Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün onun tarafından yine sürekli aranabilirsiniz. İlişkinin ilk başlardaki coşkusunu yaşamaya bakmalısınız. İçinizdeki, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip karamsarlığın anlaşılır bir dayanağı yok..

Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi saptamış olmanız gerekiyor. Bu görüşme,ilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekinmeniz gerekmiyor.

Para sıkıntınızı, belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirebilirsiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşmesi dileği umuda dönüşebilir.

Yapmacık davranışlara karşı verdiğiniz tepkiyi aşırılığa kaçırdığınız şeklindeki eleştirilerin altında, bu davranışlara tepkisiz kalışın size duyduğu kızgın hayranlık var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün istemediğiniz tartışmaların içine sokulabilirsiniz. Genelde barışçı, uzlaşmacı kişiliğinizin bazı durumlarda ortaya koyduğu agresiflik, bu tartışmalarda tehlike arz edebilir. Akşam bir çözümsüzlüğünüzle ilgili olarak, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Onlarla bir şeyleri paylaşma ihtiyacınız, son günlerde sınırlarda gibi.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk yarısında Ay 01:26-12:31 saatleri arasında boşlukta ilerliyor olacak. 12:31 itibariyle İkizler burcuna geçen Ay, aşk hayatınız ve çocuğunuz ile ilgili konuları gündeminize getirebilir. Partnerinizle birlikte daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Şansınızın da açık olduğu bir günde olacaksınız. Fakat bugün herkesi etkisi altına alacak Mars-Uranüs kavuşumu bu şansı biraz gölgeleyebilir. Koç burcunda saat 09:27 itibariyle kesinleşen bu durum günün tamamında ani gelişmeler yaşayabileceğinizi gösteriyor. İnsanlarla kurduğunuz iletişimde agresif olabilirsiniz. Hemhayatınızda hem eğitim hayatınızda ummadık durumlar yaşayabilirsiniz. Kardeşleriniz veya akrabalarınızla ilgili beklenmedik bir gelişme yaşayabilirsiniz. Elektronik aletlerinizi prizde bırakmamaya dikkat edin. Patlayıcı, tehlikeli durumların yaşanabileceği bir zaman diliminde olacağız. Sevgiler, Astromeri

13 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha iyisini ulaşmak isteyeceksin!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Paranın değerini bilen burçlardan birisin. Senin bu tarafını iyi bilen yakın çevrenden birinin yardımına ihtiyacı olabilir. Borç para vererek bir nebze de olsa arkadaşını rahatlatabilirsin. Bugün bulunduğun mevkiden daha iyisine ulaşmak için yoğun bir istek duyabilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişi akşam yemeğine davet edebilir. Çocukları olan bir Kova burcuysan, yurtdışı ve bazı sertifika programlarıyla ilgili konular üzerine araştırmalar yapabilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, kapsamlı bir proje için teklif alabilirsin. Özellikle yurtdışı bağlantılarını güçlendirecek bu teklife çok heyecanlanacaksın. Son zamanlarda geçmeyen baş ağrılarıyla uğraşıyorsan, profesyonel destek almanda fayda var.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin karşılığını bulurken ihtiyacınız olan kaynaklara artık daha rahat ulaşabileceğinizi sizlerde bugün gözlemleyebilirsiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Daha rahat risk alacağınız zamanlar içindesiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kopmalar yaşanabilir. Bu nedenle güven arayışı içinde olabilirsiniz. Zevk aldığınız konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğrenme isteğiniz her dem sürmekte ancak öğrendiklerinizi hayata geçirme noktasında tereddütte kalabiliyorsunuz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir kişisel gelişim imkanları tanıyan; hedeflerinizi ve iletişim biçiminizi dönüştüren önemli olayların tesirindesiniz. Bugün direnç nediyle akışı bozulan konularla yüzleşebilirsiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayatta katılmanız gereken birden çok organizasyon, günlük hayat akışınızda zorlanmanıza neden olabilir. Uyku düzeninizde aksaklıklar meydana gelebilir. Aynı anda pek çok insana laf anlatmakla öfkeli bir yapıya bürünürsünüz. Mide asitlerine ve yanmalarına dikkat edin. Gazlı içecekler, aşırı alkol tüketimi ve kızartmalardan kaçınmanızı tavsiye ederiz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz son derece yüksek tempoda geçecektir. Bu durum, sizi de kabuğunuzdan çıkarıp eyleme geçirecektir ama aynı zamanda stres de yaratabilir. Sakinleşmenizi sağlayan bir faaliyet bulmalı, gerildiğinizde kendinizi rahatlatmalısınız.

13 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 13' 37" R
Ay
Yay
11° 50' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 10"
Venüs
Koç
26° 56' 38"
Mars
Balık
27° 11' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 28"
Satürn
Balık
16° 16' 47"
Uranüs
Boğa
22° 09' 36"
Neptün
Balık
28° 48' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 19"
Lilith
Başak
22° 58' 21"
True Node
Koç
15° 30' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>