Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde beslediğiniz duyguları daha anlaşılır yöntemler geliştirerek sergileyebilirsiniz. Kendiliğinden bir şeylerin anlaşılmasını boşuna bekliyor olabilirsiniz.

Bazı çıkış arayışlarınız bugünlerde netice verebilir. Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızda az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu sorun, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek.

Para konularında oto kontrole inanıyorsunuz, ama karakteristik özellikleriniz size bu olanağı pek vermiyor. Maddi darlıklarınızda bazı kapılarınızın olması, sizi rahatlatıyor.

Bugünlerde yorucu sosyalliklerden uzak durmanızda yarar var. Akşama size gelecek olan konuklarınızdan ilginç haberler alabilirsiniz. Bunları birer dedikodu olarak değerlendirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızdaki küçük doyumları ilk fırsatta değerlendirmelisiniz. Çevrenizdeki girişimci insanların başarıları, sizi kendi başınıza bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırıyor. Esasında geniş biri olarak tanınmanıza rağmen, son günlerde bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz.

15 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük çoğunluğunda Ay İkizler burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili konularda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Öğlen saatlerinde Ay'ın Güneş ile olumlu açısı size şans getirebilir. Bugün işlerinizi yapmak için öğleni tercih edebilirsiniz. Olumlu sonuç alabilirsiniz. 15:48-17:02 saatleri arasında Ay boşlukta olacak. Aşk hayatınızda attığınız adımlar sonuçsuz kalabilir. Karşı taraftan bir cevap alamayabilirsiniz. 17:02'den sonra Ay Yengeç burcuna giriş yapıyor olacak. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

15 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öncülük ediyorsun!Haftanın songününde ev ile alakalı bekleyen işlerini bitirmen zaman isteyecek. Sakin ruh halini korumak için plan yapmaya ne dersin? Motivasyonunun yüksek olacağı bugün yaptığın her işte fark yaratabilir, ileriye dönük kalıcı adımlar atabilirsin. Hedefine yönelik atacağın her adımı tüm ayrıntısıyla planlayacaksın. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, aceleci davranmak istemeyerek piyasaya göre hareket edeceksin. Evli bir Kova burcuysan, eşini biraz ilgili göstermeye ne dersin. Ailedeki dengeler yüzünden aranızda sorun yaşanabilir. Bugün aynı zamanda sosyal açıdan kendini daha cesur hissedeceksin. Bir araya geleceğin arkadaşlarınla katılacağın aktivitelere öncülük edeceksin.

15 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gelişen olaylara karşı duygusal yaklaşabilirsiniz. Mantık ve duygularınız arasında önemli bir karar vermek zorunda kalırsanız bu mutlaka mantıklı olmalıdır.

15 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizin ilerlemesinde sıkıntılar olabilir. Toparlamak istediğiniz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlere kişisel yeteneklerinizi katacağınız zamanlar var. Öğleden sonra ailevi konular gündeme gelebilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

15 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara ve olaylara bakış açınız değişebilir ancak burada sizi rahatsız eden herhangi bir durum yaratılmayacak.

15 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova burcu kendinize ait soru işaretleriniz var. Bazı konularda ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Gelecek tüm parlaklığına rağmen size bulanık geliyor. Elinize bir fener de alsanız göremeyeceksiniz. Çünkü karanlık ve sisler sizin içinizde. Önce içinizdeki karışıklığa son vermeniz gerekiyor. Bunun içinse güzel bir tatile ihtiyacınız var.

15 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ifadede seçicilik önemli. Sürekli karar değiştirip duygularınızı dengelemezseniz uzun vadeli kırgınlıklar artabilir. Öğleden sonra ailevi hassasiyetler olası.

15 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken rutin işlerinize ışık tutacak. Kadınlardan destek alarak pek çok işi aynı anda halledebilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Fazla yağlı, ağır yiyeceklerle bünyenizi yormayın. Hazımsızlık çekebilirsiniz. Deniz kenarında yürüyüş bugün iyi gelir.

15 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütçenizi zorlayacak olmayı bile göze alarak seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Bu karar, ileride ikili ilişkilerinizi geliştirmeniz, yeni ilişkiler kurmanız veya sosyal fırsatlar yakalamanız gibi sonuçlar vererek, çeşitli faydalar görmenizi sağlayabilir.

15 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 20' 57" R
Ay
Başak
03° 51' 48"
Merkür
Koç
17° 46' 33"
Venüs
Koç
16° 58' 40"
Mars
Balık
20° 55' 57"
Jüpiter
Boğa
21° 19' 49"
Satürn
Balık
15° 30' 27"
Uranüs
Boğa
21° 42' 37"
Neptün
Balık
28° 32' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
20° 00' 14"
Lilith
Başak
22° 04' 34"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 19/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>