Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Haksızlıklarla Başa Çıkıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişiyi daha fazla tanımak ve aranızdaki duruma bir isim koymadan güzel vakit geçirmek önceliğin olacak. Eğer hoşlandığın birisi yoksa bugün yeni bir kişi karşına çıkabilir.

Birlikte çalıştığınız bir arkadaşınızteklifi alabilir. Üstelik de uzak bir semtte. Bu sizin işle ilgili bütün olumlu duygularınızı tersine çevirebilir. Neyse ki bu olumsuz duygular geçici olacak. Arkadaşınız için ise belki de hayatının fırsatı. Onu desteklemenizde yarar var.

Bugün parasal konularda önemli bir başarı elde edebilirsin. O yüzden ufak tefek şeylerle değil, senin için önemli ve büyük olacak bir şeyle ilgilenmelisin. Böylece kazancın istediğin gibi olacak.

Zihinsel olarak kendini daha iyi ve daha dengede hissetmek istiyorsan kendine daha fazla vakit ayırmalısın. Meditasyon, nefes egzersizleri ve gerektiği noktada doktor müdahalesi, kendini daha iyi hissetmene sebep olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğun durumları analiz etmek ve yeni kararlar almak için güzel bir gün. Elde edeceğin yeni bilgileri dikkatle değerlendirebileceksin. Bu durum, geleceğin için çok daha güzel kararlar almanı sağlayacak.

16 Şubat 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygularıyla sorumluluklarını ayırabilen, hayattaki birçok şeye profesyonel bakabilen birisiniz. Ancak bazen de duyguların sesine kulak vermek gerekebilir. Sevdiğiniz bir kişi, size duygularını anlatan bir konuşma yapabilir. Onu anlamaya çalışmalısınız.

16 Şubat 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş ile bugün arasında kıyas yapıyorsun. Bu senin sorunlar ile baş etme yöntemlerinde değişiklik yapana neden olabilir. Sebepsiz yere yapılan haksızlıklarla baş etmek zorunda kalabilirsin. Duygusal ruh halin bugününü zorlaştırırken, kendini ifade etmek de zorlanabilirsin. Yolda karşılaşacağın eski bir dostunu görmek sana iyi gelecektir.

16 Şubat 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgilenmeli ve birçok küçük ayrıntıyla uğraşmaktan vazgeçmelisiniz. Bunalmamak için odaklanmış ve düzenli kalmanız önemlidir. Kendinizi her zamankinden daha yaratıcı hissedebilirsiniz, bu nedenle yaratıcı uğraşlar için zaman ayırdığınızdan emin olun.Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin.

16 Şubat 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular, başkaları için yapacağınız hizmetlerde olabilir. Sizi meşgul eden konular öğleden sonra dağılabilir. Yaşadığınız olayları kabullenmek sizi rahatlatabilir. Bazı olaylar farkındalığınızı yükseltebilir. Maddi konularda dikkatsizlik olabilir.

16 Şubat 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin size yaşattığı duygusal baskıyı ısrarla görmekten kaçması sizi bir hayli gergin bir ruh haline sokabilir ve bu durum uzun zamandır devam eden ve bir türlü çözüme kavuşturamadığınız bir problem yüzünden yaşanabilecek tartışmalara davetiye çıkarabilir. Birlikte olduğunuz insanın anlayıştan uzak ve saldırgan tutumu ile karşılaşabilirsiniz. Sabırlı davranın ve gerçeklerle yüzleşmekten korkmayın. İçinizde biriktirdiğiniz rahatsızlıkları sakinliğinizi muhafaza ederek konuşmalı ve yaşadığınız problemin ikiniz tarafından çözüme kavuşturulmasının gerekliliğini ısrarla ifade etmelisiniz. Bunu bugün yaptığınızda birçok sorunu aşabilmiş olmanın huzurunu yaşayabilirsiniz.

16 Şubat 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlar seni strese sokabilir. Bu süreçte tepkiler vermemek için kendini ekstra kontrol etmen gerekecek. Biraz insanlardan uzaklaşmanın yollarını arayabilir, iletişimi azaltabilirsin.

16 Şubat 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başka birinin güç oyununu durdurmak bugün size acil görünebilir. Muhtemelen duygusal manipülasyona işaret eden herhangi bir şey değil, ciddi ve mantıklı bir yaklaşım havasındasınız. Yine de, tamamen mantığa dayalı olmayan her şeyden kaçınmak muhtemelen imkansızdır. Sizi rahatsız eden her şeye sadece hayır derseniz, yoğun direnişe rağmen sınırı korumak için gereken çaba aslında başka bir şey yapmanızı engelleyebilir. Bu rahatsız edici enerjiye karşı değil, onunla çalışmanın bir yolunu bulun.

16 Şubat 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Hırslı yönlerinizi ve duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz.

16 Şubat 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

16 Şubat 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İş, kariyer hayatınızla ilgilenmek ruhunuza iyi gelecektir. Ayrıca hastane gibi durumlar gündeminize gelebilir. İletişimde bazı sorunlar yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca kendinizle ilgili önemli kararlar almanızı tavsiye etmiyorum. Güzel bir gün dilerim.

16 Şubat 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki sorunların ortadan kalkması sizi mutlu ediyor. Bu birliktelik için fazlasıyla emek verdiniz ve karşılığını görmenin güzelliğini yaşıyorsunuz. İş münakaşaları canınızı sıkabilir ve çözmek için bir hayli enerji harcamak durumunda kalabilirsiniz. Zeka ve birikimlerinizi doğru bir biçimde kullanarak olumlu sonuçlar elde etmeniz mümkün. Geliriniz azaldı ama harcamalarınızı bir türlü azalmıyor. Yediklerinize ve miktarına dikkat ederseniz, çok çabuk kilo verebilirsiniz.

16 Şubat 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 04' 05" R
Ay
Başak
12° 33' 22"
Merkür
Koç
17° 24' 28"
Venüs
Koç
17° 53' 09"
Mars
Balık
21° 30' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 54"
Satürn
Balık
15° 34' 49"
Uranüs
Boğa
21° 45' 02"
Neptün
Balık
28° 34' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
20° 02' 49"
Lilith
Başak
22° 09' 28"
True Node
Koç
15° 36' 58"
Son Güncelleme : 19/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>