Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ailen Kararlarını Etkiliyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 40%
Sağlık 70%

Yaratıcılık ve romantizm bugün için anahtar kelimeler. Sanatsal veya kendi yaratıcı projelerinizin, belki de değerli temaslarla tanışmanızı sağlayacak insanların dikkatini çekmesi muhtemel. Sonuç olarak, yeni şeyler üretmek için ilham alacaksınız. Kendinizi özellikle romantik ve seksi hissetmeniz de söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle yakınlaşabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa da, özel biriyle tanışabilirsiniz.

Bugün her türlü iletişim için iyi bir gün. Eğer birinin dikkatini çekmeye çalışıyorsanız, bugün o dikkati çekebilmeniz gerekir. İnsanlara sesli posta veya e-posta gönderdiyseniz, bugün iade edilebilir. Telefonunuz sürekli çalabilir, ancak en azından insanlarla konuşma şansınız olacak! İş arkadaşlarınız ve arkadaşlarınızla yoğun olarak konuştuğunuz bir gün olacak.

Bugünün gök haritası, bugün aşırıya kaçma günü olarak gösteriyor. Fakat bazıları iyi bazılar ise o kadar iyi olmayabilir. Yeme-içmeye çok fazla odaklanmamaya dikkat edin. Stresinizi tamamen davranışlarınızla dışa vuruyor olabilirsiniz. Biraz meditasyon yapıp sorunun kökenine inseniz sizin için iyi olacak. İyi tarafından bakarsak: Bugün size para geliyor ve muhtemelen yüklü bir miktar!

Mizah anlayışın uyarılabilir. Şakalar ve espriler yapıp insanları eğlendirme günündesin. Keskin ve etkili bir zekan var. Dünyada olup bitenlerle ilgili ironi komik yorumlar yapabilirsin. Sevdiğin ünlülerin taklitlerinde de başarılısın. Hatta başından geçen komik şeyleri anlatmak da isteyeceksindir. Arkadaşlarınla öğle yemeğinde buluş; birlikte biraz gülün.Kendinizi hep olmak istediğiniz o spontane insan olmaktan uzak tutan içsel engellerden arındırmak ve özgür hissetmek için iki haftadır kafanızda yapısal bir takım değişiklikler yapıyorsunuz. Bu gerçekten harika! Kendinizi ifade etmek için içinizden gelen o doğal isteksizliği aşmak için yola koyulmuşsunuz. Sırf kendinizi başkalarına açıyorsunuz onlarla doğanızı paylaşıyorsunuz diye, zavallı bir insan olmazsınız, merak etmeyin. Onlar da böylesi özel bir dokunuşla taçlandırılabilecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızın heyecan verici kısmı başlıyor. İlişkinizde yeni başlangıçlar yapmanın tam zamanı. Partnerinizle birlikte bir süredir düşündüğünüz değişiklikleri yapmak için hazır olabilirsiniz. Taşınmak, evinizde bazı değişiklikler yapmak, bir yazlık satın almak ya da bir bebek yapmaya daha karar vermek gibi… planları yapmaya başlayın!

9 Ağustos 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her türlü ilişki ve iletişimde benmerkezci düşünebilir, konuşabilirsiniz. İyi ve kötü atacağınız her adım, insanlar üzerinde bırakacağınız etki karma oluşturabilir. Geçmiş anılar, geçmişe özlem ve geçmişten kişiler gündeme gelebilir.

9 Ağustos 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendine koyduğun sınırları aşmak istiyorsun. Farklı hobiler edinebilirsin. Bu hobi el sanatları ile ilgili ise biraz harcama yapman gerekebilir. Yurtdışına çıkma planları yapıyorsun. Fakat bu karına ailenden bir engel gelebilir. Onların seni düşündüğünü farkındasın ve buna saygı gösteriyorsun. Ailene bağlı olman kararlarını açıkça etkileyeceği bir gün olabilir.

9 Ağustos 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış bazı konuları öğrenmeniz sizleri oldukça şaşırtabilir. Öğrendiklerinizi şimdilik kendi içinizde değerlendirmeli, kimseyle paylaşmamalısınız. Bazı konuların gün yüzüne çıkması için zamana ihtiyaç vardır ve şu an doğru zaman olmayabilir. İnsanlarla uzlaşmak zorunda olmadığınızı düşünerek onlara karşı pek fazla mütevazi davranmak istemeyebilirsiniz. Bu konuda biraz daha sakin davranmalısınız. 

9 Ağustos 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Mars Koç'ta birleşirken, yakın çevrenizde, yolculuklarda biraz daha önlemci olmalısınız. Ayrıca sözlerinize de dikkat edin. Gereksiz tartışmalar gündeme gelebilir.

9 Ağustos 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük ve etkili çalışmalar sizi doğrudan bonuca götürecektir, başarı istekleriniz oldukça yoğun bir şekilde artabilir. Bugünlerde sosyallik size oldukça yakışıyor.

9 Ağustos 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

9 Ağustos 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alacağınız bir haberle bulutların üstüne çıkacaksınız. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz şey gerçek oluyor! Refah içinde bir yaşam sürmek artık sizin de hakkınız.

9 Ağustos 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat etmeye devam edecek.Bugün odağınızda kardeşlerinizle, kuzenlerinizle, komşularınızla ve yakın çevrenizle ilgili konular olacaktır. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir. Zihniniz hızlı çalışacaktır, yeni eğitimlere kaydolmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye gireceksiniz ve aradığınız bütün özellikleri partnerinizde bulacaksınız. Şu anki bulunduğunuzkonumundan çok sıkıldınız ve değişiklik istiyorsunuz. Yeni adımlar atmak için doğru zamanı bekleyin.

9 Ağustos 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, organizasyon çalışmalarla yaşantınıza renklendirmek isteyeceksiniz. Liderlik yapabileceğiniz bazı olayların gündem kazanması sonucunda, kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Kişisel enerjiniz olumlu bir şekilde yerine geliyor. Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akşam saatlerinde yoğunluk artabilir.

9 Ağustos 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 59' 13" R
Ay
Balık
02° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 08' 13"
Venüs
Boğa
04° 15' 05"
Mars
Koç
01° 45' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 26"
Satürn
Balık
16° 48' 16"
Uranüs
Boğa
22° 29' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 25"
Lilith
Başak
23° 37' 50"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>