Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Arayışların Hız Kazanıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Geçmiş hayal kırıklıklarınızla yanıltan genellemeler yapıyorsunuz. Olumlu örneklerin azlığı da karamsarlığınızı arttırıyor. Gereksiz takıntılarınızı bir an önce bitirmenizde yarar var.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan kazanımlarla çıkacaksınız İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde kısmen azaltabilir.

Parayla cezalandırma sizin yönteminiz değil. Bu konularda vefasızlık örneği vermiş birtakım dostlara bile krediniz açık duruyor. Yine de bu, insana uygun, paraya ise ters düşen bir tarz gibi görünüyor.

Bugün duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekeceğiniz bir gün. Günün ilk saatlerinde kendinizi huzursuz ve biraz da sinirli hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne biraz daha romantik bakabilirsin. Sevdiğin kişiyle keyifli zamanlar geçirmek sana kendini iyi hissettirebilir. İş veya diğer konulara öncelik vermekte zorlanabilirsin. Önceliklerini dikkatlice seçmen gerekecek.

17 Şubat 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, evde ve finansal alanda hoş sürprizlerle karşılaşacaksınız. Kaybettiğiniz bir eşyanızı veya koyup unuttuğunuz parayı aniden bulabilirsiniz. Mülke yatırım yapmak veya en azından gelecekte bunu nasıl yapabileceğinize dair bir plan taslağı hazırlamak için harika bir zamandır. İçinizden taşan sevgi duygusu öğleden sonra harekete geçiyor. Ağır ağır ama sağlam ve olumlu bir değişime doğru ilerliyorsunuz. Sizi engelleyen herhangi bir kişi, durum veya alışkanlıkla bağları kesmek için harika bir zamanlama.

17 Şubat 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İç huzuruna daha çok özen gösterirken, kendini geliştirebileceğin alanları iyiden iyiye araştırmaya başlıyorsun. Eğer işinden memnun olmayan bir Kova burcuysan,arayışını hızlandırmak isteyebilirsin. Hukuksal konularda bir beklenti içerisindeysen, beklentilerin gelen bir telefon ile karşılık bulabilir.

17 Şubat 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal bir döngüyü tamamlıyorsunuz. Alacaklarınızın ödenmesi sizleri geleceğe daha güvenli bakmanızı sağlayacaktır. Elinize geçecek paraları yeni biriçin değerlendirmeyi düşünebilir ve onları doğru değerlendirmek için iyi bir yere yatırım yapabilirsiniz.

17 Şubat 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular huzursuzluk çıkarabilir. Öğle saatlerinde sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Çıkış noktası bulamayacağınızı düşünebilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha enerjik olabilirsiniz.

17 Şubat 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünün olaylarına duygusal açıdan çok fazla takılmayın. Kendinize güveninizi muhafaza etmeye ve ayaklarınızı yere sağlam basmaya özen gösterin. Birkaç kişinin tepesi atabilir ve sağduyu yerini önü alınamayan duygusal patlamalara bırakabilir. Yangına körükle gitmek yerine yatıştırıcı unsurlardan biri olun.

17 Şubat 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugüne dek sorunsuzca ilerlemişsiniz de şimdi biri çapayı atmış, demirlemişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Tekneniz durdu ve rüzgar hızlanır diye korkuyorsunuz. Unutmayın, önce yaptığınız şeyi bırakıp çapayı çıkarmalısınız. Kısaca, yapılan hatalara dikkat edin. Daha sonra yolculuğunuza devam edebilirsiniz.

17 Şubat 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda biri ile ilişkinizi gizli tutmanız gerekiyor gibi gelebilir. Bunun bir sorun olup olmadığı, neden dikkatli olmak istediğinize bağlıdır. Bunun başka kimseyi ilgilendirmediğini düşünüyorsanız, bu iyi olabilir ancak başka bir neden varsa, uğraşmanız gereken daha büyük sorunlar olabilir. Saklanan şeyin siz mi, ilişkiniz mi yoksa başka bir sır mı olduğunu bilmek hakkınız.

17 Şubat 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı seyahatleriniz gündeme gelecek. Bu dönemde görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir. Onlara dost olma şansı verebilirsiniz. Burcunuzda ilerleyen Satürn bazı olumlu sinyaller veriyor.

17 Şubat 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

17 Şubat 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortak kazançlar, yatırım, borç ya da ödeme konularıyla ilgili gündemleriniz oluşabilir. Yöneticiniz Uranüs’ten destek alıyorsunuz, özellikle akşam saatlerinde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

17 Şubat 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin birtakım davranışları moralinizin bozulmasına yol açabilir, halbuki bunların sizinle hiç ilgisi yok, siz aşırı alıngansınız. Kendinize olduğu kadar bugüne kadar güveninizi kazanmış olana da güvenin. Beraber çalıştığınız insanlara karşı gereksiz ve o oranda da yıpratıcı bir zıtlaşma içindesiniz. Daha olgun, daha ılımlı, anlayışlı yaklaşımlar içinde olmanız gerektiğini unutmayın! Anlık arzularınız maddi anlamda sizi sarsabilir. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın

17 Şubat 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 31" R
Ay
Akrep
27° 03' 37"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 30' 22"
Mars
Balık
26° 17' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 15"
Satürn
Balık
16° 10' 19"
Uranüs
Boğa
22° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 46' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 18"
Lilith
Başak
22° 50' 35"
True Node
Koç
15° 34' 09"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>