Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Unutkan Olabilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün özellikle romantik ve seksi hissediyor olabilirsiniz, ancak muhtemelen bununla igili hiçbir şey yapma fırsatınız olmayacak. Hayatınızdaki insandan geçici olarak ayrılabilirsiniz veya başka sevgili adayınız olmayabilir. Yeni kıyafetler veya makyaj eşyaları almak için alışveriş yaparak ya da romantik bir kitap ve filmlerle kendinizi neşelendirin. Bu süreç geçici ve kesinlikle kaybedilen zamanı telafi edeceksiniz.

Birine boyun masajı yaptırmalısınız. Omuzlarınızı esnetin ve sırtınızın üstündeki bu düğümlerin bir kısmını çözmeye çalışın. İş nedeniyle omuzlarınızda biriken çok fazla gerginlik var ve bunun serbest bırakılması çok önemli, yoksa hayatınızın diğer alanlarında patlayacak ve size zarar verecek. Bugün, bir adım öne, bir adım geriye gittiğinizi hissettiğiniz bir gün olabilir. Öyle ya da böyle, adım atmak için fazla çekingensiniz!

Bugün finansal konularda bazı şanslı haberler alabilirsiniz. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Bırak bugün ipleri senin adına bir başkası eline alsın; otobüsün ise ne yöne gittiği konusunda hiç kaygılanma. Aklında bir rota olmaması iyi olacaktır; böylece beklentisizlik ve tahminsizlik seni hayal kırıklıklarından uzak tutacaktır. Bugün biraz veri toplama günü. Sonrasında bunları konuşma kürsüne çıkıp dünyaya duyurabilirsin.Hayatta, olaylar ve ilişkiler hakkında etraflıca düşündüğümüz, şu an yaşamakta olduğunuz gibi dönemler vardır. Yakınlarınızdan birinin aylar önce sergilediği sizi inciten bir davranışı bugün neredeyse önemsiz. Bu hal, hayatınızın hemen hemen her alanında geçerli. Bir şeyli daha felsefi bir açıdan mı değerlendirmeye başladınız? Hayatta gerçekten neyin önemli olduğunu kavradınız: kiminle ya da ne biçimde olduğu fark etmeksizin nereye gittiğinizi bilmek...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biriyle görüş ayrılığı yaşayabilirsiniz. Bazen kendinizi ateşli fikirlere kaptırabiliyorsunuz. Sizin bildiğinizin doğru, başkalarınınkinin yanlış olduğuna bir çırpıda inanıveriyorsunuz! Ancak şu an işler o kadar da siyah beyaz değil. Bugün gri kısımları da aramanız gerekebilir. Müşterek noktalarda buluşup uzlaşmaya çalışın. Bunu yaptığınız takdirde başınızı yastığa daha rahat koyacaksınız!

13 Ağustos 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleri ve yorgunlukla güne başlayabilirsiniz. Tembellikler, konfor isteği, rahatınıza düşkünlük hali öne çıkabilir. Saat 16.45'ten itibaren aşk hayatında keyifli gelişmeler olabilir. İlginizi çeken kişilerle tanışabilir, ilginizi çeken kişiyle keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Unutkanlığın üzerinde olabilir. Cüzdan telefon gibi kişisel eşyalarınıyerinde unutabilirsin. Beslenme alışkanlığında yaptığın değişim mideni rahatsız edebilir. Karın ağrıları ile uğraşabilirsin. Gün içinde kendine yaptığın bitti çayları ile rahatlamaya çalışıyorsun. Eve dönüş yolunda hoş bir tesadüf gününü güzelleştirebilir.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniden başlamak için harika bir gün.  Çalışma çevreniz ve hazırladığınız projeleriniz ile ilgili güzel geri dönüşler alabilirsiniz. Takdir edilmek, çalışmalarınızın beğenilmesi motivasyonunuzu artıracaktır. Yalnız rehavete kapılmadan ilerlemeyi sürdürmelisiniz. Hem ilişkilerinizde hem deortamınızda aşırı risk almaktan kaçınmalısınız.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren yaratıcılığınızı kullanacağınız uğraşlarınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gündeminiz aşk olacak. Sanatsal aktivitelere yönelmek hayal gücünüzün harekete geçmesine neden olacaktır. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Güçlü konuşmanızla etrafınızdakileri etkileyebilirsiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi başka bir kadınla rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler burcunda ilerlemeyi Ay sürdüren aşktan ve sevdiklerinizden yana dolu ve hareketli bir gündem yaratıyor. Heyecan ve tutkularınızı yaratıcılığa dönüştürebilirsiniz. Mars Plüton açısı ise kontrolünüz dışı olaylar üzerinden test edici olabilir.

13 Ağustos 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkesin farklı bir yaşam tarzına sahip olduğunu öğrenmek, insanları kabullenmenize yardımcı olacaktır. Herkesin geçmişi, yetiştirilme tarzı ve aile yapısı sizin gibi olamaz. Sizden farklı olanlarla da yaşamayı öğrenmelisiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcunda seyahat edeceği bugün aşk hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Hobilerinizle ve yaratıcılık gerektiren aktivitelerle ilgilenerek bugünü değerlendirebilirsiniz. Mars ile Plüton arasındaki sert etkileşim yakın çevrenizle yaşanabilecek iletişim krizlerine işaret ediyor. Sizden gizlenenleri öğrenmek tadınızı kaçırabilir.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan sevginizi gösterecek ve hatırlatacak, güzel bir plan yapın. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamamaya özen gösterin. Karşınızdaki insanlarla konuşurken seçtiğiniz kelimeler konusunda dikkatli olun.  

13 Ağustos 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Bugün, sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Aynı düşünce içinde olabilecek ve size destek verecek kişileri çevrenizde görmek istiyorsunuz. Aşk yaşantınızla ilgili farklı rüzgarlar sizi saracak. Aklınız karışabilir.

13 Ağustos 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 09' 19" R
Ay
Balık
04° 32' 44"
Merkür
Koç
18° 14' 08"
Venüs
Boğa
04° 27' 55"
Mars
Koç
01° 53' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 53"
Satürn
Balık
16° 49' 09"
Uranüs
Boğa
22° 30' 30"
Neptün
Balık
28° 59' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 59"
Lilith
Başak
23° 38' 59"
True Node
Koç
15° 21' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>