Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Odak Noktan Hayallerin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2022, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Açığa çıkarmadığınız bir problem, kendinize sakladıkça takıntı haline geliyor. Partnerinizin de problemi bilmesinde yarar var. Bugün kafanızı meşgul eden problemi onunla konuşma fırsatı bulabilirsiniz.

Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine girebilirsiniz İş yaşamınızın rahatsızlıkları, çok yakında biteceğine dair sinyaller veriyor. Ama olagelen tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir

Bugün bazı ödemelerinizi yapabilirsiniz. Bu ödemeler sonucunda parasal durumunuzda bir azalma olacak. Fakat ödemelerinizi yapmış olmanın verdiği rahatlığı yaşayacaksınız.

Aşk ilişkinizdeki düğümü hiç zaman kaybetmeden bir an evvel çözmeniz gerekiyor. Bu kadar yoğun duygularla sevdiğiniz birinden yarın nefret edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ev işlerine zaman ayırabilirsin. Veya evi de düzgün çalışmayan şeyleri tamir etmek isteyebilirsin. Yaşam alanını daha sağlam bir hale getirmek için çaba ve para harcaman olası.

15 Şubat 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, sezgileriniz bugün oldukça kuvvetli. Kalbinizin sesini dinleyin ve en çok ne istediğiniz konusunda bir karar verin. Gökyüzündeki hareketlilik kendinizden şüphe duymanıza neden olabilir. Kendinize güvenin ve bir sonraki adımınızı cesurca yapın. Şu anda büyük bir hamle yapmak için kendinizi baskı altında hissetmeyin, ancak içinizdeki sesin bir nedenle konuştuğunu unutmayın; korkudan onu boğmayın.

15 Şubat 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayal ettiğin konulara odaklanıyorsun. Kariyer hayatın ile ilgili gelişmeler karşına gelirken, risk almaktan kaçınmayacaksın. Maddi koşullarını geliştirmek için alternatifleri değerlendireceksin. İletişim gezegeni, Merkür burcuna taşınıyor. Burcunda konumlanan gezegenler, sorumluluklarını sık sık karşına getirebilir.

15 Şubat 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden duygusal destek bekliyorsunuz. Her zaman yalnızlığı seçen siz bugün yalnız olmaktan yorulacaksınız. Ailenizin ve sevdiklerinizin ilgisini görmek isteyecek ve bu noktada bencilce bir tavır içine girebileceksiniz ama biraz şımartılmak herkesin hakkı. Lütfen bugün sizin olanı talep etmekten çekinmeyin ailenize istediklerinizi dile getirin.

15 Şubat 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular önem kazanabilir. Bazı işlerinizi bu nedenle ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Ev hayatınızda değişiklikler meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde konuların üstesinden daha rahat gelebilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekler var. Planlarınızdaki değişiklikler uzun vade de iyi sonuçlar getirebilir.

15 Şubat 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konusunda içinizden geldiği gibi yol almaya çalışmalısınız. Arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir kısmını sevdiğiniz ile geçirirseniz, ilişkiniz...

15 Şubat 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

15 Şubat 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En tutkulu olduğunuz şey her ne ise, zamanınızın çoğunu alabilir. Size karşı benzer duygular besleyen biriyle durumu açığa kavuşturmak için biraz dışarıdan gelen tetikleyicilere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün, pek bir şey ifade etmeyen zararsız sözlere bile biraz fazla tepki veriyor olabilirsiniz. Bu yaşanan patlamalar aslında bastırdığınız başka bir duygunun yüzeye çıkması olabilir mi?

15 Şubat 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özgürce çalışmaktan yanasınız ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Olayların yönünü kendi doğrularınız için değiştirmek istemeniz doğal. Uzun süredir olmasını istediğinizi kişisel arzularınız ön planda olacak.

15 Şubat 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

15 Şubat 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle aranızda ani gerginlikler olabilir, empati yapmaya çalışın. Yalnızsanız yeni bir ilişkiye giriş yapmak için uygun bir gün değil. Merkür bugün sizin burcunuza geçiyor. Önümüzdeki üç hafta boyunca hayatınızda değişim yaratma isteğiniz yoğun olacak.

15 Şubat 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda canınızı sıkacak bir olayın ne kadar geliştiğini görmüyorsunuz. Bir an önce bu olayı fark ederek, zamanında önlem alın! İş yaşamınızdaki sezgileriniz çok güçlenecek ve doğru zamanda doğru işler yapacaksınız. İşinizde, yeteneklerinizin gittikçe daha fazla ortaya çıkması, fark edilmesi ve sonuç yaratması muhtemel görünüyor. Para konularında yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Bugünlerde yemekle ilgili sorunlarınız var. Yediklerinize dikkat edin, kilo almaya başladınız.

15 Şubat 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 34' 42" R
Ay
Akrep
20° 28' 05" R
Merkür
Koç
15° 59' 00"
Venüs
Koç
24° 51' 20"
Mars
Balık
25° 52' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 07' 23"
Uranüs
Boğa
22° 03' 52"
Neptün
Balık
28° 45' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 29"
Lilith
Başak
22° 47' 05"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>