Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin düzgünlüğü küçük, küçük sorunları göz ardı etmenize neden olmamalı. Gösterilen gayretler tek taraflı değil. Bazı çabaları küçümser tavırlar, sorunları büyütebilir.

Sürpriz fırsatlarla yepyeni planlar içine girebilirsiniz. Yakın günlerde oldukça sevineceğiniz görüşmeler, umutlu randevuları getirebilir. Sakin ve tokgözlü yaklaşımlarla çok kazançlı çıkabilirsiniz.

Birileriyle tartışmalı para ilişkileriniz var, sıkı pazarlıklar etmeniz gerekecek. Para sorunlarınız gerilerde kalabilir. Birkaç fırsatı iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

İradenizi ortaya koyarak bazı şeyleri düzeltebilirsiniz. Bundan kaçınmanız çok anlaşılır bir inatçılık değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size önceden verilmiş olan bir söz, bugünlerde yerine getirilebilir. Gecikmiş bu söze karşı yaptığınız küçük anlaşmada, beklentilerinizin ötesinde kazanımlara hazır olun. Bir dostluk konusunda, daha fazla yapacağınız şeyler var. Önceden planladığınız bir alışverişi iptal etmeye yönelebilirsiniz, ama. birçok şeyi bu alışverişe bağlı olarak planladığınızı unutmamanız gerekiyor.

14 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Çocuğunuzla ilgili konular gündeminizde olabilir. Sizden daha fazla ilgi istediğini görebilirsiniz. Tesadüftür ki bugün sizlerin aşk konularının önem kazandığı bir gün. Tam da bugüne denk gelmesi güzel sürprizler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Mars 13:51 itibariyle Boğa burcuna giriş yapıyor. 31 Mart'a kadar ailenize enerjinizi harcayabilirsiniz. Ailenizde sağlık problemi olan birisi varsa ona destek olmanız gerekebilir. Fikirlerinize ihtiyaç duyulan zamanlarda olabilirsiniz. Bugün 14 Şubat sevgililer günü Kova veya yükselen Kova iseniz, ilişkide ilk aradığınız şey özgürlüktür. Size karışmayan, fikirlerinizi sorgulamayan bir partner tam size göredir. Farklı kişiliğiniz aşk hayatınızda da sıradan şeylerden hoşlanmamanıza sebep olur. Herkese alınan hediyeler sizi cezbetmez. Sizi yansıtan daha marjinal şeyler hoşunuza gider. Seversiniz fakat belli edemeyebilirsiniz. Bazen duygusal olsanız da o ilişki mantığınıza uymuyorsa sizin için bitmesi an meselesidir. Size romantik mi yoksa zeki bir partner mi sorusu sorulsa zekiyi seçersiniz. Bazen cümle kurmadan tek kelimenizle bile sizi anlayan biri olsun istersiniz. Partnerinizle hayatı keşfetmek istersiniz. İlişkiniz için en önemli tavsiye fazla gerçekçi tutumunuz karşı tarafı kırabilir. Bir şeyi eleştirirken ya da akıl verirken karşı tarafa bunu dobra dobra söylemeniz kırıcı olabilir. Bazen aklınızdakileri çözmek için kendinizi dünyaya kapatabilirsiniz. Sizi seven birinin olduğunu da unutmamalısınız. Kendinizi tamamen aşka vereceğiniz günler sizinle olsun. <3 Sevgiler, Astromeri

14 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İtiraflar kafanı karıştıracak!Mücadele gezegeni Mars, bugün burç değiştiriyor. Günlük işlerini yoluna koyarken öğleden sonra özellikle enerjik davranabileceğin bir gündesin. Duygusal olarak oldukça hareketli bir gün geçirebilirsin. Kulağına gelen söylentilere önem vermemen başkalarına karşı zayıf görünmek istememenden kaynaklanabilir. Özel sektörde çalışan bir Kova burcuysan, işlerin rutin ilerlemesinden bunalıp ani kararlar alabilirsin. Her ne kadar hareketli ve kendini daha iyi ortaya koyabileceğin birhayali içinde olsan da mecburiyetler elini kolunu bağlayabilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinin bazı aile bireyleriyle tanışabilirsin. Tüm bunlarla birlikte bugün yakın arkadaşından gelecek itiraf kafanı epey karıştıracak.

14 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve ailevi konularınız gündemde olabilir. Yer değişimi yapmak istiyorsanız bununla ilgili fırsatlar sizleri heyecanlandırıyor olacak.

14 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade edeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Aşk gündeminize gelebilir. İletişimden kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Bazı konuları yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra zevk aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Davranışlarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlarınızı verirken dikkatli hareket etmelisiniz. Çok geç dememek için birikimlerinize sahip çıkmalısınız.

14 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyer hayatınızı değiştirecek, büyük bir patlama etkisi yaratmanızı sağlayacak insanlar çevrenizde geziniyor. Çevrenizdeki insanlardan destek almaktan çekinmemelisiniz. Maddi anlamda sürpriz gelişmeler, sürpriz yeni anlaşmalar söz konusu olabilir.

14 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farkındalığınız harekete geçiren önemli bir gündesiniz. Gün boyu sert söylemlerden kaçınmak ifadenin gücünün farkında olmak önemli. Yenilenme arzunuz gerçekleşiyor.

14 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihninizi konsantre ederek pek çok konunun derinine inebilir, yeni projelerinize hayat katabilirsiniz. Bugünden itibaren Boğa burcuna yerleşen Mars, ev içi ilişkilerinizde iletişim kurarken sizi zorlayacak. İnatçı ve dik kafalı bir yapıya bürünmeyin. Aile bireylerine elinizden geldiği kadar sevecen ve sağduyulu yaklaşmaya çalışın. Ev değiştirmek gündeme gelebilir.

14 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgi ilişkilerinizdeki hoş gelişmeler, günün ana temaları olabilirler. Partnerinizle bugün yaşadıklarınız, ileride anlatacağınız güzel anıları oluşturabilirler. Ancak, ileride anı anlatmak yerine maddi sorunlarla uğraşmamak için, masraflarınıza dikkat edin.

14 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 54' 11" R
Ay
Akrep
11° 53' 15" R
Merkür
Koç
16° 01' 01"
Venüs
Koç
24° 00' 01"
Mars
Balık
25° 20' 25"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 18"
Satürn
Balık
16° 03' 29"
Uranüs
Boğa
22° 01' 32"
Neptün
Balık
28° 43' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 05"
Lilith
Başak
22° 42' 28"
True Node
Koç
15° 37' 13"
Son Güncelleme : 24/04/2024 17:41

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>