Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sakinliğini Koruyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Parasal konularda biraz özgür olmanız önemli. Korkularınız yaşam kalitenizden daha fazlasını etkiler ve bundan sevdikleriniz de güçlü bir şekilde etkilenir. Güvende olma isteğiniz sebebiyle kendinizi her türlü endişe ve maddi kısıtlamaya maruz bırakıyorsunuz. Bu konuda üzerine derinlemesine düşünün. Paranız olmazsa daha az mı saygı göreceğinize inanıyorsunuz?

Bugün ne kadar güçlü olduğunuza şaşıracaksınız! Siz yetkili bir kadınsınız! Bazı 'maço"arkadaşınız sergileyeceğiniz otokontrol ve özgüven karşısında alt olacaklar. Sanki artık hiçbir şeyden korkmuyor gibisiniz. Şaşırtıcı değil! Sizi engelleyen sıkıntılardan kurtulduktan sonra, enerjiniz patlayacak!

Bugün başka biriylebirliği içerisindeyseniz, güzel şeyler yapabilirsiniz. Bazen sessiz bir ortamda olmak isteyebiliyorsunuz. Çok bağımsız bir insansınız ve yalnız kalmak size iyi geliyor. Bir şeyler konusunda zorluk yaşasanız bile, yardım istemek sizi rahatsız ediyor. Bugün bu tabunuzu yıkmaya çalışmalısınız. Bir arkadaşınız size çok faydalı tavsiyeler verebilir. Ya da bir şeyleri düzeltmek adına adım atabilir. Dışardan gelen yardımlara açık olun.

Bugün adeta insanlara bakıcılık yapıyormuşsun gibi hissedebilirsin; çünkü huysuzluk ve öfke insanların sunduğu şeyler olabilir. Belli başlı meseleler düdüklü tencere etkisi gösterebilir; ve ateşli gezegenler de işlerin alevlenmesine sebep olabilir. Yapabildiğin kadar barışçıl bir tavır sergile. Olayların ortasına çekilmemeye çalış.Yakın zamanda, kendinde gördüğün negatif imajı kırmaya yardımcı olacak biriyle tanışabilirsin. Sen de herkes gibi değerlisin. Bunu anlamanı sağlayacak kişi seni, en ufak negatif yoruma karşı olan ultra hassaslığından da kurtarabilir. Sana bir yardım eli uzanıyor. Hemen yakala!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınız hakkında düşünmek üzere iyi bir ara vermeyi hakediyorsunuz. Kendiniz ve istekleriniz üzerine düşünmeye ihtiyacınız var. Yaptığınız şeye ara vermek biraz zor olabilir ancak kendi içinize dönüp bakmaya ihtiyacınız var. Etrafınızdaki bazı şeylerin değişmesi gerektiğiniz düşünüyorsanız, son zamanlarda hayatınıza yön veren şeyler hakkında daha çok düşünmelisiniz.

15 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayal gücünüz ve sezgi düzeyiniz özellikle yüksek. Bugün, özellikle yeni projeler ve para konusunda kalbinize güvenin. Bunu mantık yoluyla çözmeye çalışmayın; her şeyin size gelmesine izin vermek en iyisidir. O zaman bu konuda ne yapmanız gerektiğini düşünmek için mantığı kullanın!

15 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne istediğin gibi bir başlangıç yapmış olmasan da günün devamını kendi istediğin gibi planlayarak modunu yükseltmek istiyorsun. Bugün gireceğin ortamlarda seni gerek tavırları gerekse konuşmaları ile heyecanlandıracak insanlarla tanışabilirsin. Motivasyonunun yükseldiğini düşünebilirsin. Bugün alışverişe çıkıp sevdiğin şeyleri alıyorsun. Maddi anlamda zorlanmamak için kontrollü olmanda fayda var. İlişkisi olan bir arkadaşının sevgilisi ile yaşadığı stresli süreç senin de yaşantına yansıyabilir. Ona her konuda yardımcı olmak istiyorsun.

15 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öğle saatlerinde kariyer alanında bir gerilim / endişe sizi bekliyor. Yumuşak atlatmaya bakın

15 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

15 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz var ise ilişkinizde seviye atlama konuşmaları gündeme gelebilir. Ailenizle sevgi dolu paylaşımlarda bulunacaksınız. Keyfiniz oldukça yerinde...

15 Şubat 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınızın peşinde olabilirsiniz. Ancak ani ve beklenmedik tepkilerden uzak durmalısınız. Otorite konumunda kişilerle ilişkiler özen gerektirebilir.

15 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birinden uzun zamandır hoşlanmanıza rağmen bu kişiye karşı duygularınız konusunda hiçbir zaman dürüst olamadınız. Bugün cesaretinizi toplayıp büyük konuşmayı yapma zamanı.

15 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcundaki seyahatine devam edecek. Kariyerinizle ve toplum önünde çizdiğiniz imajla ilgili konular gündeminizde olacaktır.Ay ve Jüpiter etkileşimini kendinize yeni kariyer hedefleri koyarak değerlendirebilirsiniz. Spiritüel konularla ilgilenmekten keyif alırsınız.

15 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütçenizi zorlayacak olmayı bile göze alarak seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Bu karar, ileride ikili ilişkilerinizi geliştirmeniz, yeni ilişkiler kurmanız veya sosyal fırsatlar yakalamanız gibi sonuçlar vererek, çeşitli faydalar görmenizi sağlayabilir.

15 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aklınıza takılan konuları ucu açık bırakmayın. Bazı konuların aklınıza düşmesinde bazı sebepler var. Soru işaretlerinizin üstüne gidin. Birçok Kova burcu eski sevgili ile barışabilir, yeniden ilişkiye başlayabilirler. Maddi kazanç kapılarınız adım adım açılıyor. Arkanıza yaslanın ve gelişmelerin tadını çıkarın.

15 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; hem fiziksel hem de ruhsal olarak enerjin düşük olmasıyla birlikte bugün biraz dinlenmek isteyebilirsin. Aynı zamanda finansal açıdan desteklendiğin bir gündesin ama plan aşamasında kalmalısın. Herhangi bir yatırım yapmadan, anlaşma imzalamadan veya bir yere para göndermeden önce tüm detaylara dikkat etmelisin.

15 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 31" R
Ay
Akrep
27° 03' 37"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 30' 22"
Mars
Balık
26° 17' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 15"
Satürn
Balık
16° 10' 19"
Uranüs
Boğa
22° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 46' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 18"
Lilith
Başak
22° 50' 35"
True Node
Koç
15° 34' 09"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>