Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günlerde birlikte alacağınız davetler, aşkınızı tazeleyecek. Beklenmedik karşılaşmalar heyecan, üzüntü ve panik yaratabilir. Bazı açıklamalarda zorlanabilirsiniz.

Bugün alacağınız övgüler sizi motive edecek. Bu motivasyonla, cesaret edemediğiniz taleplerinizi dile getirebilirsiniz. Rutin işlerinizin aldığı zaman, uzun zamandır ele almayı düşündüğünüz çalışmaları bir süre daha engelleyecek.

Sorumluluğunu almak istemediğiniz bir gelişme size büyük paralar kazandırabilir. Sürpriz yerlerden para edinme ihtimaliniz var. Para konularında çeşitlilik arz eden fikirleriniz, size belli kararsızlıklar yaşatacak.

Bazı durumlarda, statüko sizin için her şeyin önünde. Bu şekilde kendi özgürlük alanınızı sınırlayabiliyorsunuz. Bugün önemli konularda bu yönünüzü kontrol altına almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarla çok yıpratıcı konulardan kaçınmanız gerek. Bir dostla, karşılıklı olarak bir çıkar tartışması içindeymiş görüntüsü sergiliyorsunuz. Aranızdaki bağlılık ve sonsuz güven, bugünlerde pek göze çarpmıyor. Akraba ilişkilerinizde hissettiğiniz boşluğu bugünlerde doldurmayı düşünebilirsiniz. Bunun fırsatlarını yakalayacaksınız.

11 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay Boğa'daki hareketini sürdürüyor. Daha sakin bir enerjiyle güne uyanıyorsunuz. Evinizle ilgili konulara vakit ayırabilirsiniz. Bugün erken zamanlarda Ay'ın Venüs ile yaptığı sert açı ailenize karşı tepkili olmanıza neden olabilir. Bu bir gönül ilişkisiyle ilgili bir problem de olabilir. Ailedeki birinin sağlık probleminde destek olmanız gerekebilir. Akşam ise her şey güzelleşiyor. Ay ve Neptün arasındaki güzel etkiyle hem huzurlu hem de duygularınızın ağır bastığı bir akşam geçirebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

11 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerin değişiyor!Gezegenlerin seyri hislerinde değişimler yaşamana neden olabilir. Dün iyi dediğine bugün kötü diyebilirsin. Sorgulayıcı halin bugün biraz daha artıp, iletişimle ilgili konularda seni zorlayabilir. Ortakyaptığın insanlarla sorun yaşayıp belirgin kararlar almak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinin artan kıskançlıklarına dur diyeceksin. Evli ve çocukları olan bir Kova burcuysan, ailecek önemli konuşmalar yapıp önemli kararlar alabilirsin. Akşamüstü aldığın haberle geçmişte kalan bir projenin hareketlenmesine sevinebilirsin.

11 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkileriniz ile ilgili beklediğiniz adımları alabilirsiniz. Cazibenizin ve karizmanızın artacağı bugünü güçlü bir şekilde değerlendirmelisiniz.

11 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ait konular gündeminizi etkileyebilir. Yapıcı konularla ilgili konuşup, ortak kararlar alabilirsiniz. Sabah saatlerinde olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşabilirsiniz. Güven arayışında olacağınız zamanlar var. Emlak konularıyla ilgili yeni girişimlere atılmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde çevrenizdekilerle birlikte hareketli zamanlar geçirebilirsiniz.

11 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize yöneldiğiniz ve içinize çekildiğiniz zamanlar olabiliyor, kabiliyetlerinizin farkına varmak ve başarılı yönelimler sağlamak için zaten bu çok önemli.

11 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

11 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aileden gelen alışkanlıklarınızı dönüştürecek olaylar gelişebilir. Ebeveynlerinizle ilgili hassasiyetler olası. Boğa'nın yöneticisi Venüs sizi sınırlayan koşulalrı aşma gücünü veriyor.

11 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne Boğa burcunda seyahat ederek başlayan Ay, evle ilgili konulara eğilim duymanıza destek verecek. Ev dekorasyonunu yenilemek, eşyaların konumlarını değiştirmek, bahçe bakımına zaman ayırmak, emlakçılarla görüşmek, için uygun bir zaman dilimindesiniz. Diğer yandan partnerinizin kibirli ve ilgi bekleyen tavrı sizi özgür bakış açınızla örtüşmeyebilir.

11 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Huzuru kendi iç dünyanızda bulabilirsiniz. Ancak; bazı sebeplerden ötürü, iç dünyanızda kalamayabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınız veya aile çevreniz ile ilgili bir durum sizi, kabuğunuzdan çıkmaya zorlayabilir.

11 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 31' 37" R
Ay
Oğlak
26° 41' 08"
Merkür
Koç
16° 55' 60"
Venüs
Boğa
01° 07' 43"
Mars
Balık
29° 48' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 54"
Satürn
Balık
16° 35' 05"
Uranüs
Boğa
22° 21' 11"
Neptün
Balık
28° 54' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 53"
Lilith
Başak
23° 20' 58"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 30/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>