Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Önemli Bir Kara Aşamasında Olabilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 60%

Hakkında bazı kararlar vermeniz gereken birkaç önemli konu var. Aşk ve romantizm hayatınızda aktif bir rol üstlenin ve ihtiyaçlarınızın karşılanması konusunda mücadeleci davranmaktan çekinmeyin. Bu durumdan yüzde yüz memnun olduğunuzdan emin olun yoksa karşı koyup durumu değiştirin. Sizin için bugünün anahtar kelimesi; harekete geçmek. Dürüst bir girişimle barış yaratma yolunda çaba gösterin.

Bu sabah gururla ayağa kalkın ve emirlerinizi yeni güne yağdırmaya başlayın. Mükemmel bir şekilde çalışacağınızı bilerek kendinize güvenle yaptığınız her şeyde baskıcı bir tutum sergileyin. Başarıya karşı iştahınız yüksek olacak ve midenizdeki boşluğu kolayca doldurma imkanınız olduğunu göreceksiniz. Seyahat ve kültür heyecanınızı hareketlendiren maceralara atılın.

Dün bir girişimci olarak sabrınız sınanmış olabilir çünkü işle ilgili konular önemli ölçüde yavaşlıyor gibi görünüyor. Ne yazık ki, gecikmelere, beklenmedik etkinliklere, son dakika ayarlamalarına veya organizasyonla ilgili aksaklıklara katlanmak zorunda kalacaksınız. Hepsi umudunuz yitirmeniz için birleşmiş gibi. Öfkelenmenizin hiç bir manası yok. Uyum sağlayabilmek, bir girişimcinin en önemli özelliklerinden biridir, bugün bu özelliğinizi kullanma zamanı!

Yeni teknolojiyi nasıl kullanabileceğini öğreneceğin bir gün olabilir. Bilgisayar araçlarını kullanma konusunda en meraklı kişi değilsin ama bugün bu meseleleri sindirmek konusunda sıkıntı çekmeyeceksin. İnternet üzerinden kendine yeniteknikleri araştırabilirsin; mesela bir web sayfası profesyonel servislerinin reklamını yapmaya yardımcı olacaktır. Geleceği düşünmek ve bu uzay çağı malzemeleri kullanmayı öğrenmek için uygun bir gün.Başkalarının başarısızlıkları cesaretini kırmasın. Girdiğin yolda, karşına çıkabilecek potansiyel engeller konusunda seni uyaran tabelalar görebilirsin. Fakat bu direksiyonu kırıp geri dönmen ve hayallerinden vazgeçmen gerektiği anlamına gelmiyor. Belki biraz yavaş gitmeli veya yeni bir yol keşfetmelisin. Her ikisinde de, seni hedeflerine ulaştıracak sabırı gösterebilecek bir yapıdasın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, ileriye yönelik beklentilerinizden yana yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Normalden daha kontrolcü ve istekli davranıyorsunuz. Anlayışlı olduğunuz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Düşünceleriniz değişim gösteriyor olsa da amaçlarınıza uygun adımlar atabileceksiniz. Tercihlerinizin ön planda olabileceği bir gündesiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

12 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ailenizle ilişkilerinizde maddi - manevi destekler ve paylaşımlar içerisinde olabilirsiniz. Eviniz ve ihtiyaçlarınız için harcamalar yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemeniz maddi kazanımlar sağlayabilir.

12 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında önemli bir karar aşamasında olabilirsin. Kendini daha rahat ifade edebildiğin bir meslekte çalışmak istiyorsun. Sosyal medyada bazı düzenlemeler yapabilirsin. Ailen ile arandaki problemleri açık açık konuşmak istiyorsun. Yaşam alanında yapmak istediğin değişikliklerin önünü açabilirsin.

12 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek hedeflerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Artıları ve eksileri değerlendirerek bunları geliştirmek ya da kendinize yeni projeler üreterek farklı alanlara geçiş yapmak söz konusu olabilir.

12 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızdaki mücadele etmeniz gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Cesaretiniz tüm olayların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.

12 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi kusurlarınızla bile seven ve kabul eden kişileri bulduğunuzda süreciniz uzun sürüyor. Ayrıca bugünlerde kişisel bakım ürünleri almak size çok iyi hissettirebilir.

12 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

12 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Küçük bir öfke nöbeti geçirmek anlamına gelse bile, en güçlü fikirlerinizi dile getirmek için harika bir gün. Herkes ara sıra çocukluğuna geri döner ve bugün, davranışlarınızda aşırıya kaçarsanız sizi anlayacak insanlarla çevrili olabilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı sorunları kökten çözümleyebilirsiniz. Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. İçsel dinginliğinize önem vermelisiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ailenizi herşeyin üzerine koyup, tüm vaktinizi onlara ayırabilirsiniz. Özellikle ebeveynlerinizle vakit geçirmek, size huzur ve güvenlik hissi verebilir. Tüm akraba ilişkileriniz, olumlu bir seyir izleyecek ve halinizden memnun olmanızı sağlayacaktır.

12 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize ne kadar değer verdiğinizi bir kez daha göstereceksiniz. Harika birbulma şansı yakalayacaksınız. Hayatın zorlu temposundan dolayı ailenize ve sevdiklerinize yeteri kadar vakit ayıramadınız.

12 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize ayak uydurmak adına, yapmak istediğiniz bir dolu şeyden taviz veriyorsunuz. Bu davranış biraz riskli. Onun cazibesi, yaşamınızdaki bir sürü şeyin cazibesini gölgeliyor. İşlerinize hakimsiniz. Akılcı tutumunuzla epeydir durumu kurtarabiliyorsunuz. Ama projeleriniz için esaslı paraya gereksiniminiz var. Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açabilir.

12 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 04' 43" R
Ay
Akrep
26° 53' 10"
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
25° 29' 20"
Mars
Balık
26° 16' 25"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 03"
Satürn
Balık
16° 10' 15"
Uranüs
Boğa
22° 05' 36"
Neptün
Balık
28° 46' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 15"
Lilith
Başak
22° 50' 30"
True Node
Koç
15° 34' 11"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>