Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu sefer hamle yapmak için çok fazla düşünmeyin.

Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor.

Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız. Kendinizi unutmuş sevdikleriniz için harcamaya başlamış gibisiniz.

Bugünlerde en ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya, dışardan değerlendirmeye gayret göstermelisiniz. Kendinizi uzman gibi gördüğünüz problemlerle sık karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır biriktirdiğiniz özel işlerinizi yapmanız için önemli bir fırsat bugün elinize geçebilir. İhmal etmezseniz önemli bir yükten kurtulacaksınız. Sevdikleriniz kendinizden emin ve cana yakın tavırlarınızdan çok hoşlanıyorlar. Bugün yakınlaşma fırsatını bulduğunuz birisi size uzaktan yanlış bir izlenim verdiğinizi söyleyebilir.

17 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Sabah etkili olacak olan Ay-Plüton karşıtlığı ile bugün sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor. Rahatsızlığınız olsun ya da olmasın sert etkiler altında olacaksınız. Güzel gelişme ise Venüs-Neptün kontağından geliyor. Bu olumlu görünümle beraber sabahın sert etkisinden kurtuluyorsunuz. Hayallerinizi, hedeflerinizi ortaya koyabilecek cesareti kendinizde bulabilirsiniz. 17:17-18:20 saatleri arasında Ay boşlukta ilerliyor olacak. Bu saat aralığında geçmiş daha çok aklınıza gelebilir. 18:20'de Ay'ın Aslan burcuna geçmesiyle bu düşük enerjiyi terk ediyorsunuz. İlişkinize ve evliliğinize odaklanacağınız, bu konularda gelişmeler yaşayabileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Gece saatlerindeki Ay-Mars arasındaki gerginlik sizin de bir anlık tepki vermenize neden olabilir. Sevgiler, Astromeri

17 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beğeni topluyorsun!Geçmiş saplantılarından yavaşça kurtulmaya başladığın şu günlerde, çevrendekilere yaklaşımın da pozitif anlamda gelişiyor. Bu durumun hayatına getireceği değişimlere sen bile inanamayacaksın. Uzun zamandır rafa kaldırdığın benliğini sergilemek için güzel bir gün. Evli bir Kova burcuysan, eşinle birlikte arkadaşlarınızı bir araya getirecek bir yemek daveti verebilirsiniz. Akşam saatlerinde sürpriz aramalarla karşılaşabilirsin. Yazınsal işlerle uğraşıyor ya da sanatın herhangi bir dalıyla ilgileniyorsan çalışmalarınla ilgili bugün etrafından beğeni toplayabilir, bu anlamda yeni işler alabilirsin.

17 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde dengenizi sarsacak bazı sorunlar gündeme gelebilir. Sakin kalmalısınız. Sarf ettiğiniz sözlerden pişmanlık duyabilirsiniz.

17 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün çok uğraşı gerektiren bir durum olabilir. Yaptığınız işte kararlı ve başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.

17 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize bazı zorunluluklar getirdiniz ancak bu zorunlulukların şimdilerde faydasını göreceksiniz.

17 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi kendinizi aydınlatacak kapasiteye sahipsiniz. Kimseye ihtiyacınız yok. Ancak geçmişi çok düşünüyor, çok özlüyorsunuz. Bazı Kova burçları eski partnerlerine dönebilir, bazıları ise onları bol bol anabilirler. Maddi anlamda kazancınız yüksek olmasına rağmen bu hafta sonu bazı noktalarda fire verebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

17 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kaygı ve karamsarlığınız artabilir. Görsel faaliyetlerle meşgul olmak faydalı olur.

17 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim gizli bir ilişkinin başlangıç sinyallerini size taşır. Uzun zamandan beri sizi beğenen birinin ilan-ı aşkıyla karşılarsınız. Yeni yılın güzel sürprizlerine hazır olup, evrene teşekkür edin. Ayrıca gönüllükle sivil toplum kuruluşlarının organizasyonlarında aktif rol alabilirsiniz.

17 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence ve rahatlama isteğiniz ile yaratıcılığınızın artması, dikkatinizi toplamak konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanı sosyal çevreniz içine sokmaya çalışırken zorlanmanız, kafanızı iyice karıştırabilir.

17 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 11" R
Ay
Akrep
18° 39' 24" R
Merkür
Koç
15° 59' 14"
Venüs
Koç
24° 40' 33"
Mars
Balık
25° 45' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 54"
Satürn
Balık
16° 06' 34"
Uranüs
Boğa
22° 03' 23"
Neptün
Balık
28° 44' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 58"
Lilith
Başak
22° 46' 06"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>