Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı başıboş bırakmalısınız. Onları kontrol etme çabanız pek sonuç vermeyebilir. Gün boyu onu düşünüp akşam birlikte çıkmanın yollarını arayacaksınız.

İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da, başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En akla yatkın kararı vermek zorundasınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir.

Bir miktar paranızı değerlendirme arzunuz, güven duyduğunuz insanlarla ilişkilerinizi yoğunlaştırabilir. Aile içindeki bazı para meseleleri bugünlerde çözüme açık.

Bazı konularda çekingenliği bırakıp daha atak davranmanızda yarar var. İpler başkaların eline bırakmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatinizi tek bir noktaya odaklamanız, sorun yaşatan bir konunun tamamını değerlendirebilmenizi engelliyor. Oysa oldukça ilgi çekici ayrıntıları yakalamanız çok mümkün. Bu sıralar kararlı bir görüntü vermenizde belli yararlar var. İletişim trafiğiniz birdenbire artabilir ve birden çok konuyla aynı sırada ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

16 Şubat 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 08:15 Ay-Neptün zorlu görünümüyle Salı gününe adım atıyoruz. Aşka ne kadar açık, değişime ne kadar hazırlıklı biri olsanız da, değerlendirmelerde bulunmadan kararlar vermeyiniz. Sosyal ve iletişime dönük Kovalar için biraz huzursuzluk, gergin konuşmalar söz konusu olabilir. Saat 19:10 Ay-Satürn karşıtlığı, ilerisi adına düşünmek ve sorumluluklarımızın farkında olarak aşk hayatımızı ve toplumsal ilişkilerimizi gözden geçirmemiz lazım. Plan ve projelerimizin alt yapısını sağlamlaştırmamız, seçeneklerimizi artı ve eksi yönleri hesaba katarak ele almamız faydalıdır. Hayalci olmamak lazım. Farkındalık önemli. Sorunlar, engeller, bazı kişilerle görüş farklılıkları yaşanabilir. Bu durumlarda dinlemeyi bilmek, konuştuğumuza dikkat etmek gerekir. Saat 23:31 Ay-Uranüs olumlu görünümü, duyguların sizi esir almasına izin vermeden gerçekçi bir şekilde durumu görebilmenizde destekleyicinizdir.  İlişkinizle alakalı bir konuda sıkıntınız varsa, partnerinizle konuşurken, onun yanıtlarını iyice dinleyiniz. Gün boyunca kolaylıklar yanınızda olsun. Arzu edilen gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

16 Şubat 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenizin sizden destek beklediklerini bildiğiniz halde, olayların dışında yaşamak gibi bir takıntınız var. Duygusal ilişkinizde karşılıklı beklentiler içinde olmanız, ikinizi de farklı bir şekilde etkiliyor. Siz gizlilikten hoşlanmadığınız için; onunda aynı davranışlar içinde olmasını istemeniz, karşı tarafı pozitif bir şekilde etkileyecektir.

16 Şubat 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değiştiremeyeceğiniz konularda stres yaşamanın size bir faydası olmayacaktır. Öfke, pişmanlık veya geçmişle bağlantılı duygular gelecek başarılarınızı olumsuz etkileyebilir. Kazançlarınızı arttırmanıza yardım edecek olumlu değişiklikler yapmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün İkizler burcundaki Ay'ın diğer gezegenlerle zor açıları olması normalde oldukça akıcı iletişim trafiğinde olacağımız, bilgi alışverişlerine açık, yeni haberler alacağımız, eğitim, bilişim, yayıncılık veya seyahatler başlıklı konuların ağırlık kazandığı bir günde olmamıza rağmen öğle civarında ve akşam saatlerinde işlerin istediğimiz hızda ilerlemeyeceğine veya istediğimiz sonuçları almamızın geçici de olsa zor olabileceğine işaret ediyor. Sabah saatlerinde ise, yanıltıcı etkiler var, hayalci yaklaşımlar içerisine girebiliriz. Geceye doğru tıkanıklıklar aşılıyor hızlı bir iletişim trafiği, türlü hoşluklar devreye giriyor yeniden. Sürekli akan haberler günün yoğun geçmesine neden olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

16 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı olduğunuz konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gelecekle ilgili hayallerinizi somutlaştırmak isteyebilirsiniz. Bu sizi biraz zorlayabilir. Düşünsel konularda sürekli fikir değiştireceğiniz bir gündesiniz. Sabitlenmekte zorlanabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

16 Şubat 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın geçmişte bir kişi hakkındaki yaptığınız konuşmalardan dolayı pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Özür dileyerek bu hatayı gidermeye çalışın.

16 Şubat 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tutamadığınız sözlerini yerine getirme, kırdığınız kalpları tamir etme zamanı. Sevdiklerinize biraz vakit ayırarak ilişkilerinizde yaralarınızı kolayca sarabilirsiniz. Gereksiz masraflardan kaçının.

16 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oldukça hareketli, aşk ve romantizm dolu bir gün geçireceksiniz. Çevre sorumluluklarınız sizi kısıtlayabilir. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz yoğun olacak, sıkıntılarınızı paylaşacaksınız.

16 Şubat 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özelikle çocuklarınızla meşgul olmanız ve onlarla hoş vakit geçirmeniz için uygun bir gündesiniz. Sözel beceri gerektiren tiyatro, oyunculuk ve yazarlık gibi konuları kapsayan hobilerinize eğilebilir, merakınızı tatmin etmek amaçlı araştırma konularına yönelebilirsiniz. Sevgilinizle yüzeysel bir iletişim halinde olmamaya özen göstermelisiniz. Genel olarak ise; bugün, Ay İkizler burcunda seyahat edecek. Yazmak istediğiniz yazılar, e-postalar, rapor, mektup, proje veya mesajlar varsa gayet dinamik bir zihinle bu tip iletişim işlerinin başına oturabilirsiniz. Müşteriler, arkadaşlar, öğretmen ve öğrenciler, satıcılar, aracılar, komisyoncular, ticari ortaklar veyayaptığınız kişilerle bağlantıya geçerek akıcı bir diyalog içinde olabilirsiniz. Merkür, Kova burcunda olduğu için iletişim çabuk, net ve yerinde olacaktır. Değişik konulara odaklanarak günümüzü monotonluktan kurtarabiliriz.

16 Şubat 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili günlük olarak uğraşmanız gereken konular, karşınıza küçük sürprizler çıkartabilirler. Gelişmelere, anlık kararlarla müdahale etmekten kaçınmazsanız, ufak aksaklıkları istemeden de olsa büyütmekten kurtulamayabilirsiniz.

16 Şubat 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 15' 15" R
Ay
Akrep
29° 09' 15"
Merkür
Koç
15° 59' 24"
Venüs
Koç
25° 42' 41"
Mars
Balık
26° 24' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 34"
Satürn
Balık
16° 11' 15"
Uranüs
Boğa
22° 06' 13"
Neptün
Balık
28° 46' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 52"
Lilith
Başak
22° 51' 42"
True Node
Koç
15° 33' 39"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>