Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yoğun Bir Tempoda Olabilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2020, Salı

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 60%

Hiç beklemediğinizi birileri (özellikle kadınlar) söyleyecekleri şey ile sizi şaşırtacak. Belki de anneniz sizi artık hüzünlü ruh halinizden çıkarıp aklınıza bile gelmeyen bir konuyla yüzleştirebilir. Belki de hayatınızdaki önemli bir kadının geçmişte size söylediği bir şeyi hatırlayabilir ve duygular alt üst olabilir. Duygularınız kalbinizden aklınıza oradan karnınıza ve tekrardan kalbinize sıçrıyor gibi. Bu sözlere ve hislere kulak verin, ancak kararlarınızın tümüne hakim olmalarına izin vermeyin.

Her türlü yaratıcı proje için güzel bir gün. İşinize yansıtabileceğiniz bazı fikirler olabilir. Onları yazmaktan veya başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın. Aklınız mükemmel planlarla dolu. Bu enerjiyi boşa harcamak ayıp olur! Bu fikirleri yakalamaya ve tutmaya çalışın. Bu şekilde, doğru zaman geldiğinde onları kullanabilirsiniz.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Aklındaki mevcut soruları doğru şekilde sormadığın belli oluyor. Ne yaparsan yap, hepsini kendine kendine ölçüp tartma. Bu seni fazlasıyla yıpratır ve daha kötü etkiler de yaratır. O yüzden başkalarıyla görüşüp onlara da danışmalısın. Karşı koymayı artık bırak. Enerjini de akışına bırak.İnsanlarla derin seviyede etkileşim kur. Odak noktanın kişisel güvenlik olduğunu fark edebilirsin. Evinin senin için özgür ve konforlu hissettiğin bir tapınak olduğuna emin ol. Anlayışı ve sabrı bütün eylemlerinle ve kelimelerinle göster. Sağlam ve istikrarlı olduğun sürece, tamamlanmış ve insanlarla daha iletişim halinde hissedeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evde yapılması gereken bazı işler sizi biraz bunaltabilir. Aile üyelerinin sizi yalnız bırakması canınızı sıkabilir. Sadece en acil işleri yapın ve gerisini onların da evde olduğu zamana bırakın! Partnerinizle aranızda küçük bir görüş ayrılığı yaşanabilir. Ciddi bir tartışmanın önüne geçmek için doğuştan gelen her meseleyi iki yönden de görebilme yeteneğinizi kullanın.

11 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, ortaklıklar farklı bir noktaya taşınabilir. Bazı ilişkilerde mesafeleşme çalışırken, bazı ilişkilerdeki belirsizlik gündeme taşınarak konuşulabilir. Karşınızdaki kişilerden cesur ve cömert adımlar görebilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yoğun bir tempoda olabilirsin. Bu nedenle sabah kahvaltını yeteri kadar yapmalısın. İş yerinde çeşitli evrak işlerin için sağ sola koşuşturabilirsin. Gün ortasında kendine güzel bir kahve eşliğinde mola vermek istiyorsun. Akşam evine gittiğinde yakın bir arkadaşın seni arayabilir. Önemli bir meselede fikrini almak için seni ziyaret etmek istiyor.

11 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ilgili konular ya da ebeveynlerinizle ilgili durumlar çok fazla ön planda olabilir. İş hayatınızda bazı manipülasyonları yok etmek isteyebilirsiniz. Bunlara karşı insanları değiştirici bir tavır içinde olmayın. Bu sadece sizi yorar. Kurallara uymadığını düşündüğünüz insanlarla belli bir gerilim içine girebilirsiniz. Kendinizi bu tür insanlardan uzak tutun.

11 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Babanıza ait konuları göz ardı etmemeye özen göstermelisiniz. Geçmişinize ait konular gündeme gelebilir. Kendi iç sesinizi dinlemek doğru karar vermenizi sağlayacaktır. Gün içinde maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

11 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün dahil olduğunuz bir grup sayesinde ruhsal gelişiminiz desteklenebilir. Geçmişten gelen duygusal sorunlar gün yüzüne çıkabilir fakat moralinizi bozmayın. Bu durumu, sizi sınırlayan eski travmaların iplerini salabileceğiniz bir fırsat olarak değerlendirin. Gelip geçici herhangi bir sınırlama -duygusal, ruhsal ya da fiziksel- bugün üretken yanınızı güçlendirecek çünkü pek çok yükten kurtulup yepyeni bir deneyim yaşayacaksınız.

11 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

11 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şeye karşı tepkisizlik hali arkadaşlarınızın tepkisini çekmenize sebep oluyor. Neler hissettiğinizi ve düşündüğünüzü onlara yansıtmaya çalışmalısınız. Kendi içinize kapanmanız hiçbir işe yaramaz.

11 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği bugün gündeminizde eviniz ve aile hayatınız olacaktır.Evinize vakit ayırabilir, tadilat işleriyle ilgilenebilirsiniz. Evinizi güzelleştirmeye yönelik bir şeyler yapabilir, ev alışverişi yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Aile üyelerinizle ilişkilerinizi güçlendirmek için uygun bir gün olacaktır.

11 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

11 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki tutkuyu arttıracak romantik bir şeyler yapın. İş yerinde güvenilir bulduğunuz birkaç kişi, size ihanet edebilir. Bu yüzden çevrenizdeki insanları seçerken dikkatli davranın. Aileniz ile birlikte yaşıyorsanız, bazı problemlerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel güven duygusunu hissetmek istediğiniz bir gün içindesiniz. Bugün, karşınızdaki kişiden çok şey bekliyor ve konuşmalarınıza yoğun duygular yüklüyorsunuz. Hedeflerinizi maddesel beklentilerinizle eş değerde tutmak için gerekli bağlantıları yapıyor ve finans konularında isteklerinizi yapılandırmak istiyorsunuz.

11 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 44' 16"
Ay
Kova
28° 24' 17"
Merkür
Koç
17° 59' 40"
Venüs
Boğa
03° 56' 05"
Mars
Koç
01° 33' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 50"
Satürn
Balık
16° 46' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 01"
Neptün
Balık
28° 58' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 33"
Lilith
Başak
23° 36' 07"
True Node
Koç
15° 21' 15"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>