Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendine Zaman Ayırıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Kalbiniz için biraz stresli olan enerji çatışması bugüne hakim olacak ancak bu, üstesinden gelemeyeceğiniz bir durum değil. Aslında, bugün biri bu durumdan yararlanacaksa, o kişi siz olmalısınız. Mücadeleci doğanıza kapılın ve istediğiniz şey için cesur davranın. Ancak, aynı zamanda çevrenizdekiler arasında bir uyum olduğundan ve herkesin ihtiyaçlarının karşılandığından emin olun, böylece barış her yere nüfuz edecek.

Kova, sen çok sosyal bir insansın, ama son zamanlarda kendini saklıyorsun. Buna neden olarak herhangi bir düşünceniz var mı? Bugünün gezegensel pozisyonları, eski sosyal kendiniz gibi hissetmeye başlamanıza yardımcı olabilir - ama çok kısa sürede değil! Arkadaşlarınız sizi özlüyor vearkadaşlarınızın sizi rahatsız edecek bir şeyler yapıp yapmadıklarını merak ediyorlar. Bazı kişisel başarılar sayesinde güveniniz geri geliyor. Bu, tek başına dışarı çıkıp biraz ortalığa karışmak istemenizi sağlamalıdır. Sakin olun, yalnızca kalabalığa karışın.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Hep bir koruyucu meleğin olduğuna inandın. Biliyor musun? Haklısın! Bugün seni spiritüel bir enerjinin çevrelediğini hissedeceksin; sanki birisi sana görünmez bir destek sunuyor. Dua ve meditasyon yoluyla içindeki güçle bağlantı kurabilirsin. Büyük fikirler ve düşünceler etkileyici olabilir. Ruhunla iletişim kurmak için vakit ayır.Bir arkadaşınız parti veriyor olabilir ve siz de davetliler arasında olabilirsiniz. Zorlu bir gün geçirmiş ve katılmaya can atmıyor olabilirsiniz. Arkadaşınız gelmezseniz size darılacağını söyleyip sizi zor bir ikilemde bırakabilir. Sadece dinlenme ihtiyacınızdan daha önemli bir durum varsa gidin. Aksi halde bu daveti geri çevirin. Arkadaşınız sizi affeder.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize olan güveniniz kan kaybediyor olabilir. Eğer durum buysa, bunun neden olduğunu anlamaya çalışmak akıllıca olacaktır. Son zamanlarda sizi savunmasız mı yoksa güvensiz hissetmenize yol açan bir şey mi oldu? Bir 'başarısızlık' veya kayıp mı yaşadınız? Bu şeyler gerçekten özgüveninizi yerle bir edebilir. Yine de, neden bu şekilde hissettiğinizi anlamaya çalışarak, öz saygınızı ait olduğu yere geri getirmeyi başarabilirsiniz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda ekstra dikkatli olmalı ve gelir-gider hesabınızı iyi yapmalısınız. Unutulan ödemeler ve ertelenen borçlar karşınıza gelebilir. İlişkilerinizde daha bireysel veya özgürlükcü olmak isteyebilir, içinizden geldiği gibi hareket edebilirsiniz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işlerini bitirmiş olsan da çevrendeki kişilerin de yardımına yetişeceksin. Bu durum seni biraz fazla yıpratabilir. Arkadaşlıklarına karşı gösterdiğin iltimasın kötüye kullanıldığına şahitlik edebilir ve tavır koymak durumunda kalabilirsin. Uzun süredir kendini ihmal ettiğinin farkına varıp, sosyal aktivitelere daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsin.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir başlangıç yapıyorsunuz. Bazı görüşmeler için şehir dışına gitmeniz gerekebilir. Bunu sadece birgörüşmesi olarak görmek yerine, kısa ama dinlendirici bir tatil gibi de düşünebilirsiniz. Zihninizi ve hayatınızı toparlıyorsunuz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte fikir alışverişi yamak size keyif verecektir. İş hayatınızla ilgili aldığınız destekler işinize yarayabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde mesleki konularla ilgili tamamlanma yaşayabilirsiniz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde hiç hakkı olmayan kişilerin mobing gibi etkilerine maruz kalabilirsiniz. Herkesle iyi geçinmek zorunda değilsiniz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanları dinlemekte, onların ne zaman yardıma ya da ağlanacak bir omuza ihtiyacı olduğunu anlamakta muhtemelen iyisiniz. Bugün, en iyi yaptığınız şeylerden birini yapmak, yani birine yardım etmek için mükemmel bir gün olabilir. İhtiyaç içinde olan birine el uzatarak her zamankinden de fazlasını yapmayı düşünebilirsiniz. Olağanüstü vericiliğinizi göstererek gerçek bir dost olun. Arkadaşınızın yüzüne konduracağınız küçük bir gülücük onun için çok şey değiştirebilir.

13 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski albümlerde ve hatıralara bir bütün olarak baktığınızda kendiniz veya ailenizin bağları hakkında daha önce fark etmediğiniz bazı detaylar öğrenebilirsiniz. Yaşça sizden büyük bazı insanların farklı açılardan aslında siz ne kadar çok benzediğini görmek, geleceğinizi tahmin etmede yol gösterebilir.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız bir dönem olacak.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün özelliklehayatınız ve kariyerinizde ilişkilerden kaynaklanabilecek beklenmedik durum ve gelişmelere karşı dikkatli olmalısınız. Üstleriniz, yönetici ve patronlarla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal ilişkiler ve arkadaşlıklar konusunda kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel fırsatlarınızı değerlendirmek için biraz daha beklemede kalmanız gerekebilir. Olumsuz düşüncelerden uzaklaşmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Fırsatları net olarak değerlendirmeniz gereken bir gün.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sert etkiler altında olduğunuz için kafanız karışık. Dikkatinizi toplamakta güçlük çekebilirsiniz. İlişkinizde yeni boyutlar ortaya çıkabilir. Sevdiğinizle olan iletişiminizde sivri dili olmamaya ve onu eleştirmemeye gayret etmelisiniz. Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek birdönemine girdiniz. Birçok yeni kararlar almanız gerekecek. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanlarını iyi ayıklamanız gerekiyor. Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugünlerde ödeyebilirsiniz.

13 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 21' 57" R
Ay
Aslan
27° 59' 11"
Merkür
Boğa
00° 01' 18"
Venüs
Boğa
20° 00' 30"
Mars
Koç
11° 34' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 11"
Satürn
Balık
17° 47' 52"
Uranüs
Boğa
23° 14' 23"
Neptün
Balık
29° 19' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 34"
Lilith
Başak
25° 02' 59"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>