Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Seni Özlediğini Fark Ediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 30%

Dün, son üç haftanın etkinliklerini analiz etmeniz için bir fırsat olmuş olmalı! Hiç şüphe yok ki, aşk hayatınız hakkında çok önemli sonuçlara varacaksınız. Son analizinizde, bir şeylerde çok az ilerleme kaydettiğinizi görebilirsiniz. Bu elbette ki cesaret kırıcı bir şey ama görünüşler aldatabilir. Unutmayın, her şey her zaman göründüğü gibi değildir.

Bugün tüm ayın en yüksek noktası olabilir. Bir ay önce yaptığınız tüm planların neresinde bulunduğuna bir göz atmak faydalı olabilir. Geliştirmek için çalıştığınız mesleki fırsatları gördünüz mü? Umduğunuz kadar üretkenler miydi? Değilse, neden yepyeni bir başlangıç yapmak için fikrinizi yeniden denemeyi denemiyorsunuz?

Bugün ani kararlar vermemeye çalışın. Haber vermeden, telefon etmeden kapınızı çalan insanlarla birlikte dikkatinizi dağıtan bir sürü şeyle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda, tek bir şeye odaklanmanız oldukça zor olabilir. Telefonlarınızı kapatabilir veya bugünü "balığa çıkma" günü ilan edebilirsiniz. Israrcı insanların baskısı altında kalmanıza izin vermeyin. Bir söz vermeden çnce kafanızı dinlendirmek için kendinize biraz vakit ayırın.

Kaynaklarını boşa harcama. En kesin ve emniyetli yolu tercih et. Seni eyleme teşvik eden kuvvetli bir güç mevcut; fakat çok da inatçı bir tutum sergilememelisin. Bu sadece senin desteğine güvenen ve inanan insanların senden uzaklaşmasına yol açar. Eski ve yeni arasında sağlıklı bir denge oluştur. Değişime ise her açıdan açık ol. Esnek bir tutum benimse.Bugün biriyle görüş ayrılığı yaşayabilirsiniz. Bazen kendinizi ateşli fikirlere kaptırabiliyorsunuz. Sizin bildiğinizin doğru, başkalarınınkinin yanlış olduğuna bir çırpıda inanıveriyorsunuz! Ancak şu an işler o kadar da siyah beyaz değil. Bugün gri kısımları da aramanız gerekebilir. Müşterek noktalarda buluşup uzlaşmaya çalışın. Bunu yaptığınız takdirde başınızı yastığa daha rahat koyacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla derin seviyede etkileşim kur. Odak noktanın kişisel güvenlik olduğunu fark edebilirsin. Evinin senin için özgür ve konforlu hissettiğin bir tapınak olduğuna emin ol. Anlayışı ve sabrı bütün eylemlerinle ve kelimelerinle göster. Sağlam ve istikrarlı olduğun sürece, tamamlanmış ve insanlarla daha iletişim halinde hissedeceksin.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleri ve yorgunlukla güne başlayabilirsiniz. Tembellikler, konfor isteği, rahatınıza düşkünlük hali öne çıkabilir. Saat 16.45'ten itibaren aşk hayatında keyifli gelişmeler olabilir. İlginizi çeken kişilerle tanışabilir, ilginizi çeken kişiyle keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilisinden yeni ayrılmış bir Kova burcuysan onu arayıp halini hatırını sormak isteyebilirsin. Aldığın yanıtlardan seni özlediğini fark ediyorsun. Bu sana bir nebze iyi gelebilir. Ona sürpriz ziyarette bulunabilirsin. Tesadüfen karşılaştığın bir antika ürün çok hoşuna gidebilir. Biraz fiyatı tuzlu olsa da almaya karar veriyorsun.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili önemli bir projeyi gündeme getirebilirsiniz. Bunun için oldukça mücadele vermeniz gerekebilir. Fikir çatışmalarına ekstra dikkat etmelisiniz. Hayat size yeni planlar çizmeye hazırlanıyor. Aklınıza tuhaf düşünceler üşüşmeye başlamış olabilir. Bugün bunları hemen kibarca kovup dikkatinizi tekrar toplamanız gerekmektedir.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Daha rahat risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gündeminizi aşk hayatınız meşgul edebilir. Sabah saatlerinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Gün içinde yoğun ve hareketli bir gündem sizi bekliyor olacak.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın gidişatı konusunda biraz sabırsız olabilirsiniz. Pek çok hedefiniz ve hayaliniz var ve son zamanlarda ne kdar gelişme kaydettiğinizi göremiyorsunuz. Bugün kendinizi çok zorlamayın. Başarılarınıza, kazandığınız yetilere ve hayatlarına olumlu katkılarda bulunduğunuz insanlara odaklanmaya çalışın. Kısa süre sonra doğru yolda olduğunuzu göreceksiniz. İhtiyacınız olan şey sadece biraz cesaret!

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde eviniz, yuvanız veya ailenizle ilgili konular gündemde olurken, önemli karar veya adımlardan uzak durmalısınız. Akşam üstünden itibaren aşk ve tutkular öne çıkarken egoların yaratabileceği problemlere dikkat etmelisiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi boşluğa dalmış kara kara düşünüyor halde buluyor olmalısınız. Böyle olmanızı gerektirecek somut bir sebebe sahip değilken kendinizi kötü bir ruh haline sokmamalısınız. Hayattan keyif almaya odaklanın.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, İkizler burcuna giriş yapacağı 16:45'e kadar Boğa burcundaki seyahatine devam edecek.Sabah saatlerinde evinize vakit ayırabilir, evinizin temizlik ve tadilat işleriyle ilgilenebilirsiniz. Ay'ın İkizler burcuna girişi ile romantizm ihtiyacınız artıyor. Önümüzdeki birkaç günü hobilerinize, flörtlerinize ve çocuklarınıza vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizde size karşı bir şeyler hisseden insanlar var, onlara küçük bir şans vermeyi deneyebilirsiniz. İçinizdeki bütün pozitif enerjiyi, işinizde kullanmaya çalışın. Gün içinde huzursuz ve yorgun düşerseniz, erkenden uyumaya gidin. 

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel özgürlüğünüz için, her türlü şartları kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün, yaşamınızla ilgili yeni bir dönem başlatmak isteyeceksiniz fakat önce kafanızdaki karmaşayı atmalısınız. Her şeyi çok fazla yargılamak zorunda kalacaksınız. Kendinize güvenmelisiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 30"
Ay
Kova
29° 11' 41"
Merkür
Koç
18° 01' 30"
Venüs
Boğa
04° 00' 12"
Mars
Koç
01° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 37"
Satürn
Balık
16° 47' 14"
Uranüs
Boğa
22° 29' 12"
Neptün
Balık
28° 58' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 44"
Lilith
Başak
23° 36' 29"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>