Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu sefer hamle yapmak için çok fazla düşünmeyin.

Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor.

Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız. Kendinizi unutmuş sevdikleriniz için harcamaya başlamış gibisiniz.

Bugünlerde en ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya, dışardan değerlendirmeye gayret göstermelisiniz. Kendinizi uzman gibi gördüğünüz problemlerle sık karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır biriktirdiğiniz özel işlerinizi yapmanız için önemli bir fırsat bugün elinize geçebilir. İhmal etmezseniz önemli bir yükten kurtulacaksınız. Sevdikleriniz kendinizden emin ve cana yakın tavırlarınızdan çok hoşlanıyorlar. Bugün yakınlaşma fırsatını bulduğunuz birisi size uzaktan yanlış bir izlenim verdiğinizi söyleyebilir.

17 Şubat 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 17 Şubat - 12 Mart tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Venüs dönemi genel olarak çevresel ilişkilerde, aşk hayatınızla ilgili konularda, paylaşım ve yenilik anlamındaki gelişmelerde şanslı bir zamanın işaret eder. Özgürlüğünüz, bireylik duygunuz, insanlarla olan irtibatınız, kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtmanız mümkündür. Arkadaşlarınızla paylaşım, çevrenizle temasınız bu süreçte ön plandadır. Fikir paylaşımlarında bulunmak, sosyal medyada güçlenmek, değişime açık bir yüreklilikle katılmak sizin için kolaydır. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Sürpriz fırsatlarla karşılaşırsınız. İdeallerinizi gerçekleştirmek arzunuz yoğunlaşır. İnsanlar sizi ilgiyle takip ederler. İlgi çekici bulunursunuz. Düşünülmemiş, sıra dışı işler, uğraşılar, hobiler, kültürel faaliyetler, çocuklarla ilişkiler bu dönemde etkilidirSaat 05:02 Ay-Jüpiter görünümü, düşündüğünüz bazı işlerin mutlaka yeniden ve etraflıca ele alınmasını gerektiriyor. Hesabı bilirseniz, sıkışmazsınız. Genel olarak bu görünüm zamanı hoşça geçirmenizi sağlayıcıdır. Tabii ki, siz olumlu düşünmeye gayret ederseniz.Saat 18:37-21:24 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bir mesele üzerinde düşünmek, neler eksik veya tamam diye tespitlerde bulunmak mümkündür. Eğer nişan, nikah veya sözlenme gibi bir ciddi durum söz konusuysa, bu saatlerde tarih belirlemek yanlış olur. Aşk evinizde etkili olacak boşluk hali, yeni bir buluşma, biriyle tanıştırılma, randevu belirlemek, anlamında sakıncalıdır.Ay-Yengeç burcu seyir etkinliği Saat 21:24 itibariyle başladığında, sizi hiç kimsenin eleştirmesine veya yönlendirmesine izin vermediğiniz gibi, kendi değerlerinize öylesine sahip çıkarsınız ki, yanlış veya  sizi  haklı gösterecek sözler sarf edebilirsiniz.Güven dolu yarınlar hepimizin olsun. Gönlümüzden geçenler bize eş olsun dileğimle,

17 Şubat 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sistemli hareket ettiğiniz müddetçe, hedeflerinizi belli bir noktada yaklaşacaksınız. İskelet sisteminizi yormamalısınız.

17 Şubat 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde faydalı değişiklikler yapabilirsiniz, ama bu amaçla oldukça mücadele etmeniz gerekebilir. Günlük rutin akışınızda olumlu değişiklikler yapacağa benziyorsunuz. Eğer bu anlamda liderlik rolüne soyunmanız gerekiyorsa, çekinmeyin ve işlerin istediğiniz hale bürünmesi için, ipleri ele alın bir an önce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kova burcuna geçen Venüs, Mart ayının ikinci haftasına kadar, aşk hayatımız veya arkadaşlık ilişkilerimizde kendimizi farklı ve özgür şekilde ortaya koymamızı sağlayabilir. İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak. Partneriniz sevgiliniz olduğu kadar en iyi arkadaşınızsa sorun yok demektir. Grup aktiviteleri, ekip çalışmaları için de uygun bir zaman diliminde olacağız. Bugün sabah saatlerinde aynı an da çok fazla işle uğraşmak veya aynı an da çok fazla mesaja cevap vermek, telefona geri dönmek durumunda olmamız dağılmamıza neden olabilir. Ancak, bunun dışında haber akışının hızlı olduğu, destekleyici desteklere açık, yeni gelişmeler ve haberlerin gündemde olabileceği bir gündeyiz. Olumlu olanakları, fırsatları ve koşulları en iyi şekilde değerlendirmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Şubat 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz ortamlar oluşabilir. İşlerinizle ilgili planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için para harcamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerin üzerine gidip, sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz.

17 Şubat 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAPACAĞINIZ yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle bir çok ortak çalışmaya girip kazançlı çıkacaksınız.

17 Şubat 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

17 Şubat 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilere her zamankinden daha fazla önem verecek ve vakit ayıracaksınız. Alışverişe çıkmak ve kendinize bakım yapmak için son derece uygun zamanlardasınız. Hayatınız sosyalleşiyor.

17 Şubat 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla keyifli iletişiminiz bugün de devam etmekte. Akşama kadar sözel meraklarınızı tatmin edecek sanatsal hobileri bitirmeye çalışmalısınız. Zira akşam biraz olsun kendinizi toparlayıp rutin işlerle ilgilenebilirsiniz. Yahut sıcak ev ortamınızda evcil hayvanınız varsa onunla meşgul olup streslerinizden arınabilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay saat 17:37'de boşluğa girecek ve 22:30'da Yengeç burcuna geçiş yapacak. Akşam saatlerine kadar Ay İkizler etkisini yaşamaya devam edeceğiz. İletişim konularında daha yavaş ilerleyebiliriz. Elimizdeki işleri tamamlamakta, dikkat ve odaklanma gerektiren işleri daha sonraya ertelemekte fayda var. Ay‘ın Yengeç burcuna geçtiği geç saatlerde evde vakit geçirmek, ailemizle birlikte olmak ve evimizle ilgili işlere ağırlık vermek isteyebiliriz. Bol sıvı tüketimini ihmal etmemeliyiz.

17 Şubat 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence ve rahatlama isteğiniz ile yaratıcılığınızın artması, dikkatinizi toplamak konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanı sosyal çevreniz içine sokmaya çalışırken zorlanmanız, kafanızı iyice karıştırabilir.

17 Şubat 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 18' 40"
Ay
Akrep
26° 16' 10"
Merkür
Koç
26° 31' 03"
Venüs
Balık
21° 47' 39"
Mars
Balık
05° 05' 12"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 35"
Satürn
Balık
13° 19' 08"
Uranüs
Boğa
20° 40' 08"
Neptün
Balık
27° 48' 52"
Plüton
Kova
01° 49' 42"
Chiron
Koç
18° 48' 08"
Lilith
Başak
19° 48' 48"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>