Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeni Fikirlere Açıksın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ile alakalı hızlı kararlar vermekten kaçınmalısın bugün. Sevdiğin kişiyi de, seni de etkileyen konularda daha dikkatli olmalı ve biraz zaman kazanmalısın.

Psişik duyularınız bugün oldukça aktif olabilir. Bir su burcu olarak, siz zaten empatik birisisiniz. Bu, anında duygusal enerjiyi yakaladığınız anlamına geliyor. Birisini yüz yüze görmeden de onun kötü bir durumda olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bunu odanın diğer ucundan bile hissedebiliyorsunuz! Ve her zaman birinin ses tonundan onun nasıl olduğunu anlayabilirsiniz. Bugünyerindeki gizli kalmış şeyleri yakalayabilirsiniz. Edindiğiniz izlenimlere güvenin.

Bugün maddi konularla alakalı çok fazla bir şey yapman gerekmese de bazı eşyalarının bakımlarını yapman ileride daha büyük masraflardan kaçınmanı sağlayacak. O yüzden boş durma ve elinden geldiği kadar bakım işlerine odaklan.

Bugün enerjin yüksek olacak. Bu güzel enerjiyi sağlığına iyi gelecek egzersizler için kullanabilirsin. Bir ara mutlaka açık havaya çıkmalı ve temiz havayı içine çekmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha önceden yaşanan bazı şeyler bugün tekrar gündemine girebilir. Eskiden yaptığın bir hata bugün seni kıskanan birisi tarafından tekrar gündeme getirilebilir. Sinirlerine hakim olmalı ve bir Kova gibi klas bir şekilde üstesinden gelmelisin.

17 Şubat 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, uzun süredir görüşmediğiniz bir kişiyle gerçekleştireceğiniz iletişimle birlikte kendinizi daha olumlu bir ruh halinin içinde bulabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızla alakalı olarak ortaya çıkan beklenmedik durumlar kendinizi ifade etme konusunda zorlanmanıza neden olabilir.

17 Şubat 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş ile yaşadığın problemleri çözüme kavuşturmak adına adım atacağın bir gün seni bekliyor. Hayatının gidişatını değiştirmek adına yeni fikirlere yönelebilirsin. Her ne kadar hayat grafiğinin olumlu yönde ilerlediğini fark etsen de daha fazlası için yeni olan fikirlere açıksın. İlişkisi olan bir Kova burcuysan birlikteliğin bir adım ileri götürmek isteyebilirsin.

17 Şubat 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde hassas bazı dengeleri kurmakta olduğunuz bir gün olabilir. Mümkün oldukça çalışkanlığınızı ve becerilerinizi ortaya sunmanız gerekmektedir. Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda lütfen bugün daha hassas davranın. İş ortamınızdaki gerilimleri yönetmek yine size kalacak.

17 Şubat 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ön göremediğiniz konular yüzünden belirsizlikler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklar sizi strese sokabilir. İkili ilişkilerinizde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayıp, daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İhmalkârlıktan dolayı çıkan eksiklikler keyfinizi kaçırabilir.

17 Şubat 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin size yaşattığı duygusal baskıyı ısrarla görmekten kaçması sizi bir hayli gergin bir ruh haline sokabilir ve bu durum uzun zamandır devam eden ve bir türlü çözüme kavuşturamadığınız bir problem yüzünden yaşanabilecek tartışmalara davetiye çıkarabilir. Birlikte olduğunuz insanın anlayıştan uzak ve saldırgan tutumu ile karşılaşabilirsiniz. Sabırlı davranın ve gerçeklerle yüzleşmekten korkmayın. İçinizde biriktirdiğiniz rahatsızlıkları sakinliğinizi muhafaza ederek konuşmalı ve yaşadığınız problemin ikiniz tarafından çözüme kavuşturulmasının gerekliliğini ısrarla ifade etmelisiniz. Bunu bugün yaptığınızda birçok sorunu aşabilmiş olmanın huzurunu yaşayabilirsiniz.

16 Şubat 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugüne biraz daha romantik bakabilirsin. Sevdiğin kişiyle keyifli zamanlar geçirmek sana kendini iyi hissettirebilir. İş veya diğer konulara öncelik vermekte zorlanabilirsin. Önceliklerini dikkatlice seçmen gerekecek.

17 Şubat 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ait olduğunuz bir arkadaş grubu veya kuruluşla etkinlikler planlamak şu anda sinir bozucu olabilir. Muhtemelen neyi eğlenceli bulacağınız konusunda net bir fikriniz var ve yine de diğerleri özellikle herhangi bir şey yapmaya isteksiz olabilir. Onları istediğinizi yapmaya ikna etmek için daha fazla uğraşmak yerine, onları sabırla dinlemek için zaman ayırmanız akıllıca olur. Sıkıcı görünse de, belirsiz duyguları muhtemelen ideal çözümün parçası olacak bir şeye işaret ediyor.

17 Şubat 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli zannettiğiniz konuların değer kaybetmesi sonucunda kafanız karışabilir. Bugün anlamsız ilişkilerinizi, yeniden gözden geçirmek isteyeceksiniz. Yeniden yapılanmak gerektiğinizi siz de biliyorsunuz.

17 Şubat 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

17 Şubat 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha önce böyle bir eğiliminiz olmadıysa bile, kendinizi şarkı söyleyerek ifade etmeyi denemeye var mısınız? Sesinizin karga gibi olduğunu düşünseniz bile kendinizi bir defa serbest bırakınca olacaklara şaşırabilirsiniz. Yüksek sesle şarkı söylerken şapşal gibi mi hissediyorsunuz? Varsın olsun, şapşal olun. Abarta abarta eğlenin. Müzik kulağınız olmasa bile çok iyi vakit geçireceksiniz ve bu bulaşıcı olabilir!

17 Şubat 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin birtakım davranışları moralinizin bozulmasına yol açabilir, halbuki bunların sizinle hiç ilgisi yok, siz aşırı alıngansınız. Kendinize olduğu kadar bugüne kadar güveninizi kazanmış olana da güvenin. Beraber çalıştığınız insanlara karşı gereksiz ve o oranda da yıpratıcı bir zıtlaşma içindesiniz. Daha olgun, daha ılımlı, anlayışlı yaklaşımlar içinde olmanız gerektiğini unutmayın! Anlık arzularınız maddi anlamda sizi sarsabilir. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın

17 Şubat 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 06" R
Ay
Başak
20° 00' 34"
Merkür
Koç
17° 07' 21"
Venüs
Koç
18° 39' 55"
Mars
Balık
21° 59' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 35"
Satürn
Balık
15° 38' 33"
Uranüs
Boğa
21° 47' 07"
Neptün
Balık
28° 35' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 02"
Lilith
Başak
22° 13' 40"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>