Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İletişimin Dikkat Çekiyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2020, Salı

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Yapmanız gereken zihin çalışmaları varsa, yarına kadar ertelemek isteyebilirsiniz. Muhtemelen en güçlü olan sosyal tarafınız olacak. İşleri yoluna koyma, organize etme ve odaklanma yeteneğiniz hep ön plandaydı ancak bugün bunun yerini, insanlarla bir araya gelme aşkınıza uyacak bir enerji almış durumda. Bu tür faaliyetlerin sizi yenilemesine ve gevşemenize yardımcı olmasına izin verin. Sizin için (bir Kova olarak) gülmek, terapi gibi. Bugün bu fırsatı elinizden geldiğince yaratmaya çalışın.

Günün yoğun enerjisi, projelerinizi düzene koymanıza ve düşüncelerinizi sağlamlaştırmanıza yardımcı oluyor. Kafanızda sürekli olarak dönen fikirlerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirmeye çalışın. Bugün, zihninize odaklanmak ve konunun özüne ulaşmak için harika bir gün. Tabağınızı temizleyip bir sonraki yemek için yer açın.

Çok yoğun bir günü ardınızda bırakmış olabilirsiniz, fakat bugüne odaklanmada zorluk yaşıyorsunuz. Geçmişteki çok fazla mesele canınızı sıkıyor. Yıllar önceki eski duygusal travmalar, parasal sorunlar hala başınızı ağrıtıyor hatta uzun süre önce gördüğünüz rüyalar bile hala aklınızda olabilir. Bununla savşamayın çünkü bu bir iyileşme süreci. Geçmiş endişeleriniz ortaya çıksınki siz daha pozitif şeyler için hayatınızda yer açın. Kafanıza takmayın!

Günün sonunda dinlenmek kendini biraz şarj etmek isteyebilirsin. Son birkaç günü zorlayıcı geçirmiş olabilirsin. Sinirlerin biraz fazla yıpranmış olabilir. Özel esanslarla ve tuzlarla uzun bir banyo keyfi yap ve aynı zamanda üzerindeki duygusal birikimi de boşalt. Ya da huzurlu bir yürüyüşe çık ve Toprak Ana ile bağ kur! Ayağının altındaki toprağa tüm stresini sal gitsin!Bugün sizin için ilginç bir gün olacak; zira kendinizi gerçekten sizinle hiç alakası olmayan bir savaşta iki ateş arasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Her iki tarafı da dikkatli bir şekilde inceleyebilir ancak herhangi birine kesin olarak bağlanmakta tereddüt edebilirsiniz. Bunda sıkıntı yok. Ancak bilin ki bu çekişmenin bazı yönleri cidden sizi de ilgilendiriyor. Onun sonuçlarından siz de etkileneceksiniz ve meselede kesinlikle sizin de sözünüz geçiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Nasıl hissettiğini ifade etmek için harika bir gün. Düşüncelerin keskin ve berrak. Bir kez ağzını açtın mı hiç durmayacağını göreceksin. İnsanlar da dediklerine daha da dikkat ediyor olacak. Çevrendekiler üzerinde büyük etkin var. Bunu göz önünde bulundurmalısın. Böylece birçok şey başarabilirsin.

11 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son birkaç gündür kendinizi biraz farklı hissediyor olsanız da fiziksel, zihinsel ve duygusal bir haldesiniz. Bugün enerjiniz oldukça yüksek bu yüzden yarım kalan işlerinizi halledebilirsiniz. Onlar üzerinde çalışmaya başlayın ertelemeyin.

11 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kalabalıklar hiç etrafından eksik olmazsa, şaşırma! Enerjinle bugün herkesi kendine çekiyorsun. Çevreni geliştirmek istediğin bu günde tanuşacağın birçok insanın derdine tercüman olabilirsin. Ayrıca bugün şans senden yana. Gün içerisinde her şey istediğin gibi gidebilir. Uzun zamandır aradığınfırsatını bugün bulabilirsin. Yeni yerler görmek ve ufkunu genişletmek için seyahat planları yapabilirsin. Maddi anlamda ciddi sorunlar çekmiyorsun. Evli bir Kova burcuysan, bugün eşine daha bir ilgilisin.

11 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bireyleriniz ile olan ilişkiler sizleri bugün biraz zorlayabilir. Üzerinizde hissettiğiniz baskı size hata yaptırmamalıdır. Bazı iniş-çıkışlar olabilir. Bunları daha hoşgörülü karşılamaya çalışın.

11 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi krize sokan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ortaklı konular gündeminize gelebilir. Parasal konuları ihmal etmeyin. Hatalı vereceğiniz kararlar sizi birçok yönden bağlayabilir. Kendinizi ifade etmeye çalışırken daha fazla öfkeleneceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Gün içinde akışta kalmaya çalışın.

11 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakinliğiniz ile karşı cinsi kolayca etkileyebilir, aşk ilişkisi yaşayabilirsiniz. Aşk ilişkisinde ne istediğinizi bileceğiniz ve şanslı olacağınız...

11 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızda sadece sizin gibi düşünen insanları bulundurmanız yaratıcılığınızı kısıtlar. Sizden farklı düşünen insanlarla da iletişime geçin ve aklınızın sınırlarını genişletin.

11 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat etmeye devam edecek. Bugün yapacağınız kredi başvurularının olumlu sonuçlanma ihtimali daha yüksek olacaktır.Ay ile Satürn etkileşimini finansal problemlerinize kalıcı çözümler bulmak için değerlendirebilirsiniz. İç dünyanızda yaşadığınız duygusal krizleri çözmek için adımlar atabilir, psikolojik veya spiritüel destek alabilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizi ne kontrol edebileceğiniz, ne de durdurabileceğiniz bir gündesiniz. Bu durumu avantaja çevirmeli ve tüm konsantrasyonunuzu işlerinize ve çözülmesi gereken sorunlara vermeli, hayal kurma ve planlar yapma işlerini boş kalan zamanlara ertelemelisiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Işıklar iyice üzerinizde. Sahnenin ortasındasınız artık. Bir süre sonra üzerinizden süzülüp Balık burçlarını aydınlatmaya başlamadan önce, kendinizle ilgili yeni yaşınıza dair ne kadar istek ve planınız varsa toparlayıp evrene sunmanız gerekiyor. Adım atın. Atacaksanız şimdi atın. İzleyenleri güldürmek de düşündürmekte elinizde. Çünkü başrol sizde.

11 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; maddi sorumlulukların daha fazla çalışmanı ve üretken olmanı gerektirebilir. Gün içerisinde kontrolün dışında oluşan değişimlere karşı verdiğin tepkilere özen göstermen ve temkinli olman gerekebilir. Bütçen konusunda çok dikkatli davranmalı, harcamalarda aşırıya kaçmamalısın.

11 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 41' 11" R
Ay
Akrep
21° 51' 05" R
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
24° 59' 33"
Mars
Balık
25° 57' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 28"
Satürn
Balık
16° 07' 60"
Uranüs
Boğa
22° 04' 15"
Neptün
Balık
28° 45' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 52"
Lilith
Başak
22° 47' 49"
True Node
Koç
15° 35' 19"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>