Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Elinden Gelenin Fazlasını Yapıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün ev hayatınızı düşünebilirsiniz. Rutin hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Örneğin, genellikle akşamları dışarı çıkıyorsanız, bu gece evde biraz zaman geçirme havasında olabilirsiniz. Düşünmek ve meditasyon yapmak veya sevdiklerinizle dinlenmek için de güzel bir gün. Televizyonu kapatın ve sadece birbirinizle konuşun. Hayatınızdaki bu önemli insanları tanıyın. Onları duymazdan gelmeyin!

Bugün diğerleriyle oldukça iyi çalışabileceğinizi ve birbirinizin ateşini harmanlayabileceğinizi göreceksiniz. Yaptığınız her küçük katkı ile, üssel bir şekilde ortak bir hedefe doğru ilerlediğinizi göreceksiniz. Unutmayın ki birlikten kuvvet doğar. Herhangi bir proje için iradenizin gücünü küçümsemeyin. Yaptığınız şey önemsiz görünebilir, ama aslında çok sayıda insan için çok önemlidir.

Bugün finansal anlamda düşündüğünüzden çok daha zekisiniz. Harcamalarınızı dengeleme ve her ay kredi kartı faturalarınızı ödemeniz konusunda pek istekli olmasanız olmasanız da, öz kaynaklar ve mal mülk gibi büyük çapta bir gelir yakalayabilirsiniz. Gerçekten ne kadar iyi olduğunuzun farkında mısınız? Artık kaybetme yok, tüm işaretler sizin şampiyon olduğunuzu gösteriyor.

Çağdaşlık olarak görülen bazı ilkeler bugün seni sinir etmeye başlayabilir. Peki ne oldu da böyle oldu? Partnerlerin özgürlük üzerine sana nutuk çekmiş olabilir ve sen de söyledikleri şeyleri kabul etmemiş olabilirsin. Hatta, bireysellik fikrine katlanamıyor bile olabilirsin; özellikle de spiritüel veya psikolojik olarak desteklenenlerine. Madem modernlik böyle bir şey, öyleyse demodeliğe geri dönmeyi düşünebilirsin!Bugün başkalarının sizin hakkınızdaki düşünceleriyle fazlaca ilgilenebilirsiniz. Daha fazla takdir ve dikkat bekliyorsunuz. Zeki ve etkili bir insansınız ve bazen insanlar yeteneklerinizi hafife alıyor. Başardığınız işlerin ne kadar zor olduğunun farkında değiller. Hissettiğiniz baskıları güvendiğiniz biriyle konuşabilirsiniz. Diğerleri stresinizi daha iyi anlarsa, size daha çok destek olabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, kimlik arayışınıza odaklanan bir döngünün ilk günü. Hiç şüphe yok ki bugün, kim olduğunuzu sergileyip kendinizi savunmanız beklenecek. Son iki aydır kendinize sorduğunuz soruların ardından, bir gelişme kaydetmenin vakti geldi çattı! Korkunuzun size gem vurmasına izin vermeyin. Peşinden gidin.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjik bir şekilde uyanmayabilir biraz daha dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Fiziksel bir dengesizlik ya da göz yorgunluğunuz olabilir. Bu duruma işteki sorumluluklarınız da neden oluyor olabilir. Mümkünse bilgisayarlardan kaçının ve gün boyunca koşmak veya tempolu bir yürüyüşe çıkmak için zaman ayırın.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Grup çalışmasının ön planda olduğu işlerde performansının çok iyi olduğu bir gündesin. İletişim becerilerini etkili bir şekilde kullanmak gireceğin her ortamda saygı görmeni ve takdir edilmeni sağlıyor. Motivasyonun ne kadar yüksek olsa da teknolojik aletlerle aran iyi olmayabilir. Garantisi biten cihazların varsa bu konuda belli önlemler alman gerekiyor. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinle aranızdaki limoni havayı dağıtmak için ona küçük bir sürpriz hazırlayabilirsin.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde ani ve hızlı başlangıçlar söz konusu olabilir. Radikal kararlar alabilir ve yeni başlangıçlara yelken açmak isteyebilirsiniz.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Beklentide olduğunuz konular hakkında yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle rahatça işlerinizi toparlayabileceksiniz.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerçek ruh halinizi insanlarla paylaşmak istemeyebilirsiniz. Ancak bu baskı içinizde gittikçe büyürse sağlığınızda problem yaşamanıza neden olabilir...

17 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan Merkür retrosu özellikle maddi konularda,ve para konularında hesap hatalarını, dikkatsizlikleri beraberinde getirebilir. Alışverişe, harcamalara, fiyat etiketlerine bir kez daha dikkat ettiğinizden emin olmalısınız.

17 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinize odaklandığınız sürece altından kalkamayacağınız hiçbir şey yok. İçinizde gerekli olan disipline sahipsiniz. Önemli olan hedefe doğru emin adımlarla ilerlemek.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcundaki seyahatine devam ediyor. Bugün sosyalleşmek, kalabalık ortamlara girmek isteyebilirsiniz.Arkadaş çevrenizle ilgili meseleler gündeminizi meşgul edebilir. Ay ile Neptün arasındaki sert etkileşim maddi konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence ve rahatlama isteğiniz ile yaratıcılığınızın artması, dikkatinizi toplamak konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanı sosyal çevreniz içine sokmaya çalışırken zorlanmanız, kafanızı iyice karıştırabilir.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hedefleriniz konusunda giderek hırslanıyorsunuz. Her geçen gün kendinizle ilgili yapmak istedikleriniz artıyor. Toplum önündeki imajınızı oldukça fazla önemsiyorsunuz. Gücünüz kuvvetiniz yerinde. Üzerinizdeki rehaveti de atabilirseniz bu yıl sizlerin yılı olacaktır sevgili Kova burçları.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; Bugün Merkür'ün geri harekete başlamasıyla birlikte, finansal konular ve kendi öz değerinle ilgili geçmiş veya üzerinde durman gereken konular gündem olmaya başlayacak.  Kazanımlarındaki gelgitler önünü ve organizasyon yeteneğini bulanıklaştırabilir.  Gün içinde risk almadan ve belirsizlikleri gidermeden karar almamaya bakmalısın.

17 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 47' 52"
Ay
Akrep
19° 50' 55"
Merkür
Koç
26° 17' 05"
Venüs
Balık
21° 09' 07"
Mars
Balık
04° 40' 57"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 60"
Satürn
Balık
13° 15' 34"
Uranüs
Boğa
20° 38' 41"
Neptün
Balık
27° 47' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 12"
Chiron
Koç
18° 46' 19"
Lilith
Başak
19° 45' 20"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:12

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>