Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kararların Konusunda İradelisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğiniz birinin sevgisi sizi şaşırtabilir. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz size sarılabilir ve sizden ekstra kucaklaşma ve ilgi isteyebilir. Çocuğunuzla iletişi kurmak için zaman ayırmaya çalışın ve onunla biraz oyun oynayın. Ya da eşiniz/seviglinizin canlı enerjisi ile karşılaşabilir, birlikte özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Telefonu kapatıp "Rahatsız Etmeyin" modunu açın ve mum ışığında biraz vakit geçirin.

Bugün, olumsuz alışkanlıkların üstesinden gelmek için iyi bir gün. Belki son zamanlarda çok fazla kahve içiyorsunuz. Sisteminiz, bütün bu kafeini emmekten biraz yıpranmış olabilir. Ya da belki de diyetiniz çok şekerlidir. Belki günlük beslenmenize daha fazla dikkat etmelisiniz. Rutininizde küçük bir değişiklik yapın, büyük kazançları göreceksiniz.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Duyguların adeta alev alabilir ve büyük bir dram yaratma peşinde olabilirler. Muhtemelen de yağmurlu bir gün için sakladığın gizli olaylardan güç alacaklar. Zihnin verileri toplayan ve işleyen bir bilgisayar gibi adeta. Doğru zaman gelene kadar onlar hakkında dosyaların olduğunu belli etmiyorsun. Bu noktada, resmi tamamlamak için tamı tamına doğru bir bilgiyle ortaya çıkmayı başarıyorsun.Günün tüm çoşkunluğu ve keşmekeşliği arasında, biraz sakinleşip yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Gezip gördüğünüz yerler ve öğrendiklerinizle gurur duyarken, henüz gitmediğiniz yerler ve deneyimlemedikleriniz konusunda da mütevazi olun. Geçmişten aldığınız dersler sizi fazlasıyla tatmin edici bir geleceğe götürecek. Sizi aşağı çektiğini düşündüğünüz meselelere çok kafa yormamanızda fayda var. Hiçbir şeyin ışığınızı söndürmesine izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, doğru noktalara odaklanmayı başaracak ve istediğiniz adımları atabileceksiniz. Kişisel hedeflerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Gerekli olanları yerine getirmeyi başardığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var. Düşündüklerinizi yavaş yavaş gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdikleriniz, eviniz ve aileniz için harcamalar yapabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız gündemde olabilir. İç huzuru var etme, iç huzuru koruma adına çaba sarf edecek, beklentilerinize odaklanacaksınız.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına dair kararları kendin vermek isteyebilirsin. Özel yaşamındaki bazı değişiklikler seni bu kararı almaya itiyor. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan senden hoşlanan kişinin mesajını alabilirsin. Evinde fazla geldiğini düşündüğün eşyalarını kaldırmak istiyorsun. Kendine ferah bir alan oluşturabilirsin.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi duygusal hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Hobilerinizle ruhunuzu beslemeye çalışarak günü tamamlayabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para durumunuz üzerinde daha fazla düşünme gereği duyabilirsiniz. Ancak daha gerçekçi ve kontrollü olmak gerekiyor.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunacağınız her yer size oldukça keyif verecek. Keşif ve şehrin sokaklarında bulunmak, dışarda olmak için uygun bir gün.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muazzam bir zafer veya korkunç bir başarısızlık noktasında olduğunuzu hissedebilirsiniz. Her iki durumda da, bu zamanı şimdiye kadar yaptığınız bir kutlama olarak görmeniz önemli. Gerektiğinde değişiklikler yapın ve önümüzdeki birkaç ay boyunca ilerlemenizi yeniden değerlendirmeye devam edin.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Emir almak ve size hükmetmeleri canınızı sıkabilir. Zıt fikirde olanlar kişilere karşı, kendi savunmanızı yapmalı ve sakince biraz daha beklemeyi bilmelisiniz. 

13 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz son derece yüksek tempoda geçecektir. Bu durum, sizi de kabuğunuzdan çıkarıp eyleme geçirecektir ama aynı zamanda stres de yaratabilir. Sakinleşmenizi sağlayan bir faaliyet bulmalı, gerildiğinizde kendinizi rahatlatmalısınız.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin arkadaş çevresinden hoşlanmıyorsunuz. İş hayatınızda karşınıza çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Çok mantıklı bir insan olduğunuz için çevrenizdeki insanlar sizinle konuşmayı tercih ediyor.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki yanlış anlamaları artık yok etmelisiniz. Beraberliğinizle ilgili olmayan sorunlarınızı da partnerinizden gizlemekten kaçınmanız gerekiyor. İş yerinde yaşayacağınız olayların akışı sizi canlandıracak. Fakat, aynı zamanda biraz telaşlı ve tedirgin olacaksınız. İstekleriniz giderek artıyor. Kendinize olan güveniniz de yükselecek. Olumlu duygular içine girmeyi başaracaksınız. Harcama dürtülerinizi bir süreliğine de olsa frenlemeniz gerekiyor. Endişeleriniz yüzünden bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 24' 50" R
Ay
Başak
16° 43' 59"
Merkür
Koç
17° 14' 40"
Venüs
Koç
18° 19' 21"
Mars
Balık
21° 46' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 46"
Satürn
Balık
15° 36' 55"
Uranüs
Boğa
21° 46' 12"
Neptün
Balık
28° 34' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 03"
Lilith
Başak
22° 11' 49"
True Node
Koç
15° 37' 27"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>