Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Başarılısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Her bir adım attığınızda, şans ve mutluluk yanınızda olacak, bu yüzden her detaya takılmayın. Bu, ne yapmanız gerektiğini öğrenme amaçlı bir şeyleri ekstradan düşünmek için harika bir gün. Yapmanız gereken şeylerin listesine hayatınızdaki dengeyi korumaya yardımcı olacak eğlenceli etkinlikleri eklediğinizden emin olun.

Bugün, tarzınızın başkasınınki ile çatıştığını görebilirsiniz. Bu belki durumları agresif bir şekilde ele alan bir otorite figürü, ya da çok utangaç ve pasif bir meslektaşınız olabilir. Başkalarının yeteneklerine karşı kendi yeteneklerinizi ölçebilirsiniz. Güçlü yönlerinize ve allah vergisi taraflarınızın farkına varmak iyidir, sadece çok kibirli veya eleştirel olmayın çünkü, olumsuz bir tutum geri tepebilir!

Bugün tüm finansal giişimleriniz iyi yönde ilerleyecek. Yeni birgirişimine atılmayı düşünüyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bugün idealortağınızla tanışmanız muhtemel. Rutin işinizi yapmaya devam ederken bir yandan da gözünüzü kulağınızı dört açın. Hayatınızda ihtiyacınız olan özel kişiyle ne zaman tanışacağınızı bilemezsiniz. Arkadaşlarınızla akşam biraz sosyalleşebilirsiniz.

Negatif bir alışkanlığından kurtulmaya karar vermiş olabilirsin. Hayatını iyileştirmek ve sağlığına daha özen göstermek istiyorsun. Sigarayı bırakabilir, alkolden ve ağzına yerleşmiş kötü sözlerden uzaklaşabilirsin. Ya da spor salonuna yazılıp yeni bir egzersiz programına başlayabilirsin. Beslenmeye dair de bakış açın değişecektir. Kendine en uygun beslenme tarzını bulmak üzere bir araştırmaya girişeceksin. Seni negatif alışkanlıklarından uzaklaştırıp yenilerine adapte edebilecek bir uzmana da danışabilirsin.Eğer hala bir aileye sahip olacak kadar şanslıysanız, ebeveynleriniz bugün hayatınızda çok güçlü bir şekilde var olabilir. Eğer yakınlarda yaşıyorlarsa onları ziyaret edebilirsin. Onlarla akşam yemeği yemek ve en son haberleri paylaşmak için iyi bir zaman olabilir. Ya da daha uzakta yaşıyorlarsa onlarla telefonda konuşabilirsin. Şimdi seni özlüyor olabilirler, bu yüzden onları görmezden gelmeyin! Onlarla yeniden bağlantı kurmak için bazı espriler ve bazı komik hikayeler anlatın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini tez canlı hissediyor olabilirsin ve dışarı çıkıp görünür olmak konusunda epey arzulusun; fakat görev ve sorumlulukların seni engelliyor. Önemsediğin birisi senden bir iyilik yapmanı isteyebilir -her ne kadar yardım etmek istemesen de edeceksin. Öfkeni yansıtma, sadece işi hallet ve kişinin teşekkürlerini kabul et. Akşam ise, yıldızların altında uzun bir yürüyüşe çık.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün negatif düşüncelerden ve negatif ortamlardan uzak kalmaya gayret edin. Finansal konularda şans ve şanssızlıklarla daha fazla karşılaşabilirsiniz. Bankacılık işlerinde dikkat.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer planlamanı yeniden gözden geçiriyorsun. İş yerinde üzerinde çalıştığın projenin başarıya ulaşması, kendine duyduğun güvenin artmasına yardımcı olacak. Son günlerde karşına gelen birçok konuda başarıya ulaştın. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, kısıtlandığını düşünmen, sevgilinle tartışmalara neden olabilir.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne gergin duygularla başlayabilir ve çevrenize karşı  istenmeyen davranışlarda bulunabilirsiniz. Öfkenizi dönüştürmeyi öğrenmelisiniz. Üzerinizdeki stresi spor yaparak atabilirsiniz. 

16 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular huzursuzluk çıkarabilir. Öğle saatlerinde sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Çıkış noktası bulamayacağınızı düşünebilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha enerjik olabilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sevginizi sevdiklerinize gösterdiğiniz ve onları mutlu ettiğiniz bir gün geçirebilirsiniz. İç huzurunuz işinide de başarı getirecek.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

16 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni ilişkiler kurmak için biraz daha hevese ihtiyacınız var.  Bir ortaklık ya da anlaşma halinde olanlar şartlarını tekrar gözden geçirmek isteyebilir. Romantik hayatınız ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız zorunda kalabilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Bugün derin konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz. 

16 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki aşkı ve tutkuyu ateşleyecek bir şeyler yapın. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında almaya başlayacaksınız. Bugün meditasyon yaparak rahatlamayı deneyebilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öğrenme ihtiyacınızın yüksek olduğu bir gün. Bildiğiniz konuları daha da pekiştirmek isteyebilirsiniz.İhtiyacınız olan araştırma ve inceleme yönlerinize, yeni bir heyecan katabilirsiniz.Çevrenizdeki gelişen olaylara doğru bir yaklaşımla eleştiri getiriyorsunuz. Onların savunma şekli canınızı sıkılmasına neden olabilir

16 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 22' 17"
Ay
Akrep
14° 33' 32"
Merkür
Koç
26° 03' 58"
Venüs
Balık
20° 37' 07"
Mars
Balık
04° 20' 49"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 32"
Satürn
Balık
13° 12' 36"
Uranüs
Boğa
20° 37' 29"
Neptün
Balık
27° 46' 44"
Plüton
Kova
01° 48' 47"
Chiron
Koç
18° 44' 48"
Lilith
Başak
19° 42' 28"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:51

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>