak için harika bir gün olacak. Sadece nöronları ateşleme telaşına o kadar kapılmamaya çalışın ki, biraz sessiz zaman ayırarak gevşemeyi unutmayın.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine olan güvenin, cesur kararlar almanı sağlıyor. Özellikle işinden memnun olmayan bir Kova burcuysan, ani bir kararladeğişikliği düşüneceksin. Aklını meşgul eden ve deyim yerindeyse seni olduğun yere hapseden konuları geride bırakıyorsun. Bu süreçte ne kadar tecrübeli olduğunu da hissedeceksin. Yaşam alanınla ilgili değişiklikler yaparak, kendini rahatlatmak isteyeceksin.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel olarak oluşturduğunuz sınırsızlığı değiştirme kararı alıyorsunuz. Hayatın karşınıza çıkardığı zorunluluklar sizleri mecburiyete götürüyor. Bu mecburiyet aslında sizin gücünüzü oluşturmak için olan etkenler. Onlara farklı noktalardan bakarsanız hayatınızın yapı taşları olduğunu görebilirsiniz.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Evinize zaman ayırmak ve eksik işleri tamamlamak iyi olabilir. Gün içinde babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Bugün güven isteği içinde yakınlarınızı ziyarete gidebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Eviniz için alışverişe çıkabilirsiniz. Kendinizi çok yormayın.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün analitik zekanız ön plana çıkabilir. Bol bol dinlenin. Önemsediğiniz kişiden beklediğiniz haberler gelebilir. Aceleci davranmayın işleriniz...

9 Şubat 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Doğuştan bir yenilikçi olma özelliğiniz bugün ortadan yok olmuş gibi görünüyor. Aslında, otomatik olarak gerçekleştirebileceğiniz rutin görevlerin dışında bir şey yapmak istemeyebilirsin. Sadece düşük vücut ritminizden muzdaripsin, bu yüzden tembel bir serseriye dönüştüğünüzü hissetme tuzağına düşme. Bugün ve yarın dinlenirsen, yarın her zamanki enerjik ve yaratıcı kendin olacaksın. Bu akşam takip ettiğin dizileri izle ve bugünü unut.

9 Şubat 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev içi yükümlülükleriniz şu anda gerçek bir sıkıntı gibi gelebilir. Bir görevle ilgilenir bitirmez, bir diğerinin sırası gelebilir. Bununla birlikte, durum hakkında gereğinden fazla stres yapıyor olabilirsiniz. Erteleme eğiliminizi benimserseniz ve bu görevlerden bazılarını bir veya iki günlüğüne bırakırsanız, dünya gerçekten sona erecek mi? Bunlardan birkaçının hemen halledilmedi gerekebilir, ancak muhtemelen kendiniz olmanın keyfini çıkarmak için biraz alan yaratabilirsiniz.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş’ten olumlu etki alıyorsunuz. Sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için, gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle birlikte sosyalleşebilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Son zamanlarda sorunlar yaşadıysanız bugün yapacağınız konuşmalarla hepsi çözülebilir. İlişkiniz yoksa sürpriz bir tanışma mümkün.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinize gittikçe yerleşen tekdüzelik, alışılması durumunda risk taşıyabilir. Daha hareketli günler için bugünden önlem almanız gerekiyor. Elinizdeki imkanların değerini iyi bilmemeye başladınız. Sizin durumunuzu kıskananlar var. Gelecek için ümidinizi sürdürmeniz, bu imkanları değerlendirmekle mümkündür. Yatırım konusunda acele ederseniz zararlı çıkabilirsiniz. Spor yapmanız bedensel ve zihinsel olarak kendinizi tazelenmenize ve güçlenmenize olanak tanıyacaktır.

9 Şubat 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 18' 04" R
Ay
Akrep
16° 56' 07" R
Merkür
Koç
15° 59' 32"
Venüs
Koç
24° 30' 16"
Mars
Balık
25° 39' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 58"
Satürn
Balık
16° 05' 47"
Uranüs
Boğa
22° 02' 54"
Neptün
Balık
28° 44' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 30"
Lilith
Başak
22° 45' 11"
True Node
Koç
15° 36' 19"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>