Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dağınık Değil, Planlısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevgilinizin rahatlaması adına, bazı özel ilişkilerinizi sınırlamayı düşünmüyorsunuz. Bu tavrınızın arkasından bazı savunmalar ve ikna çabaları daha kolay gerçekleşebilir.

Hemen her hafta sonu kent dışına kaçma isteğiniz, kışın bastırmasıyla sizi yeni arayışlara sokabilir. İş hayatınızın üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı tatil günlerinde yok etmek istiyorsunuz.

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Size yönelik sürprizler olabilir. Yakın çevrenizdeki hoşlukları fark edebilmeniz, belli konuları zihninizden atabilmenize bağlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini yorgun ve halsiz görebilirsin. Buna rağmen günlük işlerini ihmal etmemelisin. Sıkıntılı durumlarda yardım istemekten çekinmemek senin için önemli olacak. Yanındaki insanların yardımı iyi hissetmeni sağlayabilir.

13 Şubat 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün sağlığınıza odaklanmak için biraz zaman ayırın. Bir süredir aksattığınız kişisel bakımınız için harekete geçebilir, yüz maskesi, manikür pedikür gibi işlemler hatta belki de spa'ya giderek kendinizi şımartabilirsiniz. Yeni çalışma haftası başlamadan önce kendinizi şarj etmelisiniz.

13 Şubat 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına müdahale etmek isteyen kişilere karşı sert tarafını göstereceksin. Fikir önerilerine açıksın ama kimsenin bunun ötesine geçmesine müsaaden yok. Maddi konularda dağınık bir şekilde davranmak yerine planlı hareket edeceksin. Bir süredir görüşmediğin kişileri sosyal medya hesabından çıkaracaksın.

13 Şubat 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabırsız olabilirsiniz. Yakın çevrenize karşı tahammül seviyeniz düşecektir. İletişiminizi sınırlı tutmaya çalışabilirsiniz. Ama bu durum sizin yalnız kalmanıza sebep olabilir lütfen içsel huzursuzluğunuzu başkalarına yansıtmayın.

13 Şubat 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sağlık ve düzen gerektiren konulara özen göstermelisiniz. Küçük de olsa kazalar gündeme gelebilir. Aceleci olmamalısınız.

13 Şubat 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizi ne kadar iyi yaptığınızın herkesçe görülmesi ve taktir edilmesi sizi de sevgi dolu ve güler yüzlü yapabilir. Bir an önce kendinizi toparlayarak işinizle...

13 Şubat 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, doğru noktalara odaklanmayı başaracak ve istediğiniz adımları atabileceksiniz. Kişisel hedeflerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Gerekli olanları yerine getirmeyi başardığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var. Düşündüklerinizi yavaş yavaş gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

13 Şubat 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş, sağlık veya finans dünyanızdaki hedeflere odaklanıyorsunuz. Günün ilk yarısında kararlar kolay alınmaz ve bir şeyleri beklemek en iyisi olabilir. Hangi sorunları çözmediğinizi görme olasılığınız daha yüksek olduğundan, yıkıcı veya düzensiz duygulardan çok şey öğrenebilirsiniz. Gün daha net ilerliyor. İtibarınızı ve genel değerinizi geliştirmek için güçlü bir zaman. İç dünyanızda daha fazla rahatlık ve anlam buluyorsunuz.

13 Şubat 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Bugün birçok renkli olay yaşayabilirsiniz. Enerjik ve yaşama sevinciyle dolusunuz. Sıra dışı ilişkileriniz ve flörtlerinizle enerjinizi ortaya koyabilirsiniz.

13 Şubat 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

13 Şubat 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün evde yapmanız gereken rutin işlerinizle ilgilenirken bir yandan da sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. İlişkinizle ilgili gerginlikler de olabileceğinden yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

13 Şubat 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki yanlış anlamaları artık yok etmelisiniz. Beraberliğinizle ilgili olmayan sorunlarınızı da partnerinizden gizlemekten kaçınmanız gerekiyor. İş yerinde yaşayacağınız olayların akışı sizi canlandıracak. Fakat, aynı zamanda biraz telaşlı ve tedirgin olacaksınız. İstekleriniz giderek artıyor. Kendinize olan güveniniz de yükselecek. Olumlu duygular içine girmeyi başaracaksınız. Harcama dürtülerinizi bir süreliğine de olsa frenlemeniz gerekiyor. Endişeleriniz yüzünden bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

13 Şubat 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 22' 11" R
Ay
Başak
04° 06' 35"
Merkür
Koç
17° 45' 54"
Venüs
Koç
17° 00' 13"
Mars
Balık
20° 56' 55"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 06"
Satürn
Balık
15° 30' 34"
Uranüs
Boğa
21° 42' 41"
Neptün
Balık
28° 32' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
20° 00' 18"
Lilith
Başak
22° 04' 42"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 19/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>