Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Mücadeleden Kaçmıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün sevdiğiniz birinin sevgisi sizi şaşırtabilir. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz size sarılabilir ve sizden ekstra kucaklaşma ve ilgi isteyebilir. Çocuğunuzla iletişi kurmak için zaman ayırmaya çalışın ve onunla biraz oyun oynayın. Ya da eşiniz/seviglinizin canlı enerjisi ile karşılaşabilir, birlikte özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Telefonu kapatıp "Rahatsız Etmeyin" modunu açın ve mum ışığında biraz vakit geçirin.

Bugün, olumsuz alışkanlıkların üstesinden gelmek için iyi bir gün. Belki son zamanlarda çok fazla kahve içiyorsunuz. Sisteminiz, bütün bu kafeini emmekten biraz yıpranmış olabilir. Ya da belki de diyetiniz çok şekerlidir. Belki günlük beslenmenize daha fazla dikkat etmelisiniz. Rutininizde küçük bir değişiklik yapın, büyük kazançları göreceksiniz.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Duyguların adeta alev alabilir ve büyük bir dram yaratma peşinde olabilirler. Muhtemelen de yağmurlu bir gün için sakladığın gizli olaylardan güç alacaklar. Zihnin verileri toplayan ve işleyen bir bilgisayar gibi adeta. Doğru zaman gelene kadar onlar hakkında dosyaların olduğunu belli etmiyorsun. Bu noktada, resmi tamamlamak için tamı tamına doğru bir bilgiyle ortaya çıkmayı başarıyorsun.Günün tüm çoşkunluğu ve keşmekeşliği arasında, biraz sakinleşip yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Gezip gördüğünüz yerler ve öğrendiklerinizle gurur duyarken, henüz gitmediğiniz yerler ve deneyimlemedikleriniz konusunda da mütevazi olun. Geçmişten aldığınız dersler sizi fazlasıyla tatmin edici bir geleceğe götürecek. Sizi aşağı çektiğini düşündüğünüz meselelere çok kafa yormamanızda fayda var. Hiçbir şeyin ışığınızı söndürmesine izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının başarısızlıkları cesaretini kırmasın. Girdiğin yolda, karşına çıkabilecek potansiyel engeller konusunda seni uyaran tabelalar görebilirsin. Fakat bu direksiyonu kırıp geri dönmen ve hayallerinden vazgeçmen gerektiği anlamına gelmiyor. Belki biraz yavaş gitmeli veya yeni bir yol keşfetmelisin. Her ikisinde de, seni hedeflerine ulaştıracak sabırı gösterebilecek bir yapıdasın.

13 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zihninizin keskin ve delici olduğunu göreceksiniz. Odaklanmış ve düzenli kaldığınızdan emin olun. aşkalarına karşı açıklığınızın ve inanılmaz hassasiyetinizin en büyük hediyeleriniz olduğunu unutmayın. Gücünüzü kendiniz için refah yaratmak için kullanın, ancak bunu başkalarına zarar vermeden veya manipüle etmeden yapın.

13 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zorluklara karşı daha fazla mücadeleye hazır olduğunu hissediyorsun. Girdiğin ortamlarda dikkati üzerinde çekebilir, işssizsensahibi olmak için belli fırsatlar yakalayabilirsin. Ailenin yaşadığı bir problem karşısında pratik çözümlerle onlara yardımcı oluyorsun. Onların takdirini kazanmak motivasyonunu arttırıyor. Kendi işini kurmak isteyen bir Kova burcuysan, karşılaşacağın yeni fırsatları yatırımlarının yönünü değiştirebilir. İlişkisi oan bir Kova burcuysan, sevgilinin kariyer anlamında yaşadığı sıkıntılara karşı ona destek olabilirsin.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınız veprojelerinizle ilgili güzel gelişmeler ve başlangıçlar oluşabilir. Gündelik yaşamınızı değiştirmek istediğiniz planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde görüşmelerin yoğun olduğu zamanlar olabilir. Ticari anlaşmalar yapabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar var. Keşfetmek ve anlamlandırmak için yolculuklar planlayabilirsiniz. Gün içinde etrafınızdaki kişilerle düşüncelerinizi paylaşmak size iyi gelecektir. Akşama doğru keyifli konular söz konusu.

13 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyen ilişkileri bırakmak için uygun bir gün. Size faydası olmayan şeylere ısrarla tutunmak uzun vadede sizi planlarınızdan alıkoyabilir...

13 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rekabetçi bir doğanız olması diğer insanların size kolaylıkla hayran duymasına sebep oluyor. Bununla beraber kıskançlık ortamı da ortaya çıkabiliyor. Kötü kalpli insanlardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Din, inançlar ve felsefe konuları ön planda olacaktır.Ay ile Satürn arasındaki sert etkileşim inançlarınızla ilgili konularda kafa karışıklığı yaşayabileceğinizi gösteriyor. Yurt dışıyla ilgili konular sık sık gündeme gelecektir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz son derece yüksek tempoda geçecektir. Bu durum, sizi de kabuğunuzdan çıkarıp eyleme geçirecektir ama aynı zamanda stres de yaratabilir. Sakinleşmenizi sağlayan bir faaliyet bulmalı, gerildiğinizde kendinizi rahatlatmalısınız.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendiniz için yaptığınız yatırımların karşılığını alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ne yaparsanız yapın, kendinizi önceliklendirmeyi ihmal etmeyin. Değerlisiniz ve bu değeri herkesin görebileceği zamanlardan geçiyorsunuz. Maddi anlamda bazı hayal kırıklıklarınız olsa da genel anlamda şanslı bir dönemdesiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; gün içerisinde düşünce ve planlarına karşı sert tepkiler alabilir ve muhalif insanlarla ufak tefek sürtüşme yaşayabilirsin. Diğer taraftan rutinin dışına çıkarak aksiyon almak isteyecek, yaşam enerjini yüksek tutacak sosyal ortamları tercih edeceksin. Keyifle geçen seyahatin ardından yeni bir yaşam görüşünü benimsemen mümkün.

13 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 39' 04" R
Ay
Terazi
26° 13' 13" R
Merkür
Koç
16° 11' 07"
Venüs
Koç
22° 24' 57"
Mars
Balık
24° 20' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 30"
Satürn
Balık
15° 56' 11"
Uranüs
Boğa
21° 57' 13"
Neptün
Balık
28° 41' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
20° 15' 38"
Lilith
Başak
22° 33' 54"
True Node
Koç
15° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>