Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Düzene Giriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugünle ilgili bir şey, sizi kendinizi savunmaya zorluyor olabilir. Bu sevdiğiniz bir gün! İnsanların, işinize ve çevrenizdeki insanlara renk katabilme yeteneğinizi takdir etmesini seviyorsunuz. Bugün çok duygusal bir deneyim sonrasında, bir yakınınıza rehberlik etmek zorunda kalabilirsiniz. Doğuştan gelen samimiyetinizi korumaya çalışın...

Otorite figürleriyle güçlü bir ittifak kurabilirsin. Bir patronunuz ya da bir yöneticiniz varsa, belki şu an kendinizi onlarla daha sağlam bir ilişki kurarken bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi dile getirin ve amirinizin sıkı çalışmalarınız hakkında bilgi sahibi olduğundan emin olun. Daha iddialıysanız, daha büyük başarılara giden yola koyulabilirsiniz. Eğer kendi işinizi yönetiyorsanız, şimdi etkili müşterilerle ağ kurabilirsiniz.

Kendinizi bir şeylere adama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu profesyonel veyahayatınzla ilgili olabilir. Fakat bu konuya biraz fazla hızlı bir şekilde atlayabilirsiniz. Şu anda, bir şeyler sizi verdiğiniz sözleri tekrardan düşünmeye itiyor. Bu bir daha tek başınıza sözler vereceğiniz anlamına geliyor, daha ziyade partnerizle ortak bir karar alabilirsiniz.

Herhangi bir şey hakkında özgür düşüncelere sahipsin. İnsanlar sana at gözlüğü takabileceklerini düşünerek yanılıyor. Şüpheli yaklaştığın şeyleri insanların sana kabul ettirmeye çalışmasına izin verme. İçinde, derinlerde bir yerde aslında neye inanman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Öyleyse düşüncelerini açıklamaktan çekinme. Özgürlük senin için çok önemli ve sağlıklı bir yaşam tarzının temeli; ve insanların da bu hissin senin için ne ifade ettiğini bilmelerini önemsiyorsun.Bugün, kimlik arayışınıza odaklanan bir döngünün ilk günü. Hiç şüphe yok ki bugün, kim olduğunuzu sergileyip kendinizi savunmanız beklenecek. Son iki aydır kendinize sorduğunuz soruların ardından, bir gelişme kaydetmenin vakti geldi çattı! Korkunuzun size gem vurmasına izin vermeyin. Peşinden gidin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda, kendinde gördüğün negatif imajı kırmaya yardımcı olacak biriyle tanışabilirsin. Sen de herkes gibi değerlisin. Bunu anlamanı sağlayacak kişi seni, en ufak negatif yoruma karşı olan ultra hassaslığından da kurtarabilir. Sana bir yardım eli uzanıyor. Hemen yakala!

16 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İnsanlar sizin onlara yol göstermenize ihtiyaç duyuyor. Bugün dikkat çekici rüyalar görebilirsiniz. Sabah bütün ailenizi birlikte görmek isteyebilirsiniz. Mutlu giden evliliğiniz sizi psikolojik anlamda güçlü hissettiriyor. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir gün geçireceksiniz.

16 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün tamamında evinle ilgili konularla meşgul olabilirsin. Odanın ve dolabının çok dağınık olduğunu düşünüyorsan baştan aşağıya bir düzenleme gayretine giriyorsun. Sonrasında dip köşe bir temizlik de cabası olacaktır. Bugün annenle yapacağın bir telefon konuşmasında gerilsen de herkesin aynı düşünmediğini bugün daha iyi anlıyorsun. Bugün dosyalarını düzenlerken önemli belgelerini kaybetmemeye dikkat etmelisin. Evli bir Kova burcuysan, eşinle maddi konuda belli konuşmalar yapabilirsin.

16 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Siz merhametli olunuz merhamet ediniz fakat asla kimseden merhamet beklemeyiniz. Çünkü merhametsizler daha çok kendileriyle ilgilendikleri için onlara gerçekleri anlatabilmek daima zordur.

16 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

16 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tüm iyi niyetiniz ve isteğinizle ikinci şansı vermeye istekli olabilirsiniz. Maddi yönden kaynaklarınızın genişlediğini ve bereketinizin arttığını görebilirsiniz.

16 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinizle ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili alacağınız haberler kendi geleceğiniz konusunda sizi endişeye düşürebilir. Her zaman bir B planına sahip olmanızda fayda var.

16 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars bugün itibariyle Oğlak burcunda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki günlerde bilinçaltınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Kendinizi psikolojik olarak güçlendirmeye yönelik adımlar atabilir, psikolojik destek alabilirsiniz. Ay'ın Yay burcunda seyahat edeceği bugün sosyal olmaktan keyif alırsınız.

16 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili günlük olarak uğraşmanız gereken konular, karşınıza küçük sürprizler çıkartabilirler. Gelişmelere, anlık kararlarla müdahale etmekten kaçınmazsanız, ufak aksaklıkları istemeden de olsa büyütmekten kurtulamayabilirsiniz.

16 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Mars'ın burç değiştirmesiyle birlikte bilinçaltınızdaki hareketlilik artıyor. Bu dönemde sezgileriniz, rüyalarınız epeyce yorucu olabilir. Maddi düzlemde ise dalgınlık ve ihmal sonucu kazalara dikkat etmelisiniz.

16 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova: Son birkaç günün sıkışık enerjilerinden sıyrılarak; daha dinamik ve pozitif hissedeceğin bir atmosferde bulunabilirsin. Dostlukların kazandığı bugün de açık yüreklilikle dile getireceğin duyguların tamda istediğin mesajları içerebilir. Önümüzdeki süreçte enerjinin seyri düşük olsa da içsel savaşlarını sonlandırabilir, geçmiş konuları kapatıp şifalanabilirsin.

16 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 20' 36"
Ay
Akrep
14° 12' 39"
Merkür
Koç
26° 03' 03"
Venüs
Balık
20° 35' 01"
Mars
Balık
04° 19' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 11"
Satürn
Balık
13° 12' 25"
Uranüs
Boğa
20° 37' 24"
Neptün
Balık
27° 46' 40"
Plüton
Kova
01° 48' 45"
Chiron
Koç
18° 44' 42"
Lilith
Başak
19° 42' 17"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>