Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kararsızlık Ortadan Kalkıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

İlişki içindeki bazı yanlışlarınızı büyük bir kararlılıkla savunmanız, onları zararsız alışkanlıklar haline getiremiyor. Sevgilinizi bazı kötü alışkanlıklarınızı onaylaması için adeta zorluyorsunuz.

Aklın bugün bir karış havada olabilir, ama ayaklarını yere sıkıca basmalısın. Kariyerindeki bazı büyük gelişmeler hakkında hayal kuruyor olabilirsiniz. Her zaman olumlu düşünmek ve zihninizde bunu resmetmek her ne kadar iyi olsa da, şu anda daha fazla harekete geçmek gerekiyor. Hayal ettiklerinizin nihayet gerçekleşmesi daha uzun zaman alabilir. Sabırlı olun!

Geçmişte kalmış bazı para tartışmaları bugünlerde yeniden masaya konabilir. Para konularında çok desteklediğiniz birinin, bunu artık hakketmediğini düşüneceksiniz.

Arkadaş çevrenizin sabırla beklemesine karşın, sizin gerginlik döneminiz bir türlü bitmiyor. Bu süreçte ilişkilerinizi biraz daha özenli yaşamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ortamlarında kendini daha fazla kanıtlayabilirsin. Diğer insanlardan daha fazla çaba göstereceğin bir konu ile dikkatleri üstüne çekmen olası. Çevrendeki insanlar ortaya koyduğun emeği daha da fark edebilir, bu da seni çok memnun edebilir.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün kendinizle ve sevme şeklinizle gurur duyacaksınız. İster romantik bir ilişki içinde olun, ister en iyi arkadaşınıza hoş bir jest yapın... Bugün yakın arkadaşlarınızın sizin için ne kadar önemli olduğunu fark edeceksiniz. Her şeye rağmen kalbinizden geçenleri dile getirmek iyi hissettirecek.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerdeki kararsızlıkların ortadan kalkıyor. Atacağın adımlar ve duyguların kesinleşecek. Yeni ilişkiye başlamış, uzun zamandır aşka özlem duyan bir Kova burcuysan, unuttuğun duyguları hatırlayacaksın. Çıkarcı kişilerin çevrenizde daha fazla yer almasına tahammülünüz olmayacak.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz dostlarınızın sorunları ile ilgileneceksiniz. Aile birliği kurduğunuz yakınlarınızın zor günlerinde yanlarında olan tek kişi olacaksınız. Paylaşmanın değerini daha iyi fark ettiğiniz zaman dilimi içindesiniz. Bu süreçte varlığınız karşı tarafa birer armağan olacaktır.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Gelecek yönünde hedeflerinizle ilgili üstlerinizle iletişime geçebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte alternatif planlar yapmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sizi bazı olaylar yorabilir. Fikir ayrılıkları doğabilir. İlerleyen saatlerde kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar fazlası ile dalgın davranıyorsunuz. An itibariyle daha dikkatli olmalı gözünüzü dört açmalısınız. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatını bir yönüyle değiştirecek uzun vadeli bir hedefi tamamlamak için bugün beklenmedik bir kararlılık duygusuyla güdüleneceksin. Belki birarıyorsundur ya da geleneksel olmayan yöntemlerle hayatını kazanmayı deniyorsundur. Sen doğuştan bir şifacısın, ve bugün bu yeteneğin aniden artacak. Bugün ayrıca sanat ve modern teknolojiyi iç içe geçirmek için oldukça uygun bir gün, belki bilgisayar grafikerlik ya da ses mühendisliği bu alana girebilir.

14 Şubat 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı küçük şekillerde düzene sokmak için iyi bir dönem olsa da günün ilerleyen saatlerinde üretkenliğinizi azaltan oldukça fazla baskı veya gerginlik olabilir. İşleri yoluna koymak için motivasyonunuzu göz ardı etmek zorunda değilsiniz, ancak kendinizi hızlandırmak için elinizden geleni yapmak iyi bir fikirdir. Her ne kadar işinizle ilgilenmek ve işleri düzene sokmak isteseniz de yapmadığınız ya da çözmediğiniz konular araya girebilir.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel ve sosyal ilişkilerinizde ön planda olmaktan yanasınız. Bugün paylaşım içinde olduğunuz kişilerin duygusal problemlerinden etkilenmeniz söz konusu. Kendi olanaklarınızı onların yararı için kullanabilirsiniz.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken yoğun birgündeminiz olabilir. Özellikle sabah saatlerinde sağlığınıza da dikkat edin. Öğleden sonra ise ilişkinize odaklısınız. Partnerinizle birlikte vakit geçirebilirsiniz.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi ile ilişkinizde yapıcı bir tavır içinde bulunarak, varmak istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. Yalnızsanız konuşma becerisiyle sizi etkileyebilecek birisiyle yeni bir başlangıç gündeme gelebilir. İşinizdeki önemli değişimler ve hareketlilik karşısında mümkün olduğunca adaptasyon sağlayarak, üzerinize düşenleri yerine getirmeniz gerekiyor. Bütçenizi zorlayacak girişimlerde bulunmaktan uzak durun. Endişeleriniz yüzünden bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

14 Şubat 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 51' 20" R
Ay
Yay
06° 58' 14"
Merkür
Koç
16° 01' 46"
Venüs
Koç
26° 28' 24"
Mars
Balık
26° 53' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 09"
Satürn
Balık
16° 14' 40"
Uranüs
Boğa
22° 08' 18"
Neptün
Balık
28° 47' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 60"
Lilith
Başak
22° 55' 49"
True Node
Koç
15° 31' 40"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>