Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Verileri Yedekliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu an yaşadığınız ilişkiye göre aşkı tanımlıyorsunuz. Bu konudaki düşünceleriniz süratle değişiyor. Çok mutlu görünüyorsunuz, aşktaki en önemli beklentinin bu olduğunu fark ediyorsunuz.

Derinlemesine ele aldığınız konularda, üstün performansınız da sonuç getirmeyecek. Bu konuda zamanlama hatası içindesiniz. Kent dışından gelebilecek teklifler, sizi bugünlerde yeni düşüncelere sokup hareketlendirebilir.

İşinizi kurmanıza rağmen aileniz hala desteğini üzerinizden çekmedi. Bu da sizi ekonomik yönden çok rahatlatıyor. Bu rahatlık siz de harcama dürtüsünü oldukça arttırıyor. Bugün kendinize bir hayli masraf yapacaksınız.

Yemek ve uyku düzeninize hiç dikkat etmiyorsunuz. Tansiyon sorunu yaşamamak için tuzlu yiyeceklerden kaçınmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine öncelik vermen bir lüks veya şımarıklık değildir. Bazen insanın önce kendini kurtarması gerekir. O oksijen maskesini kendine bağlamadan başkasına yardımcı olamayacağını fark etmen gerekebilir yani. O yüzden bugünü kendine ayırabilirsin.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak yorgun hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi depresyona sürüklemeyin. İçinizde biriken stresi atmanın yollarını bulun. Kesinlikle ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koymalısınız. Öğleden sonra dışarı çıkarak sevdiklerinizi şımartmak için ufak sürprizler planlayabilirsiniz. Ancak bu süreçte kendiniz için güzel bir şey yaptığınızdan emin olun.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine ulaşmak için biraz daha çaba sarf etmen gereken günlerden geçtiğini biliyorsun. Kendini yormadan yapabileceğin yürüyüşler hem bedenine hem de ruhuna iyi gelecek. Teknoloji ile içli dışlı olan bir işte çalışıyorsan, verilerini yedeklediğin takdirde için rahatlayabilir.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı düzen içerisinde yönetmek isterken zamanı kaçırdığınızı fark ediyorsunuz. Yaşam amacınızı sorgulayabilirsiniz.Duygusal ve sorgulayıcı bir gün içinde olduğunuz için lütfen konuları abartmayın.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işler ve düzeltilmesi gereken konular olabilir. Ailevi konular yüzünden daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevrenizdeki kişilerin fikirlerini önemseyin ayrıca mümkün olduğunca yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olmaya çalışın.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, ileriye yönelik beklentilerinizden yana yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Normalden daha kontrolcü ve istekli davranıyorsunuz. Anlayışlı olduğunuz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Düşünceleriniz değişim gösteriyor olsa da amaçlarınıza uygun adımlar atabileceksiniz. Tercihlerinizin ön planda olabileceği bir gündesiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

12 Şubat 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eğlence için daha az ve işleri halletmek için daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. İlk başta biraz sinirli hissedebilirsiniz, ancak bu zamanla azalacaktır. Eğer bir şeyleri takip ediyorsanız, yapmanız gereken şeyler açıkça bellidir. Yapmamış olsanız bile, bu sorumluluklar düşündüğünüz kadar büyük olmayabilir. Sağduyulu kaldığınız sürece, muhtemelen her şeyi halledebilir ve daha sonra eğlenmek için yeterli zamanınız yaratabilirsiniz.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsten arkadaşlarınızın yanında kendinizle ilgili özel konularınızı uluorta konuşmayın. Gerçekte bu konuda katı denecek kadar dikkatlisiniz fakat bazen öyle ortamlar oluyor ki farkında olmadan birçok şey konuşuluyor.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük hayat düzeninizle ilgili ani bir değişiklik yapabilirsiniz. Ailenize daha fazla zaman ayırabilmek odak noktanızda olabilir. Bu hafta sonu sağlığınızla ilgili konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize ayak uydurmak adına, yapmak istediğiniz bir dolu şeyden taviz veriyorsunuz. Bu davranış biraz riskli. Onun cazibesi, yaşamınızdaki bir sürü şeyin cazibesini gölgeliyor. İşlerinize hakimsiniz. Akılcı tutumunuzla epeydir durumu kurtarabiliyorsunuz. Ama projeleriniz için esaslı paraya gereksiniminiz var. Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açabilir.

12 Şubat 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 18' 08"
Ay
Akrep
13° 42' 07"
Merkür
Koç
26° 01' 42"
Venüs
Balık
20° 31' 55"
Mars
Balık
04° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 39"
Satürn
Balık
13° 12' 07"
Uranüs
Boğa
20° 37' 17"
Neptün
Balık
27° 46' 34"
Plüton
Kova
01° 48' 43"
Chiron
Koç
18° 44' 34"
Lilith
Başak
19° 42' 00"
True Node
Koç
15° 35' 26"
Son Güncelleme : 28/03/2024 15:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>