Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sosyalliğe Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2022, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla karşılıklı oturup ilişkiniz hakkında sağlam bir biçimde konuşmanız gerekebilir. Kalp kırmadan anlaşmanın yolunu bulmak ilişkinin gidişatı için önem kazanacak. Yapıcı kalmaya çalışmalısın.

Son derece yaratıcı bir devreden geçiyorsunuz. Yaratıcılığınızı yeterince geliştirebileceğiniz ilişiklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yeni arayışların size kazandıracağını hissediyorsunuz. Bu hissiniz sizi yanıltmayacak.

Yenifikirleri ve yeni girişimler seni bekleyecek bugün. Kurmak için düşündüğün işleri yakın arkadaşlarınla paylaşıp onlardan da destek alabilirsin hatta. Adımlarını sağlam attıkça güzel şeyler daha çabuk gelebilir bugün.

Hareketsizliğine bir son vermen gerekecek. Tembellikten uzak durman gerek! Yeni egzersizler denemek sana fayda edebilir, var olan günlük rutinini kuvvetlendirmek daha fazla etki edebilir. Aktif bir hayat sana çok daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski bir arkadaşla görüşüp çok keyifli bir zaman geçirmen olası bugün. Bu görüşmenin sonuçlarını kontrol etmeye çalışmak yerine her anından keyif almaya çalışman en doğrusu. Günü olduğu gibi yaşaman gerekecek.

17 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zirveye ulaşmak için yeterince hırslı olmadığınızı düşünen herkes, ay tutulmasının etkisiyle yaptığınız hareketlerden sonra tekrar düşünecektir. Şimdi, onları etkilemek için başarısız olamayacak bir şey yaparak dikkatlerini çektiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sakin kalmak senin için önemli bir durum. Çünkü aceleciliğin nedeniyle çeşitli eleştiriler alabilirsin. Sosyal görüntün ile dikkat çekeceksin. Kendini yorgun hissetsen de bugün farklı ortamlara girip, yeni insanlarla tanışmak isteyebilirsin. Evli bir Kova burcuysan, evdeki eksikleri tamamlamak için eşinle birlikte alışverişe çıkabilirsin.

17 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden uzak kalmak istedikçe onların sizinle ilgilenmesi tahammül seviyenizi zorlayacaktır. İnsanların sizin ruh halinizi anlamasını beklemek yerine yalnız kalma ihtiyacınızın olduğunu dile getirerek kendinizle baş başa kalmak için onlardan zaman isteyin.

17 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili planlar yapacağınız, aktif ve enerjik bir gündesiniz. Yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. Sabah saatlerinde çalışma arkadaşlarınızla fikir ayrılığı yaşamanız mümkün. İş hayatınızda alacağınız destekler ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Akşam saatlerinde sosyalleşmek için organizasyonlar yapabilirsiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Borç enerjisini mümkün olduğunca üzerinizde biriktirmemeye çalışın. Bunu yapmak yerine harcamalarınızı ötelemek çok daha sağlıklı olacaktır.

17 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Partnerinizle ilgili, konuşulması gereken bir sorun varsa, şimdi tam sırası. Sırf ilişkiyi dengede tutmak için bunu ertelemeyin. Tadınız kaçmasın diye duygusal gerilimi de tek başınıza sırtlanmayın. İşler kolay ilerlesin diye gerçeklerden kaçmanın kimseye en ufak bir faydası dokunmaz. Kendinize, çevrenizdeki insanlara ve hislerinize karşı tamamen dürüst olun.

17 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tatlı konuşmanın bugün geri tepme potansiyeli var, bu yüzden bunun yerine dürüstlüğe odaklanmanız daha iyi olur. Hayatınızın ana yapılarının, belki de size yakın olan diğerlerini de etkileyecek şekilde değişmekte olduğu açık olabilir, o yüzden kabul edin. İnsanlar, olan bitenden memnun olmasalar bile, olan bitene sahip olduğunuz için size saygı duymalı. Herhangi bir kargaşadan gerçekte olduğunuzdan daha fazla sorumlu olarak görülebilseniz de altından kalkacaksınız.

17 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Takıntılı yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıyasınız. Kardeşlerinizin sizin yardımınıza ihtiyacı olacağı bir gün içindesiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sosyal hayatınız epey hareketli olabilir. Yeni kişilerle tanışacağınız ortamlara katılabilirsiniz. Havada flört enerjisi de var. Yalnızsanız tanışacağınız kişilerden biriyle yakınlaşabilirsiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostlarınızla bir arada olmak için uygun bir gün. Bazı eski arkadaşlarınızı özlediğinizi hissetmeniz ve onları aramanız için, size iyi bir fırsat olacak. Bugün, parasal olaylarınızı mantıklı bir yaklaşımla çözerek, arkadaşlarınızla bir arada olabilirsiniz. Entelektüel ortamları sevdiğiniz için, organizasyon yaparak, bu tür yerlere gidebilirsiniz.

17 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>