Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı başıboş bırakmalısınız. Onları kontrol etme çabanız pek sonuç vermeyebilir. Gün boyu onu düşünüp akşam birlikte çıkmanın yollarını arayacaksınız.

İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da, başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En akla yatkın kararı vermek zorundasınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir.

Bir miktar paranızı değerlendirme arzunuz, güven duyduğunuz insanlarla ilişkilerinizi yoğunlaştırabilir. Aile içindeki bazı para meseleleri bugünlerde çözüme açık.

Bazı konularda çekingenliği bırakıp daha atak davranmanızda yarar var. İpler başkaların eline bırakmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatinizi tek bir noktaya odaklamanız, sorun yaşatan bir konunun tamamını değerlendirebilmenizi engelliyor. Oysa oldukça ilgi çekici ayrıntıları yakalamanız çok mümkün. Bu sıralar kararlı bir görüntü vermenizde belli yararlar var. İletişim trafiğiniz birdenbire artabilir ve birden çok konuyla aynı sırada ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Yengeç burcunda ilerleyen Ay, sağlığınızla ve çalışma ortamınızla ilgili konulara vurgu yapabilir. Sabah uyandığınızda bitkin olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili de kafanızda soru işaretleri olabilir. Erken saatlerde gelirinizi ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Öğle sonrasına ilerlediğimizde zorlu açılar altına giriyoruz. 17:24'te Ay-Venüs karşıt açısı sonrasında Ay-Satürn açısı netleşiyor. Bu zaman diliminde sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Üstüne düşmediğiniz bir problem nüks edebilir. Çalışıyorsanızarkadaşlarınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Evcil hayvanınıza da dikkat etmeniz geren bir dönemdesiniz. Sevgiler, Astromeri

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı çevrelere katılıyorsun!Ay, bugün duygusal bir burçta hareket ediyor. Sosyallikten uzaklaştığını düşündüğün bugün hayatını yeniden aktif hale getirmek, evin dışında vakit geçirmek isteyebilirsin. Bugün gireceğin farklı ortamlar sende hiç tanımadığın insanlarla iletişime geçme isteği uyandırabilir. Uzun zamandır etrafındaki insanlarla uğraşmaktan çok sıkıldın. Artık yenidünyalar keşfedip, yeni hayatlara dâhil olmak istiyorsun. Haklısın da... Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Kova burcuysan, hayatına yeniden biri girsin isteyeceksin. Bir süredir zaman ayıramadığın aktivitelere zaman ayırmak isteyebilir, arkadaşınla gideceğin bir etkinliğe bilet almak isteyebilirsin. Bugün elektrikle ilgili kesintiler, bozulmalar yaşayabilirsin.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniliklere açık olmanız gereken bir gündesiniz. İletişimsel gücünüz oldukça yerinde olacak. Otoriter figürlerle bir araya gelebilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Yengeç'te ilerleyen Ay, günlük işlerinizi daha çok düzene sokabileceğinizi anlatıyor. Aynı zamanda sanatsal uğraşlarla da ilgilenebilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde ilgilendiğiniz konulara ve sevdiklerinize zaman ayırmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde ise çevrenizde size yardımcı olan kişilerden yardım almaktan çekinmemelisiniz. Şifa, arınma, temizlik gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklınıza takılan konuları ucu açık bırakmayın. Bazı konuların aklınıza düşmesinde bazı sebepler var. Soru işaretlerinizin üstüne gidin. Birçok Kova burcu eski sevgili ile barışabilir, yeniden ilişkiye başlayabilirler. Maddi kazanç kapılarınız adım adım açılıyor. Arkanıza yaslanın ve gelişmelerin tadını çıkarın.

16 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu özgürleşme ve koşulların dışına çıkma arzunuz yüksek. Bir süredir yoğunlaşan içsel öfke yerini yenilenmeye bırakıyor. Hareket halinde olmak faydalı olur.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat ediyor. Mesai arkadaşlarınızla aranızda aniden anlaşmazlık çıkabilir. Onlarla iyi geçinmeye çalışın. Hayat paylaştıkça güzel. Negatif konular ruhunuzu sıkar. İş nedeniyle tanıştığınız insanlarla kalıcı dostluk kurabilirsiniz. Sindirim sisteminizi fazla yormayacak gıdalar tüketmeye özen gösterin.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili günlük olarak uğraşmanız gereken konular, karşınıza küçük sürprizler çıkartabilirler. Gelişmelere, anlık kararlarla müdahale etmekten kaçınmazsanız, ufak aksaklıkları istemeden de olsa büyütmekten kurtulamayabilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 57' 49" R
Ay
Akrep
25° 24' 25"
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
25° 20' 36"
Mars
Balık
26° 10' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 25"
Satürn
Balık
16° 09' 35"
Uranüs
Boğa
22° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 45' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 51"
Lilith
Başak
22° 49' 43"
True Node
Koç
15° 34' 32"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>