Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Planların Değişiyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Yeni fikirleri denemeyi ve yeni insanları keşfetmeyi seven bir kişi olarak, yeni başlayan bu dönemi çok seveceksiniz. İletişim, beraberlik ve sosyallik önümüzdeki iki hafta ön planda olacağından yeteneklerinizi ortaya çıkarmanız ve göstermeniz için mükemmel bir zaman olacak. İyi eğlenceler!

Hayatta neyin peşindesiniz? Yapmaya karar verdiğiniz işlerden en derinlerdeki arzularınız tatmin oluyor mu? Bu hafta mesleki hayatınızda karşılaştığınız küçük problemler, bardağı taşıran son damla olabilir. Ne kadaryaptığınızı ve kişisel hayatınızdaki insanların ne kadar derinden manevi bir nitelik aldığını görmek için etrafınıza bir göz atın.

Bazı yatırımlarda mı bulundunuz? Eğer öyleyse, özellikle arsa söz konusuysa hepsinin birdenbire değerlendiğini görürseniz şaşırmayın. Bu durum tek bir yatırımdan daha fazlasını kapsayabilir. Ancak yine de yeni bir yatırım yaparken dikkatli olun. Etrafınızda, gerçekte olduğundan çok daha umut vaad edici görünen fırsatlar olabilir. Her türlü finansal bir işe kalkışmadan önce bir profesyonele danışın. Şu anki tablo göründüğünden daha karmaşık olabilir.

Hareket alanın içerisinde birden fazla insan varken ve seni, yapacaklarını belli şekillerde yapmaya zorlarlarken temponu sürdürmek zor olabilir elbette. Bu duruma verdiğin otomatik tepki adapte olmak ve herkese uyumlu davranmak olarak kendini gösteriyor. Fakat bu atak planı, kendini bir uçtan öbür uca sürüklenirken bulduğunda sende sinirsel yıkıma yol açabilir...Bugün su gibi geçip gidebilir. Gezegensel enerjiler sebebiyle zaman iki kat hızlı akıyormuş gibi algılanabilir. Yapmanız gereken her şeyi halletmekte zorlanabilirsiniz. Yapabiliyorsanız, her şeyin hallolduğundan emin olmak için bir plana bağlı kalmaya çalışın. Bugünğn teması "hızlı iletişim" olacak. Elektronik postalar yazabilir, telefon görüşmeleri yapabilir ve gün boyu sorular sorabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gününü iyi planlamak ve kendine öncelik vermek bir lüks gibi gelebilir ancak bugün daha iyi bir enerji elde etmek için bunu yapman gerekecek. Gereksiz işlere vakit harcamamalı ve önceliklerini dikkatlice seçmelisin.

11 Şubat 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, sezgileriniz sizi bugün garip yollara sürükleyebilir. Kesinlikle düşünceli bir ruh halinde olacak olsanız da özellikle de kariyerinizle ilgili önemli adımlar atacaksınız. Hatalarınız için kendinizi cezalandırmayın. Hedefleriniz için gayretle çalışmaya devam edin. Kariyer değişikliği yapmak için asla geç değildir. Ne olabileceği üzerine kafa yormak yerine, gelecekte nasıl değişim yaratabileceğinize dair bir taslak çizmeye çalışın.

11 Şubat 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir sıkıntısını yaşadığın mide rahatsızlığının bugün rutin işlerinin aksamasına yol açabilir. İşlerini zamanında tamamlayacak olsan da sağlık konularını ertelemek istemeyeceksin. Eğer sevgilisinden ayrılmış bir Kova burcuysan, ayrılık acısını atlatamadığını fark edeceksin. Akşam saatlerini dinlenmeye ayırmış olsan da gelen bir mesaj seni dışarıya çıkartabilir.

11 Şubat 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluk almaktan yoruldunuz. Hayat içerisinde artık bazı şeylerin kendiliğinden oluşmasına ihtiyacınız var. O yüzden bir şeyleri artık görmek istiyor oluşunuzda sitemlerinizin haklı olduğuna inanıyorsunuz. Biraz sabırlı olmalısınız. Sizin için en hayırlısı olan şeyler yakın zamanda size gelecektir.

11 Şubat 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda aceleci tavırlar sergileyeceğiniz zamanlar var. Kendinizi ifade ederken kolayca risk alabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde huzursuz ifadeler tartışmalara neden olabilir. Gün içinde yapacağınız harcamaları abartmamaya çalışın.

11 Şubat 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Abartılı davranışlardan kaçınmalı, dostlarınızı sıkmamalısınız. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak.

11 Şubat 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Normalde olduğunuzdan daha maceraperest olun. Yanınıza harita almadan ya da aklınızda belirli bir istikamet olmadan yollara koyulmaktan çekinmeyin. Bilinmeyenin verdiği katıksız heyecan size korku ya da kafa karışıklığı değil nefes kesen bir coşku getirecek gibi görünüyor. Durumdan aldığınız keyif sizin yaklaşımınızla ilgili. Hangi kartların dağıtılacağını bilemeyebilirsiniz ancak elinizi nasıl oynacağınızı kesinlikle kontrol edebilirsiniz.

11 Şubat 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceli ya da etkileyici arayışlar odağınızda. Uyum ve denge duygunuz güçlü. Sosyal güven güçlenir ve gelişmiş bir kişisel bakış açısı size dönüşür. Aşk, sıcak, arkadaş canlısı ve hatta iyileştirici hissettirir veya fikirlerinizi ve yaratımlarınızı paylaşmak ödüllendirici olabilir. Kendinizi bir şekilde yeniden keşfetme arzusu güçlü olabilir ve bunda oldukça başarılı olabilirsiniz. Kendinizi daha sık liderlik ederken ve bağımsızlığınızı ilan ederken bulabilirsiniz.

11 Şubat 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Bugün birçok renkli olay sizi bekliyor. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Sıra dışı ilişkileriniz ve flörtlerinizle enerjinizi ortaya koyabilirsiniz.

11 Şubat 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

11 Şubat 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizle ilgili bir dönüm noktasına gelmiş olabilirsiniz. Bir karar vermek ve hayatınızı değiştirmek isteği duyabilir ve bu yönde partnerinizle iletişim kurabilirsiniz. Ancak ne istediğinizden emin olun.

11 Şubat 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin çevresinde hoşlanmadığınız arkadaşları var. Bunlara karşı sert tepkiler vermeye çok hazırsınız. Yaşadığınız duygusal yoğunluk, sizi yanlış tespitlere yöneltebiliyor. Gerçeklerin üzerine cesaretle gidin, hayaller peşinde koşacak zaman geçti. Önünüzde yeniimkanları ve fırsatlar var. Gerçekçi gayretler size neler kazandırmaz ki! Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız. Şu sıralar kendinizi bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler.

11 Şubat 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 28" R
Ay
Yay
02° 39' 25"
Merkür
Koç
16° 00' 14"
Venüs
Koç
26° 03' 14"
Mars
Balık
26° 37' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 25"
Satürn
Balık
16° 12' 47"
Uranüs
Boğa
22° 07' 09"
Neptün
Balık
28° 47' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 50"
Lilith
Başak
22° 53' 33"
True Node
Koç
15° 32' 47"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>